AC/DC - Hard As A Rock

Cover AC/DC - Hard As A Rock
7" Single
EastWest A4368X (usa)

Nummer

Jaar:1995
Muziek/Tekst:Angus Young
Malcolm Young
Producer:Rick Rubin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:30/09/1995 / Piek: 7 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 28 / Weken: 8
de  Piek: 25 / Weken: 9
fr  Piek: 26 / Weken: 9
be  Piek: 30 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 19 / Weken: 2
fi  Piek: 1 / Weken: 6
no  Piek: 4 / Weken: 2
au  Piek: 14 / Weken: 4
nz  Piek: 16 / Weken: 4

Tracks

17/09/1995
Strictly Limited Edition Yellow Vinyl - 7" Single EastWest A4368X (Warner) [us] / EAN 0075596436878
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hard As A Rock (LP)
  4:30
2.Caught With Your Pants Down (LP)
  4:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
LP4:30Hard As A Rock [Strictly Limited Edition Yellow Vinyl]EastWest
A4368X
Single
7" Single
17/09/1995
4:30BallbreakerEastWest
7559-61780-2
Album
CD
26/09/1995
Live4:47Stiff Upper LipElektra
7559-67041-2
Single
CD-Maxi
28/02/2000
Live - Plaza De Toros De Las Ventas, Madrid, 10.07.19964:50Stiff Upper LipElektra
7559-62672-2
Album
CD
28/02/2000

AC/DC   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whole Lotta Rosie24/06/1978514
Rock 'N' Roll Damnation14/10/1978187
Highway To Hell04/08/1979178
Heatseeker13/02/1988825
Thunderstruck13/10/1990316
Moneytalks19/01/1991249
Highway To Hell (Live)14/11/1992693
Big Gun07/08/1993187
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Powerage24/06/19781514
Let There Be Rock29/07/19781010
If You Want Blood28/10/1978710
Highway To Hell18/08/1979147
Back In Black23/08/1980276
For Those About To Rock26/12/1981228
Flick Of The Switch03/09/1983108
Fly On The Wall27/07/1985266
Who Made Who14/06/1986474
Blow Up Your Video13/02/19882610
The Razors Edge13/10/19901925
Live07/11/1992268
Ballbreaker07/10/1995287
Stiff Upper Lip04/03/2000367
Black Ice25/10/2008346
Iron Man 2 (Soundtrack / AC/DC)24/04/2010518
Live At River Plate24/11/2012308
Rock Or Bust06/12/2014424
Power Up21/11/202028
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Family Jewels [DVD]16/04/20051010
Plug Me In [DVD]03/11/200769
No Bull - The Directors Cut [DVD]13/09/2008514
Live At River Plate [DVD]14/05/2011271
Let There Be Rock - Live In Paris [DVD]30/07/201188
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2AC/DC - Hard As A Rock (Reviews: 84)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
laatst uitgebrachte single uit september 1995, bleef steken in de toenmalige Mega Tip 30

bluezombie
**
Poor.

stevometal
*****
Good track. Not their greatest.

gherkin
****
Vind ik nu niet één van hun beste platen. Maar slecht is het zeker niet.

BeansterBarnes
******
Awesome track and up their as the best they've done.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Jammer dat er niet gezongen wordt maar geschreeuwd ??? Dat is ook bij deze plaat uit september 1995 (Nederland) het geval van de hard-rock formatie "AC/DC?" !!! Maar de top muziek redt toch de twee sterren ☺!!!

Zacco333
**
Very average.
Laatst gewijzigd: 02/09/2013 06:15

BingTheKing
**
Zwak

glitterprinsen
******
Great track!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?