5 Seconds Of Summer - Calm

Cover 5 Seconds Of Summer - Calm
Cover
Cover 5 Seconds Of Summer - Calm
Digital
Interscope 20UMGIM06593

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/04/2020 (Positie 5)
Laatste week notering:23/05/2020 (Positie 40)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:4958 (626 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 13 / Weken: 2
de  Piek: 7 / Weken: 3
at  Piek: 4 / Weken: 5
fr  Piek: 42 / Weken: 3
nl  Piek: 5 / Weken: 8
be  Piek: 7 / Weken: 8 (V)
  Piek: 38 / Weken: 6 (W)
se  Piek: 26 / Weken: 2
fi  Piek: 24 / Weken: 2
no  Piek: 15 / Weken: 2
dk  Piek: 22 / Weken: 1
it  Piek: 25 / Weken: 2
es  Piek: 4 / Weken: 4
pt  Piek: 4 / Weken: 5
au  Piek: 1 / Weken: 6
nz  Piek: 4 / Weken: 6

Tracks

27/03/2020
CD Interscope 00602508585562 (UMG) / EAN 0602508585562
Toon detailsAlles beluisteren
1.Red Desert
  3:49
2.No Shame
  3:12
3.Old Me
  3:06
4.Easier
  2:38
5.Teeth
  3:25
6.Wildflower
  3:40
7.Best Years
  3:10
8.Not In The Same Way
  3:40
9.Lover Of Mine
  3:27
10.Thin White Lies
  3:02
11.Lonely Heart
  3:24
12.High
  2:58
   
27/03/2020
Digital Interscope 20UMGIM06593 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   
27/03/2020
Deluxe - CD Interscope 060250874817 (UMG) / EAN 0602508748172
Toon detailsAlles beluisteren
   

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/20141310
Good Girls17/05/2014882
Don't Stop21/06/2014252
Amnesia28/06/20142810
Everything I Didn't Say28/06/2014361
Kiss Me Kiss Me28/06/2014371
She's Kinda Hot25/07/2015571
Jet Black Heart05/09/2015981
Girls Talk Boys23/07/2016811
Youngblood26/05/2018747
Who Do You Love (The Chainsmokers feat. 5 Seconds Of Summer)16/02/20195216
Easier01/06/2019669
Teeth31/08/20193120
Old Me04/04/2020615
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer05/07/2014115
LiveSOS20/12/2014264
Sounds Good Feels Good31/10/2015126
Youngblood23/06/2018216
Calm04/04/202058
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
How Did We End Up Here? - Live At Wembley Arena [DVD]28/11/2015127
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?