5 Seconds Of Summer - Girls Talk Boys

Cover 5 Seconds Of Summer - Girls Talk Boys
Digital
Capitol 00602547997258

Charts

Binnenkomst:23/07/2016 (Positie 81)
Laatste week notering:23/07/2016 (Positie 81)
Piekpositie:81 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23286 (20 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 68 / Weken: 1
de  Piek: 80 / Weken: 1
at  Piek: 36 / Weken: 1
fr  Piek: 35 / Weken: 1
nl  Piek: 81 / Weken: 1
be  Tip (V)
  Tip (W)
au  Piek: 21 / Weken: 1

Tracks

15/07/2016
Digital Capitol 00602547997258 (UMG) / EAN 0602547997258
Toon detailsAlles beluisteren
1.Girls Talk Boys
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36Ghostbusters [2016]RCA
88985328122
Album
CD
15/07/2016
3:36Girls Talk BoysCapitol
00602547997258
Single
Digital
15/07/2016

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/20141310
Good Girls17/05/2014882
Don't Stop21/06/2014252
Amnesia28/06/20142810
Everything I Didn't Say28/06/2014361
Kiss Me Kiss Me28/06/2014371
She's Kinda Hot25/07/2015571
Jet Black Heart05/09/2015981
Girls Talk Boys23/07/2016811
Youngblood26/05/2018725
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer05/07/2014115
LiveSOS20/12/2014264
Sounds Good Feels Good31/10/2015126
Youngblood23/06/2018216
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
How Did We End Up Here? - Live At Wembley Arena [DVD]28/11/2015127
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.24 (Reviews: 25)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
*****
Fijn nummer

Snormobiel Beusichem
**
▒ Ook bij mij gaat dit plaatje er niet helemaal in, met of zonder: "Ghostbusters", zomer 2016 ☺!!!

monsternon
****
Girls talk boys gedoe hoeft niet veder klinkt niet eens zo slecht.
Laatst gewijzigd: 22/07/2016 21:40

irelander
***
They can certainly do worse than this. Pretty catchy chorus and rather neatly produced. 3.5

mildred
*
Trash! But what else should i expect honestly.

Jeroen68
****
Best een leuk nummer.

LIFTER500
***
Average but so are they so it's to be expected.

Fabio (auch Fabi GaGa)
***
Stört mich zwar nicht wenn es ab und zu im Radio läuft...bedeutet aber nicht das die Nummer in Ordnung ist.
Langweilt sehr schnell und ist extrem schnell vergessen!
3*-

RV
******
Ik heb een soort van zwak voor 5 Seconds Of Summer, en ik vind dit nummer dan ook best te versmaden. Het is een van de nummers op de officiële soundtrack van de Ghostbusters-film, maar het is wel een van de beste. De band heeft wel betere nummers gemaakt, maar ik ben niet te beroerd om deze jongens een maximale waardering toe te kennen.

bluezombie
****
Decent.

BitchAloud
****
Alright

BeansterBarnes
**
Rather forgettable in all honesty.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?