AC/DC - The Razors Edge

Cover AC/DC - The Razors Edge
CD
Atco 7567-91413-2

Album

Jaar:1990
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/10/1990 (Positie 80)
Laatste week notering:06/04/1991 (Positie 83)
Piekpositie:19 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:1802 (1556 Punten)
Midprice:25/10/2008 / Piek: 32 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 35
de  Piek: 4 / Weken: 74
at  Piek: 11 / Weken: 12
nl  Piek: 19 / Weken: 25
se  Piek: 5 / Weken: 8
no  Piek: 2 / Weken: 9
it  Piek: 79 / Weken: 2
es  Piek: 53 / Weken: 7
au  Piek: 3 / Weken: 35
nz  Piek: 2 / Weken: 64

Tracks

24/09/1990
CD Atco 7567-91413-2 (Warner) / EAN 0075679141323
14/11/2014
CD Columbia 88875036712 (Sony) / EAN 0888750367129
Toon detailsAlles beluisteren
1.Thunderstruck
  4:53
2.Fire Your Guns
  2:53
3.Moneytalks
  3:46
4.The Razors Edge
  4:23
5.Mistress For Christmas
  3:59
6.Rock Your Heart Out
  4:07
7.Are You Ready
  4:10
8.Got You By The Balls
  4:31
9.Shot Of Love
  3:56
10.Let's Make It
  3:32
11.Goodbye & Good Riddance To Bad Luck
  3:14
12.If You Dare
  3:08
   
05/05/2003
CD Epic 510771 2 (Sony) / EAN 5099751077121
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/05/2009
LP Epic 5107711 (Sony) / EAN 5099751077114
Toon detailsAlles beluisteren
   

AC/DC   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whole Lotta Rosie24/06/1978514
Rock 'N' Roll Damnation14/10/1978187
Highway To Hell04/08/1979178
Heatseeker13/02/1988825
Thunderstruck13/10/1990316
Moneytalks19/01/1991249
Highway To Hell (Live)14/11/1992693
Big Gun07/08/1993187
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Powerage24/06/19781514
Let There Be Rock29/07/19781010
If You Want Blood28/10/1978710
Highway To Hell18/08/1979147
Back In Black23/08/1980276
For Those About To Rock26/12/1981228
Flick Of The Switch03/09/1983108
Fly On The Wall27/07/1985266
Who Made Who14/06/1986474
Blow Up Your Video13/02/19882610
The Razors Edge13/10/19901925
Live07/11/1992268
Ballbreaker07/10/1995287
Stiff Upper Lip04/03/2000367
Black Ice25/10/2008346
Iron Man 2 (Soundtrack / AC/DC)24/04/2010518
Live At River Plate24/11/2012308
Rock Or Bust06/12/2014424
Power Up21/11/202021
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Family Jewels [DVD]16/04/20051010
Plug Me In [DVD]03/11/200769
No Bull - The Directors Cut [DVD]13/09/2008514
Live At River Plate [DVD]14/05/2011271
Let There Be Rock - Live In Paris [DVD]30/07/201188
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.66AC/DC - The Razors Edge (Reviews: 29)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?