AC/DC - Live

Cover AC/DC - Live
CD
Epic 510773 2

Album

Jaar:1992
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/11/1992 (Positie 73)
Laatste week notering:02/01/1993 (Positie 90)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6623 (418 Punten)
Midprice:25/10/2008 / Piek: 17 / Weken: 24
In de landen:
ch  Piek: 10 / Weken: 33
de  Piek: 15 / Weken: 17
at  Piek: 21 / Weken: 2
fr  Piek: 29 / Weken: 75
nl  Piek: 26 / Weken: 8
be  Piek: 196 / Weken: 2 (V)
se  Piek: 25 / Weken: 3
no  Piek: 10 / Weken: 12
it  Piek: 49 / Weken: 21
es  Piek: 70 / Weken: 5
pt  Piek: 24 / Weken: 2
au  Piek: 1 / Weken: 59
nz  Piek: 3 / Weken: 25

Tracks

27/10/1992
CD Atco 7567-92215-2 [au]
03/03/2003
CD Epic 5107722 (Sony) / EAN 5099751077220
Toon detailsAlles beluisteren
1.Thunderstruck (Live)
  6:35
2.Shoot To Thrill (Live)
  5:20
3.Back In Black (Live)
  4:26
4.Who Made Who (Live)
  5:15
5.Heatseeker (Live)
  3:36
6.The Jack (Live)
  6:56
7.Moneytalks (Live)
  4:18
8.Hells Bells (Live)
  6:00
9.Dirty Deeds Done Dirt Cheap (Live)
  5:02
10.Whole Lotta Rosie (Live)
  4:30
11.You Shook Me All Night Long (Live)
  3:52
12.Highway To Hell (Live)
  3:57
13.T.N.T. (Live)
  3:47
14.For Those About To Rock (We Salute You) (Live)
  7:17
   
08/05/2009
LP Epic 5128361 (Sony) / EAN 5099751283614
Toon detailsAlles beluisteren
   

AC/DC   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whole Lotta Rosie24/06/1978514
Rock 'N' Roll Damnation14/10/1978187
Highway To Hell04/08/1979178
Heatseeker13/02/1988825
Thunderstruck13/10/1990316
Moneytalks19/01/1991249
Highway To Hell (Live)14/11/1992693
Big Gun07/08/1993187
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Powerage24/06/19781514
Let There Be Rock29/07/19781010
If You Want Blood28/10/1978710
Highway To Hell18/08/1979147
Back In Black23/08/1980276
For Those About To Rock26/12/1981228
Flick Of The Switch03/09/1983108
Fly On The Wall27/07/1985266
Who Made Who14/06/1986474
Blow Up Your Video13/02/19882610
The Razors Edge13/10/19901925
Live07/11/1992268
Ballbreaker07/10/1995287
Stiff Upper Lip04/03/2000367
Black Ice25/10/2008346
Iron Man 2 (Soundtrack / AC/DC)24/04/2010518
Live At River Plate24/11/2012308
Rock Or Bust06/12/2014424
Power Up21/11/202021
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Family Jewels [DVD]16/04/20051010
Plug Me In [DVD]03/11/200769
No Bull - The Directors Cut [DVD]13/09/2008514
Live At River Plate [DVD]14/05/2011271
Let There Be Rock - Live In Paris [DVD]30/07/201188
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.18AC/DC - Live (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Brommermuis
******
Supergoed, is gewoon de beste Band ooit
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?