5 Seconds Of Summer - Youngblood

Cover 5 Seconds Of Summer - Youngblood
Digital
Capitol -
Cover 5 Seconds Of Summer - Youngblood
Digital
Capitol 00602567749943
Cover 5 Seconds Of Summer - Youngblood
Digital
Capitol 00602567871644
Digital
Capitol 00602567867630

Charts

Binnenkomst:26/05/2018 (Positie 61)
Laatste week notering:18/08/2018 (Positie 12)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:2733 (1059 Punten)
Single Tip:12/05/2018 / Piek: 4 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 34 / Weken: 12
de  Piek: 45 / Weken: 11
at  Piek: 23 / Weken: 10
fr  Piek: 194 / Weken: 1
nl  Piek: 7 / Weken: 13
be  Piek: 21 / Weken: 10 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 4 / Weken: 16
fi  Piek: 16 / Weken: 4
no  Piek: 4 / Weken: 12
dk  Piek: 2 / Weken: 13
it  Piek: 70 / Weken: 4
es  Piek: 88 / Weken: 2
au  Piek: 1 / Weken: 17
nz  Piek: 1 / Weken: 14

Tracks

13/04/2018
Digital Capitol - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Youngblood
  3:23
   
01/06/2018
Digital Capitol 00602567749943 (UMG) / EAN 0602567749943
Toon detailsAlles beluisteren
1.Youngblood (Acoustic)
3:40
   
29/06/2018
Remix - Digital Capitol 00602567871644 (UMG) / EAN 0602567871644
Toon detailsAlles beluisteren
1.Youngblood (R3hab Remix)
2:30
2.Youngblood (R3hab Remix / Extended)
2:55
   
29/06/2018
Digital Capitol 00602567867630 (UMG) / EAN 0602567867630
Toon detailsAlles beluisteren
1.Youngblood (R3hab Remix)
2:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23YoungbloodCapitol
-
Single
Digital
13/04/2018
3:24Best Of 2018 - SommerhitsPolystar
060075383262 (2)
Compilatie
CD
18/05/2018
3:23The Dome Vol. 86Polystar
0600753834923
Compilatie
CD
01/06/2018
Acoustic3:40YoungbloodCapitol
00602567749943
Single
Digital
01/06/2018
3:23YoungbloodCapitol
00602567482222
Album
CD
15/06/2018
»» alles tonen

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/20141310
Good Girls17/05/2014882
Don't Stop21/06/2014252
Amnesia28/06/20142810
Everything I Didn't Say28/06/2014361
Kiss Me Kiss Me28/06/2014371
She's Kinda Hot25/07/2015571
Jet Black Heart05/09/2015981
Girls Talk Boys23/07/2016811
Youngblood26/05/2018713
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer05/07/2014115
LiveSOS20/12/2014264
Sounds Good Feels Good31/10/2015126
Youngblood23/06/201829
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
How Did We End Up Here? - Live At Wembley Arena [DVD]28/11/2015127
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.88 (Reviews: 25)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
**
Toch geen echte hoogvlieger.

bluezombie
****
!
Laatst gewijzigd: 20/05/2018 10:20

irelander
**
This one is hard work. Whiny, overwhelming and just inept.
Laatst gewijzigd: 23/04/2018 12:39

Snormobiel Beusichem
****
▒ Heb persoonlijk helemaal niets tegen deze keurige, leuke, nieuwe plaat uit half april 2018 door de Australische pop / rock formatie uit Sydney: "5 Seconds Of Summer" !!! Meer dan voldoende zelfs ☺!!!

Jeroen68
****
De verandering in stijl had van mij niet gehoeven, maar dit is nog net 4 sterren waard

Kaahu Leef
*****
This is becoming a strong effort. Out of their other unsucceeded songs they did in the last 4 years (Except SLSP), I like this one from 5SOS. it sounds pop like what I want their material to go that way. I hope they stick something new in their music. (4/5)

Mark1984
******
Dit is echt wel een steengoede track!

bryc3
****
Yeah not bad, sounds mature and has a nice chorus but is starting to get a bit too overplayed

alleyt1989
*****
It’s great to see some local music doing well even if he sound is decisively international. It’s a good listen.

JimJim1
*****
A great comeback hit. It was a pleasant surprise not only for a Aussie act to hold #1 for so long in 2018, but a "rock" song at that!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?