3js - Never Alone

Cover 3js - Never Alone
CD-Single
Artist & Company 699620 (nl)
Digital
Artist & Company 8718521010010 (nl)
Cover 3js - Never Alone
Digital
Artist & Company 425348206 (nl)

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Jaap Kwakman
Jan Dulles
Jaap de Witte
Producer:Guido Aalbers
Coverversie van:3js - Je vecht nooit alleen
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Eurovisie Songfestival: 2011:
Halve finale: 19 (Punten: 13)

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

12/03/2011
Digital Artist & Company 425348206 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Never Alone
  2:59
   
25/03/2011
CD-Single Artist & Company 699620 (Volendam) [nl] / EAN 8718036996205
Toon detailsAlles beluisteren
1.Never Alone
  2:59
2.Never Alone (Karaoke Version)
2:59
Extras:
Never Alone (CD-Rom track)
   
09/12/2012
Digital Artist & Company 8718521010010 [nl] / EAN 8718521010010
Toon detailsAlles beluisteren
1.Never Alone
  2:59
2.Never Alone (Karaoke Version)
2:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59Never AloneArtist & Company
425348206
Single
Digital
12/03/2011
2:59Never AloneArtist & Company
699620
Single
CD-Single
25/03/2011
Karaoke Version2:59Never AloneArtist & Company
699620
Single
CD-Single
25/03/2011
2:59Eurovision Song Contest - Düsseldorf 2011CMC
0970562
Compilatie
CD
15/04/2011
2:59Never AloneArtist & Company
8718521010010
Single
Digital
09/12/2012
»» alles tonen

3js   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom03/03/20072410
Net alsof09/06/2007106
Één met de bomen29/09/2007164
Één met de bomen / De zomer voorbij03/11/2007493
Watermensen02/02/200875
Wiegelied17/05/200884
Hou van mij06/09/2008411
Kamers van m'n hart31/01/2009286
Bevlogen als vogels25/04/200986
Vandaag ben ik vrij / Alles overnieuw29/08/2009165
Loop met me over zee20/02/201077
Geloven in het leven08/05/2010920
Wat is dromen (3js & Ellen ten Damme)18/09/2010124
Je vecht nooit alleen / Never Alone05/02/2011117
De stroom18/06/2011124
Toen ik jou vergat01/10/2011373
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)26/11/201116
De weg07/01/2012265
Bij hoog en laag24/03/201272
Voor eens en altijd07/07/2012154
Geef mij een naam (3js & Elske DeWall)20/10/201292
Bijzonder19/01/2013214
Zo mooi als jij20/04/2013353
Til me op31/08/201352
Man in de spiegel (Bart Herman & 3js)08/02/2014741
Twee zielen03/05/2014611
Raak m'n hart06/09/2014491
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Watermensen07/07/2007687
Kamers van m'n hart18/10/2008451
Dromers en dwazen13/03/2010376
4 Elementen04/02/2012323
Totzoverder - Het beste van02/02/2013327
Dichter bij de horizon16/11/2013324
Acoustic Christmas22/11/2014212
721/11/2015416
Acoustic Christmas Volume 203/12/2016105
Nu17/02/2018310
De aard van het beest23/05/202012
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Akoesteren Theatertour 2009 [DVD]31/10/2009154
Pluche, Zweet & Tranen - Theatertour 2010 [DVD]12/02/2011128
Wat een avond! / Live In Caprera 2012 [DVD]20/10/2012125
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.253js - Never Alone (Reviews: 52)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Pracht van een nummer.Hopelijk denkt Europa hier ook zo over.

MUSICBOJ
****
♥ Mooie & rustige track van de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival!! Zou "Nederland" dit jaar wel nog eens kans kunnen hebben om door te gaan naar de grote finale? Van mij mag het best, hoor!!

Farg0
**
**

Snormobiel Beusichem
**
▒ Mijn gedachte en oordeel is toch volledig uitgekomen over dit palingsound plaatje in de voorronde van het "ESC 2011" in Dusseldorf, 12-05-2011 !!! Het Volendamse trio had beter thuis kunnen blijven !!! De Engelse uitvoering vond ik zelfs nog een ster minder waard heren ☺!!!

jeankeL
**
niet eens zo slecht.

Richard (NL)
****
Eerlijk is eerlijk... Ik vind 'm in het nederlands stukken beter.

musikmannen
****
ESC 2011 - Netherlands

Ok for a modern Dutch entry
Laatst gewijzigd: 15/06/2012 15:24

bramusik
**
Gillar inte detta

Bearcat
**
Ik vond dit een van de mindere inzendingen door NL voor het ESC
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?