AC/DC - Big Gun

Cover AC/DC - Big Gun
7" Single
Atco 7567-98396-7 (de)
7" Single
Atco B 8396 (uk)
Cover AC/DC - Big Gun
CD-Single
Albert 659438-2 (au)

Nummer

Jaar:1993
Muziek/Tekst:Angus Young
Malcolm Young
Producer:Bruce Fairbairn
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/08/1993 (Positie 45)
Laatste week notering:18/09/1993 (Positie 48)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:9431 (483 Punten)
Single Tip:17/07/1993 / Piek: 4 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 15
de  Piek: 20 / Weken: 17
at  Piek: 23 / Weken: 8
fr  Piek: 14 / Weken: 13
nl  Piek: 18 / Weken: 7
be  Piek: 35 / Weken: 5 (V)
se  Piek: 11 / Weken: 9
no  Piek: 8 / Weken: 2
au  Piek: 19 / Weken: 12
nz  Piek: 3 / Weken: 13

Tracks

25/06/1993
CD-Single Atco 7567-96031-2 (Warner) [de] / EAN 0075679603128
Toon detailsAlles beluisteren
1.Big Gun
  4:25
2.For Those About To Rock (We Salute You) (Live)
6:42
3.Shoot To Thrill (Live)
5:45
   
28/06/1993
7" Single Atco 7567-98396-7 (Warner) [de] / EAN 0075679839671
25/06/1993
7" Single Atco B 8396 (Warner) [uk] / EAN 0075679839671
Toon detailsAlles beluisteren
1.Big Gun
  4:22
2.Black In Black (Live)
  3:50
   
02/07/1993
CD-Single Albert 659438-2 (EMI) [au]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Big Gun
  4:25
2.Back In Black (Live)
4:27
3.For Those About To Rock (We Salute You) (Live)
6:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:24Last Action HeroColumbia
473990 2
Album
CD
18/06/1993
4:25Big GunAtco
7567-96031-2
Single
CD-Single
25/06/1993
4:22Big GunAtco
7567-98396-7
Single
7" Single
28/06/1993
4:25Big GunAlbert
659438-2
Single
CD-Single
02/07/1993
Re-Recording4:23Schwarzenegger Super HeroCinerama
0022232CIN
Compilatie
CD
14/04/1994
»» alles tonen

AC/DC   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whole Lotta Rosie24/06/1978514
Rock 'N' Roll Damnation14/10/1978187
Highway To Hell04/08/1979178
Heatseeker13/02/1988825
Thunderstruck13/10/1990316
Moneytalks19/01/1991249
Highway To Hell (Live)14/11/1992693
Big Gun07/08/1993187
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Powerage24/06/19781514
Let There Be Rock29/07/19781010
If You Want Blood28/10/1978710
Highway To Hell18/08/1979147
Back In Black23/08/1980276
For Those About To Rock26/12/1981228
Flick Of The Switch03/09/1983108
Fly On The Wall27/07/1985266
Who Made Who14/06/1986474
Blow Up Your Video13/02/19882610
The Razors Edge13/10/19901925
Live07/11/1992268
Ballbreaker07/10/1995287
Stiff Upper Lip04/03/2000367
Black Ice25/10/2008346
Iron Man 2 (Soundtrack / AC/DC)24/04/2010518
Live At River Plate24/11/2012308
Rock Or Bust06/12/2014424
Power Up21/11/202021
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Family Jewels [DVD]16/04/20051010
Plug Me In [DVD]03/11/200769
No Bull - The Directors Cut [DVD]13/09/2008514
Live At River Plate [DVD]14/05/2011271
Let There Be Rock - Live In Paris [DVD]30/07/201188
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.09AC/DC - Big Gun (Reviews: 92)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
07/07/2006 15:10
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø plaat van "AC/DC" uit augustus 1993 !!! Het was een bescheiden "Hitje" voor ze in Nederland !!! (NL Top 40: 6 wk / # 19) !!! Afgerond: 4 sterren !!!

Topbart
****
laatste hit voor AC/DC uit augustus 1993. Arnold Schwarzenegger speelde nog een rolletje in de clip omdat het nummer voor diens film Last Action Hero werd opgenomen

alleyt1989
**
another average song from ac/dc

bluezombie
**
Bad song.

BeansterBarnes
***
Features on the Last Action Hero Official Movie Soundtrack.

Hijinx
***
Not bad. Seeing Arnold Schwarzenegger doing an Angus Young impression is amusing enough.

gherkin
*****
Knallende plaat.

Zacco333
**
I was probably too harsh on this, it isn't that bad. That said I stand by my comment on the vocals, awful! But the rest isn't too bad and saves it from the bottom rating.
Laatst gewijzigd: 30/11/2014 09:25

BingTheKing
***
matig
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?