Adele - Easy On Me

Cover Adele - Easy On Me
Digital
Melted Stone / Columbia -
Cover Adele - Easy On Me
CD-Single
Melted Stone / Columbia 19439962422

Nummer

Jaar:2021
Muziek/Tekst:Greg Kurstin
Adele Adkins
Producer:Greg Kurstin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/10/2021 (Positie 1)
Laatste week notering:27/11/2021 (Positie 1)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:7643 (595 Punten)
Airplay:23/10/2021 / Piek: 1 / Weken: 6
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 5
de  Piek: 1 / Weken: 5
at  Piek: 1 / Weken: 5
fr  Piek: 2 / Weken: 4
nl  Piek: 1 / Weken: 6
be  Piek: 1 / Weken: 5 (V)
  Piek: 3 / Weken: 5 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 5
fi  Piek: 2 / Weken: 4
no  Piek: 1 / Weken: 5
dk  Piek: 1 / Weken: 4
it  Piek: 1 / Weken: 4
es  Piek: 12 / Weken: 4
pt  Piek: 2 / Weken: 4
au  Piek: 1 / Weken: 5
nz  Piek: 1 / Weken: 4

Tracks

15/10/2021
Digital Melted Stone / Columbia - (Sony)
22/10/2021
CD-Single Melted Stone / Columbia 19439962422 (Sony) / EAN 0194399624227
Toon detailsAlles beluisteren
1.Easy On Me
  3:44
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:44Easy On MeMelted Stone / Columbia
-
Single
Digital
15/10/2021
3:4430Melted Stone / Columbia
19439937972
Album
CD
19/11/2021
3:4430Melted Stone / Columbia
19439937971
Album
LP
19/11/2021

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010188
Set Fire To The Rain26/02/2011152
Someone Like You30/04/2011267
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152419
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
Easy On Me23/10/202116
Love In The Dark23/10/2021653
Oh My God27/11/202161
My Little Love27/11/2021141
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081111
2129/01/20111426
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151310
3027/11/202111
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.68Adele - Easy On Me (Reviews: 88)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BitchAloud
****
It's your typical heartbreak song from Adele, but it's quite a nice listen. 4.5*-

Topbart
****
Daarnet de clip eens bekeken op YouTube. Het klinkt goed en ik kom nog wel tot 4 sterren, maar het is wel weer allemaal drama. Ik hoop niet dat dit een voorbode is van wat we voor de rest nog kunnen verwachten van haar nieuwe album "30" (eigenlijk zou het "31"moeten heten, 6 jaar na "25"). Dit album zal ongetwijfeld de weg vinden naar de fans (in 2015 nog via de platenzaak, nu alleen nog via streaming), maar alsjeblieft niet TEVEEL zware kost! Muziek moet aangenaam zijn om naar te luisteren

gherkin
*****
Eindelijk is ze er weer. Nieuw nummer van Adele dat als alles nog een beetje normaal werkt toch zou moeten kunnen scoren. Sterke terugkeer.

vinylfreak
***
Wel weer meer van hetzelfde.

Bearcat
*
drie keer niks helaas
Laatst gewijzigd: 23/10/2021 00:34

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Adele ist also zurück...schön ihre Stimme mit neuem Material zu hören.

Natürlich hat mal nach so langer Zeit viel erwartet, vielleicht einige zu viel?
Klar, es ist nichts neues, aber sie bleibt ihrem Stil treu, was ich ihr hoch anrechne!

Ich mag die neue Single, nach mehreren Durchängen sogar sehr! 5*+

Chemmical
***
Pretty sounding, but hollow underneath - Adele by the numbers. I'm tempted to give her 1* right now, but it could end up as a grower so 3* it is and that's where I stand now anyway. Why does she sound always the same on absolutely every song since 21? The only emotion she ever puts on display is "pity me, please." Such a shame that her captivating charisma and great character don't translate into music at all because as an artist she is very, very mediocre and one-dimensional.
Laatst gewijzigd: 16/10/2021 00:30

Mark1984
**
Tegenvaller

mildred
***
Eh, it's nothing special...

jaccok
**
Tegenvallend helaas!!

bluezombie
****
!

mariamg
******
Best song 2021!

nirvanamusic87
****
Very catchy and easy listening song by her. Her third UK#1. UK#1 for 6 weeks and Ireland#1. US#1.
Laatst gewijzigd: 26/11/2021 22:38

irelander
****
I wouldn't say that the moaning has already bothered, but at the same time I can't admit that it's top tier Adele or anything. Pretty decent. 3.5

fkvdmark
**
Kan ze ook nog een andere trucje?

Richard (NL)
******
De clip is al geweldig en haar stem is om van te houden. Klasse song!!!

eric.marcel@ziggo.nl
**
Boringggggggggggggg!,,,,,,,

edje1971
*
Ik kan niet tegen de stem. Geen fan van haar en dit nummer is helaas om snel te vergeten.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?