3 Doors Down - When I'm Gone

Cover 3 Doors Down - When I'm Gone
CD-Maxi Promo
Universal Republic 3DDCDP3
CD-Single
Universal 0602498080344
Cover 3 Doors Down - When I'm Gone
Cover

Charts

Binnenkomst:19/07/2003 (Positie 95)
Laatste week notering:19/07/2003 (Positie 95)
Piekpositie:95 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24986 (6 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 95 / Weken: 1

Tracks

2003
Promo - CD-Maxi Universal Republic 3DDCDP3 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.When I'm Gone
  4:26
Extras:
When I'm Gone (Live Video Recorded From Shepherds Bush Empire On March 31 2003)
   
2003
CD-Single Universal 0602498080344
Toon detailsAlles beluisteren
1.When I'm Gone
  4:20
2.Living A Lie
3:35
3.I Feel You
  4:07
Extras:
Video: When I'm Gone
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:20Away From The SunRepublic
064 396-2
Album
CD
12/11/2002
3:56MotorMusic Dezember 2002 [Promo]Motor
-
Compilatie
CD
12/2002
4:14Now That's What I Call Music! 12 [US]Capitol
5823442
Compilatie
CD
25/03/2003
4:19Un maxx' 2 bruitU.L.M.
039 162-2
Compilatie
CD
15/04/2003
4:19Nu Metal 3U.L.M.
980 862-2
Compilatie
CD
28/10/2003
»» alles tonen

3 Doors Down   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kryptonite30/09/20002112
Loser03/02/2001673
When I'm Gone19/07/2003951
Here Without You13/03/20041227
Away From The Sun17/07/20044110
Let Me Go26/02/20055012
Landing In London (3 Doors Down feat. Bob Seger)18/06/2005569
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Better Life07/10/20002623
Away From The Sun20/03/20042528
Seventeen Days12/02/20052626
3 Doors Down24/05/2008594
Time Of My Life23/07/2011375
Us And The Night19/03/2016451
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.77 (Reviews: 65)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/07/2004 21:46
lipinska
****
not bad

Stevolution
***
Alle nummers van het album Away From the Sun lijken zo op elkaar? Ook deze hoort daarbij. Niks bijzonders.

S.

Mykl_77
****
Good song.

bluezombie
******
Awesome track, one of their best three. Should have charted for sure.

jeankeL
*****
super

laxus
****
Sterke 4 sterren track van 3 Doors Down

gherkin
***
Aardig plaatje, maar de band heeft betere nummers.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Géén bagger, maar ook géén hoogvlieger deze plaat uit de herfst van 2002 door de Amerikaanse rockband, afkomstig uit Escatawpa, Mississippi: "3 Doors Down" !!! Het was wel één van de meest gedraaide plaatjes in Amerika, 2003 ☺!!!

alleyt1989
****
Good effort. One of their more memorable ones for sure.

LIFTER500
***
Decent. 3.2.

musikmannen
******
Great

Mark1984
******
Prachtige ballad van 3 Doors Down!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?