5 Seconds Of Summer - Teeth

Cover 5 Seconds Of Summer - Teeth
Digital
Interscope 19UMGIM73085

Charts

Binnenkomst:31/08/2019 (Positie 90)
Laatste week notering:14/09/2019 (Positie 60)
Piekpositie:60 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:20569 (72 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 99 / Weken: 1
at  Piek: 70 / Weken: 2
nl  Piek: 60 / Weken: 3
be  Tip (V)
se  Piek: 65 / Weken: 2
dk  Piek: 38 / Weken: 1
au  Piek: 17 / Weken: 3
nz  Piek: 25 / Weken: 2

Tracks

21/08/2019
Digital Interscope 19UMGIM73085 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Teeth
  3:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24TeethInterscope
19UMGIM73085
Single
Digital
21/08/2019

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/20141310
Good Girls17/05/2014882
Don't Stop21/06/2014252
Amnesia28/06/20142810
Everything I Didn't Say28/06/2014361
Kiss Me Kiss Me28/06/2014371
She's Kinda Hot25/07/2015571
Jet Black Heart05/09/2015981
Girls Talk Boys23/07/2016811
Youngblood26/05/2018747
Who Do You Love (The Chainsmokers feat. 5 Seconds Of Summer)16/02/20195216
Easier01/06/2019669
Teeth31/08/2019603
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer05/07/2014115
LiveSOS20/12/2014264
Sounds Good Feels Good31/10/2015126
Youngblood23/06/2018216
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
How Did We End Up Here? - Live At Wembley Arena [DVD]28/11/2015127
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.

irelander
**
This is their most obvious nod to Fall Out Boy that I can think of, and while it's a slight improvement the vocals are just so overbearing and the production is not much better.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?