Adele - Hiding My Heart

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Timothy Hanseroth
Producer:Rodaidh McDonald
Coverversie van:Brandi Carlile - Hiding My Heart
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:2821 [Limited Edition]XL
XLCD520E
Album
CD
21/01/2011
3:25Cover Stories - Brandi Carlile Celebrates 10 Years Of The Story Of An Album To Benefit War ChildLegacy
88985422992
Compilatie
CD
05/05/2017

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010188
Set Fire To The Rain26/02/2011152
Someone Like You30/04/2011267
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152419
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
Easy On Me23/10/202116
Love In The Dark23/10/2021653
Oh My God27/11/202161
My Little Love27/11/2021141
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081111
2129/01/20111426
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151310
3027/11/202111
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.55Adele - Hiding My Heart (Reviews: 31)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
Nice track.

zadranin
******
Such a beautiful easy-listening song :)

ericwyns
****
Eén van de bonustracks op de limited-editie van het "21"-album van Adele (Adkins). Goed van kwaliteit, zonder meer. Afgerond naar boven: vier sterren.

gherkin
******
Prachtige plaat van Adele.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Mooie "21" bonus uit januari 2011 van de 21 jarige Britse tweevoudig Grammy Awards winnares "Adele Laurie Blue Adkins" !!! Precies 4 sterren ☺!!!

Topbart
****
Prima Bonustrack op haar succesalbum "21" uit 2011.

irelander
****
Good track.

BeansterBarnes
****
Nice track.

P = 41
Laatst gewijzigd: 07/05/2021 07:04
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?