Adam Lambert - Glam Nation Live

Cover Adam Lambert - Glam Nation Live
Cover
Cover Adam Lambert - Glam Nation Live
Cover

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/03/2011 (Positie 99)
Laatste week notering:26/03/2011 (Positie 99)
Piekpositie:99 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:16407 (2 Punten)
In de landen:
de  Piek: 94 / Weken: 1
nl  Piek: 99 / Weken: 1
fi  Piek: 32 / Weken: 1
nz  Piek: 14 / Weken: 3

Tracks

18/03/2011
Deluxe Edition - CD 19 / RCA 88697872782 (Sony) / EAN 0886978727824
Toon detailsAlles beluisteren
1.Voodoo (Live)
  4:38
2.Down The Rabbit Hole (Live)
  2:41
3.Ring Of Fire (Live)
  2:05
4.Fever (Live)
  3:32
5.Tribal Segment (Live)
  1:24
6.Sleepwalker (Live)
  4:59
7.Whataya Want From Me (Live)
  4:25
8.Soaked (Live)
  4:36
9.Aftermath (Live)
  5:01
10.Jamming With Lazers (Live)
  4:59
11.Sure Fire Winners (Live)
  3:49
12.Strut (Live)
  4:05
13.Music Again (Live)
  3:54
14.Meet My Band (Live)
  2:47
15.If I Had You (Live)
  7:33
Encore
16.20th Century Boy (Live)
  5:19
Bonus Tracks
17.Whataya Want From Me (Live at Energy Berlin 103.4)
  3:55
18.Music Again (Live at Hit Radio FFH)
  3:14
Extras:
DVD
   
18/03/2011
CD RCA 88697872802 (Sony) / EAN 0886978728029
Toon detailsAlles beluisteren
   
21/03/2011
CD 19 / RCA 88697834262 (Sony) / EAN 0886978342621
Toon detailsAlles beluisteren
1.Voodoo (Live)
  4:38
2.Down The Rabbit Hole (Live)
  2:41
3.Ring Of Fire (Live)
  2:05
4.Fever (Live)
  3:32
5.Tribal Segment (Live)
  1:24
6.Sleepwalker (Live)
  4:59
7.Whataya Want From Me (Live)
  4:25
8.Soaked (Live)
  4:36
9.Aftermath (Live)
  5:01
10.Jamming With Lazers (Live)
  4:59
11.Sure Fire Winners (Live)
  3:49
12.Strut (Live)
  4:05
13.Music Again (Live)
  3:54
14.Meet My Band (Live)
  2:47
15.If I Had You (Live)
  7:33
Encore
16.20th Century Boy (Live)
  5:19
   

Adam Lambert   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whataya Want From Me20/03/20102315
Ghost Town23/05/2015830
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
For Your Entertainment08/05/20102510
Glam Nation Live26/03/2011991
Trespassing19/05/2012302
The Original High20/06/2015107
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?