5 Seconds Of Summer - Everything I Didn't Say

Cover 5 Seconds Of Summer - Everything I Didn't Say
Cover

Charts

Binnenkomst:28/06/2014 (Positie 36)
Laatste week notering:28/06/2014 (Positie 36)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:20617 (65 Punten)
In de landen:
at  Piek: 44 / Weken: 1
fr  Piek: 59 / Weken: 1
nl  Piek: 36 / Weken: 1
be  Piek: 31 / Weken: 1 (V)
  Piek: 48 / Weken: 1 (W)
dk  Piek: 8 / Weken: 1
es  Piek: 22 / Weken: 1
au  Piek: 11 / Weken: 1
nz  Piek: 8 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:005 Seconds Of SummerCapitol
06025 3784467
Album
CD
27/06/2014
3:005 Seconds Of Summer [Deluxe Edition]Capitol
06025 3785688
Album
CD
27/06/2014
Live3:57LiveSOSCapitol
4710700
Album
CD
12/12/2014

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/20141310
Good Girls17/05/2014882
Don't Stop21/06/2014252
Amnesia28/06/20142810
Everything I Didn't Say28/06/2014361
Kiss Me Kiss Me28/06/2014371
She's Kinda Hot25/07/2015571
Jet Black Heart05/09/2015981
Girls Talk Boys23/07/2016811
Youngblood26/05/2018725
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer05/07/2014115
LiveSOS20/12/2014264
Sounds Good Feels Good31/10/2015126
Youngblood23/06/2018216
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
How Did We End Up Here? - Live At Wembley Arena [DVD]28/11/2015127
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.29 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

TravD
****
Better than their other tracks and instant grats.

Zacco333
****
The vocals need serious improvement but this is a reasonable effort. The chorus is catchy and they don't have that awful shout for it so it's rather nice on the ears. One of the best tracks from the album.
Laatst gewijzigd: 09/11/2015 04:31

Fabio (auch Fabi GaGa)
***
ja, bestimmt einer ihrer besten Tracks...jedoch zeigt das, dass sie für mich keine richtig guten Tracks haben, denn auch dieser hier find ich nicht grossartig!
Die Stimmen gefallen mir nicht, immerhin ist es nicht nervig produziert, dazu aber langweilig! 0815 in jeder Sekunde!

Snormobiel Beusichem
***
▒ Nette track, uit juni 2014 van de Australische heren: "Luke Hemmings" (lead zanger & gitaar), "Calum Hood" (bass gitaar & zang), "Michael Clifford" (gitaar & zang) en "Ashton Irwin" (drums & zang), alias: "5 Seconds Of Summer" !!! Net géén 4 sterren ☺!!!

bluezombie
****
Good song.

Sebastiaanmember
***
Ik heb al geen zin meer om de nummers van deze band te beoordelen, ze zijn bijna allemaal matig..

RV
*****
Catchy nummer van het Australische 5 Seconds Of Summer, al verbaast het me wel dat deze band hier in Nederland zoveel aandacht krijgt...

irelander
***
A little on the whiney side but it's not too bad.

LIFTER500
***
One of their most mediocre tracks.

alleyt1989
****
Quite enjoyable. Hmm.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?