21 Savage & XXXTentacion - 21XXX

Cover 21 Savage & XXXTentacion - 21XXX
Cover

Album

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/12/2017 (Positie 79)
Laatste week notering:16/12/2017 (Positie 79)
Piekpositie:79 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:15569 (22 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 79 / Weken: 1
be  Piek: 181 / Weken: 1 (V)

21 Savage   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rockstar (Post Malone feat. 21 Savage)23/09/2017239
Ghostface Killers (21 Savage, Offset & Metro Boomin feat. Travis Scott)11/11/2017951
Bartier Cardi (Cardi B feat. 21 Savage)13/01/2018762
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Issa Album15/07/20172210
Without Warning (21 Savage / Offset / Metro Boomin)04/11/20171811
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)16/12/2017791
I Am > I Was29/12/2018512
 

XXXTentacion   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jocelyn Flores16/09/2017178
Sad!10/03/2018335
Moonlight24/03/20181521
Changes24/03/20182010
The Remedy For A Broken Heart (Why Am I So In Love)24/03/2018533
Fuck Love (XXXTentacion feat. Trippie Redd)23/06/2018452
Everybody Dies In Their Nightmares23/06/2018582
Look At Me!30/06/2018731
Falling Down (Lil Peep & XXXTentacion)29/09/2018245
Don't Cry (Lil Wayne feat. XXXTentacion)06/10/2018631
Arms Around You (XXXTentacion x Lil Pump feat. Maluma & Swae Lee)03/11/2018169
Bad!17/11/2018483
Whoa (Mind In Awe)15/12/2018502
Guardian Angel15/12/2018951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1702/09/20174150
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)16/12/2017791
?24/03/2018161
Skins15/12/201838
Presents Members Only Vol. 426/01/2019393
Bad Vibes Forever14/12/2019272
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?