5 Seconds Of Summer - Old Me

Cover 5 Seconds Of Summer - Old Me
Digital
Interscope -

Charts

Binnenkomst:04/04/2020 (Positie 61)
Laatste week notering:02/05/2020 (Positie 86)
Piekpositie:61 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:18727 (133 Punten)
Airplay:07/03/2020 / Piek: 29 / Weken: 4
Single Tip:29/02/2020 / Piek: 4 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 61 / Weken: 5
be  Piek: 50 / Weken: 1 (V)
  Tip (W)
pt  Piek: 189 / Weken: 2
au  Piek: 39 / Weken: 1

Tracks

21/02/2020
Digital Interscope - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.5SOS - Old Me
  3:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05Old MeInterscope
-
Single
Digital
21/02/2020
3:06CalmInterscope
00602508585562
Album
CD
27/03/2020
3:07Hitzone 93Sony
19439748672
Compilatie
CD
01/05/2020
3:06MNM Big Hits 2020 Vol. 2Universal
539-109.0
Compilatie
CD
10/07/2020

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/20141310
Good Girls17/05/2014882
Don't Stop21/06/2014252
Amnesia28/06/20142810
Everything I Didn't Say28/06/2014361
Kiss Me Kiss Me28/06/2014371
She's Kinda Hot25/07/2015571
Jet Black Heart05/09/2015981
Girls Talk Boys23/07/2016811
Youngblood26/05/2018747
Who Do You Love (The Chainsmokers feat. 5 Seconds Of Summer)16/02/20195216
Easier01/06/2019669
Teeth31/08/20193120
Old Me04/04/2020615
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer05/07/2014115
LiveSOS20/12/2014264
Sounds Good Feels Good31/10/2015126
Youngblood23/06/2018216
Calm04/04/2020516
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
How Did We End Up Here? - Live At Wembley Arena [DVD]28/11/2015127
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.715 Seconds Of Summer - Old Me (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.

irelander
***
I don't mind it even if it is a bit middle of the road. At least it's not obnoxious but I'm really not sure what it's actually going for anyway.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?