Adele - 30

Cover Adele - 30
Digital
Melted Stone / Columbia 886449666430
Cover Adele - 30
LP Translucent Coloured Vinyl
Melted Stone / Columbia 0194399490716

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/11/2021 (Positie 1)
Laatste week notering:27/11/2021 (Positie 1)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12011 (100 Punten)
Vinyl 33:27/11/2021 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 1

Tracks

19/11/2021
CD Melted Stone / Columbia 19439937972 (Sony) / EAN 0194399379721
19/11/2021
Digital Melted Stone / Columbia 886449666430 (Sony) / EAN 0886449666430
Toon detailsAlles beluisteren
1.Strangers By Nature
  3:02
2.Easy On Me
  3:44
3.My Little Love
  6:29
4.Cry Your Heart Out
  4:15
5.Oh My God
  3:45
6.Can I Get It
  3:30
7.I Drink Wine
  6:16
8.All Night Parking [Interlude]
  2:41
9.Woman Like Me
  5:00
10.Hold On
  6:06
11.To Be Loved
  6:44
12.Love Is A Game
  6:43
   
19/11/2021
LP Melted Stone / Columbia 19439937971 (Sony) / EAN 0194399379714
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Strangers By Nature
  3:02
2.Easy On Me
  3:44
3.My Little Love
  6:29
4.Cry Your Heart Out
  4:15
5.Oh My God
  3:45
6.Can I Get It
  3:30
LP 2:
1.I Drink Wine
  6:16
2.All Night Parking [Interlude]
  2:41
3.Woman Like Me
  5:00
4.Hold On
  6:06
5.To Be Loved
  6:44
6.Love Is A Game
  6:43
   
19/11/2021
Translucent Coloured Vinyl - LP Melted Stone / Columbia 0194399490716 (Sony) / EAN 0194399490716
Toon detailsAlles beluisteren
   

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010188
Set Fire To The Rain26/02/2011152
Someone Like You30/04/2011267
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152419
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
Easy On Me23/10/202116
Love In The Dark23/10/2021653
Oh My God27/11/202161
My Little Love27/11/2021141
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081111
2129/01/20111426
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151310
3027/11/202111
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Adele - 30 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Laag waren de verwachtingen voor dit album zeker niet, maar ik ben zeker wel te spreken over het resultaat dat we uiteindelijk gekregen hebben.

Patrick3
******
Uitstekend album

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Grosse Erwartungen wurden/werden an Adele gesetzt, war halt schon immer so.

Ein Album dass vor allem in der ersten hälfte überzeugt und hinten raus träge und teilweise auch etwas schwermütig wird.

Trotz "Oh My God", "Can I Get" und " Easy On Me" ist dass hier ihr bisher schwächstes Album.

Rootje
*****
Best wel goed dit langverwachte Adele album.
Maar toch blijft ze dat zeurderige houden in haar stem, wat mij altijd wat gestoord heeft.
Maar zonder twijfel wereldwijd weer #1.

vinylfreak
***
Geweldige zangeres.Heerlijk wijf.Maar een heel album achter elkaar is toch net iets te veel van het goede.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?