3T - Brotherhood

Cover 3T - Brotherhood
CD
MJJ / 550 481694-2 (au)

Album

Jaar:1995
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/03/1996 (Positie 87)
Laatste week notering:21/06/1997 (Positie 98)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:66
Positie aller tijden:350 (3976 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 25 / Weken: 16
de  Piek: 30 / Weken: 18
fr  Piek: 2 / Weken: 23
nl  Piek: 12 / Weken: 66
be  Piek: 5 / Weken: 31 (V)
  Piek: 10 / Weken: 31 (W)
se  Piek: 25 / Weken: 7
no  Piek: 23 / Weken: 6
au  Piek: 22 / Weken: 14

Tracks

07/11/1995
CD MJJ / 550 481694-2 (Sony) [au] / EAN 9399700011883
Toon detailsAlles beluisteren
1.Anything
  5:21
2.24/7
  4:39
3.3T feat. Michael Jackson - Why
  5:20
4.3T feat. Herbie - Gotta Be You
  3:34
5.With You
5:00
6.Sexual Attention
4:09
7.Memories
4:32
8.I Need You
  3:55
9.Give Me All Your Lovin'
4:08
10.Tease Me
  5:28
11.Words Without Meaning
4:00
12.3T feat. Prince Markie Dee - Brotherhood
  5:10
   

3T   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Anything02/03/1996414
24/725/05/1996148
Why (3T feat. Michael Jackson)24/08/19961311
I Need You14/12/1996519
Gotta Be You (3T feat. Herbie)08/03/1997338
Stuck On You14/02/2004322
Sex Appeal08/05/2004275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brotherhood02/03/19961266
Identity24/04/2004327
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
*****
geslaagde debuutcd van 3T uit november 1995

nirvanamusic87
****
Some amazing singles on this album and very slick as you would expect given their family heritage.
Couldn't break through as a major boyband however and sustain popularity.

23 weeks in the UK top 100.

UK#11.
Scotland#45.

European Hot 100#21.

World Chart Year End (1996): #92.

100,000 copies sold in the UK.

Laatst gewijzigd: 15/12/2017 23:03
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?