A$AP Rocky feat. Kendrick Lamar, Joey Bada$$, Yelawolf, Danny Brown, Action Bronson & Big K.R.I.T. - 1 Train


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:12Long.Live.A$AP [Deluxe Edition]RCA
88765 43696 2
Album
CD
11/01/2013

Yelawolf   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Story02/05/2015661
 

Big K.R.I.T.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Kendrick Lamar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
i25/10/2014823
King Kunta28/03/2015704
The Greatest (Sia feat. Kendrick Lamar)17/09/2016823
Don't Wanna Know (Maroon 5 feat. Kendrick Lamar)22/10/20161021
Sidewalks (The Weeknd feat. Kendrick Lamar)03/12/2016472
Humble.08/04/20171616
DNA.22/04/2017315
Loyalty. (Kendrick Lamar feat. Rihanna)22/04/2017422
Element.22/04/2017442
Yah.22/04/2017541
Feel.22/04/2017561
Love. (Kendrick Lamar feat. Zacari)22/04/2017582
XXX. (Kendrick Lamar feat. U2)22/04/2017601
Pride.22/04/2017671
Blood.22/04/2017691
Lust.22/04/2017721
Fear.22/04/2017851
All The Stars (Kendrick Lamar & SZA)13/01/20181915
Pray For Me (The Weeknd & Kendrick Lamar)10/02/20182210
Black Panther17/02/2018831
Mona Lisa (Lil Wayne feat. Kendrick Lamar)06/10/2018591
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Kid, M.A.A.D. City27/10/2012459
To Pimp A Butterfly21/03/2015926
Untitled Unmastered.12/03/201695
Damn.22/04/2017243
Black Panther - The Soundtrack Album17/02/2018229
 

A$AP Rocky   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good For You (Selena Gomez feat. A$AP Rocky)04/07/20153128
No Limit (G-Eazy feat. A$AP Rocky & Cardi B)06/01/2018566
Praise The Lord (Da Shine) (A$AP Rocky feat. Skepta)02/06/20186511
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Long.Live.A$AP19/01/2013452
At.Long.Last.A$AP30/05/2015462
Testing02/06/2018115
 

Danny Brown   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Joey Bada$$   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
B4.Da.$$24/01/2015692
All-Amerikkkan Bada$$15/04/2017176
 

Action Bronson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
*****
A six-minute track that seemingly has no chorus. Don't get me to work out who is who but hey this is cool. 4.5
Laatst gewijzigd: 29/08/2014 15:04
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?