AC/DC - Black Ice

Cover AC/DC - Black Ice
CD
Columbia 88697 392382
LP
Columbia 88697 383771
CD
Columbia 88875036752
Cover AC/DC - Black Ice
CD
Columbia 88697 392232
Deluxe Edition
Cover AC/DC - Black Ice
CD
Columbia 88697 392382
Cover AC/DC - Black Ice
CD
Columbia 88697 392382
Cover AC/DC - Black Ice
CD
Columbia 88697417452

Album

Jaar:2008
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/10/2008 (Positie 3)
Laatste week notering:12/09/2009 (Positie 93)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:46
Positie aller tijden:877 (2561 Punten)
Alternative:25/10/2008 / Piek: 1 / Weken: 7
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 46
de  Piek: 1 / Weken: 55
at  Piek: 1 / Weken: 71
fr  Piek: 1 / Weken: 79
nl  Piek: 3 / Weken: 46
be  Piek: 1 / Weken: 47 (V)
  Piek: 1 / Weken: 50 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 32
fi  Piek: 1 / Weken: 35
no  Piek: 1 / Weken: 21
dk  Piek: 1 / Weken: 36
it  Piek: 1 / Weken: 43
es  Piek: 1 / Weken: 65
pt  Piek: 2 / Weken: 15
au  Piek: 1 / Weken: 38
nz  Piek: 1 / Weken: 28

Tracks

17/10/2008
CD Columbia 88697 392382 (Sony BMG) / EAN 0886973923825
14/11/2014
CD Columbia 88875036752 (Sony) / EAN 0888750367525
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rock N Roll Train
  4:21
2.Skies On Fire
  3:34
3.Big Jack
  3:57
4.Anything Goes
  3:22
5.War Machine
  3:09
6.Smash 'N' Grab
  4:06
7.Spoilin' For A Fight
  3:17
8.Wheels
  3:28
9.Decibel
  3:34
10.Stormy May Day
  3:10
11.She Likes Rock 'N' Roll
  3:53
12.Money Made
  4:15
13.Rock 'N' Roll Dream
  4:41
14.Rocking All The Way
  3:22
15.Black Ice
  3:25
   
17/10/2008
LP Columbia 88697 383771 (Sony BMG) / EAN 0886973837719
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Rock N Roll Train
  4:21
2.Skies On Fire
  3:34
3.Big Jack
  3:57
4.Anything Goes
  3:22
5.War Machine
  3:09
6.Smash 'N' Grab
  4:06
7.Spoilin' For A Fight
  3:17
8.Wheels
  3:28
LP 2:
1.Decibel
  3:34
2.Stormy May Day
  3:10
3.She Likes Rock 'N' Roll
  3:53
4.Money Made
  4:15
5.Rock 'N' Roll Dream
  4:41
6.Rocking All The Way
  3:22
7.Black Ice
  3:25
   
17/10/2008
Deluxe Edition - CD Columbia 88697 392232 (Sony BMG) / EAN 0886973922323
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rock N Roll Train
  4:21
2.Skies On Fire
  3:34
3.Big Jack
  3:57
4.Anything Goes
  3:22
5.War Machine
  3:09
6.Smash 'N' Grab
  4:06
7.Spoilin' For A Fight
  3:17
8.Wheels
  3:28
9.Decibel
  3:34
10.Stormy May Day
  3:10
11.She Likes Rock 'N' Roll
  3:53
12.Money Made
  4:15
13.Rock 'N' Roll Dream
  4:41
14.Rocking All The Way
  3:22
15.Black Ice
  3:25
Extras:
30-pages expanded Booklet
   
28/11/2008
Steelbox - CD Columbia 88697417452 (Sony BMG) / EAN 0886974174523
Toon detailsAlles beluisteren
   

AC/DC   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whole Lotta Rosie24/06/1978514
Rock 'N' Roll Damnation14/10/1978187
Highway To Hell04/08/1979178
Heatseeker13/02/1988825
Thunderstruck13/10/1990316
Moneytalks19/01/1991249
Highway To Hell (Live)14/11/1992693
Big Gun07/08/1993187
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Powerage24/06/19781514
Let There Be Rock29/07/19781010
If You Want Blood28/10/1978710
Highway To Hell18/08/1979147
Back In Black23/08/1980276
For Those About To Rock26/12/1981228
Flick Of The Switch03/09/1983108
Fly On The Wall27/07/1985266
Who Made Who14/06/1986474
Blow Up Your Video13/02/19882610
The Razors Edge13/10/19901925
Live07/11/1992268
Ballbreaker07/10/1995287
Stiff Upper Lip04/03/2000367
Black Ice25/10/2008346
Iron Man 2 (Soundtrack / AC/DC)24/04/2010518
Live At River Plate24/11/2012308
Rock Or Bust06/12/2014424
Power Up21/11/202028
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Family Jewels [DVD]16/04/20051010
Plug Me In [DVD]03/11/200769
No Bull - The Directors Cut [DVD]13/09/2008514
Live At River Plate [DVD]14/05/2011271
Let There Be Rock - Live In Paris [DVD]30/07/201188
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.23AC/DC - Black Ice (Reviews: 62)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BeansterBarnes
**
A real let down and uninspiring album from Acadaca.

stevometal
******
Great return for them and a major improvement from Stiff Upper Lip. Rock 'n' Roll Train, Anything Goes, War Machine and Black Ice are standouts though none of the tracks are bad.

MitchellNineSeven
*
35 years on, AC/DC can still prove that they can churn out an albums-worth of shitty songs.

Rootje
*****
Normaal moet je zwart ijs ontwijken maar dat doe ik met dit zwarte ijs niet.
Tof album, de band is nog steeds in absolute vorm. Dat blijkt ook we, dit werd het succesvolste album van de Australische hardrockband.
Laatst gewijzigd: 05/03/2021 00:15

gherkin
*****
Ook hier hebben we nog wel heel wat geslaagde nummers van AC/DC.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?