Adele - Hold On

Nummer

Jaar:2021
Muziek/Tekst:Adele Adkins
Dean Josiah Cover
Producer:Inflo
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:0630Melted Stone / Columbia
19439937972
Album
CD
19/11/2021
6:0630Melted Stone / Columbia
19439937971
Album
LP
19/11/2021

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010188
Set Fire To The Rain26/02/2011152
Someone Like You30/04/2011267
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152419
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
Easy On Me23/10/202116
Love In The Dark23/10/2021653
Oh My God27/11/202161
My Little Love27/11/2021141
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081111
2129/01/20111426
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151310
3027/11/202111
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11Adele - Hold On (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
***
Eindelijk een iets meer uptempo nummer.
Laatst gewijzigd: 13/11/2021 17:02

gherkin
******
Zeer straffe bedoeling van deze topzangeres.

Bearcat
***
Ben niet zo onder de indruk van haar stem

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Ist ja schon ziemlich lang, fühlt sich aber vor allem durch den ruhigen Part noch länger an als er ist..hintenraus rettet sie es noch auf eine 4*
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?