MNM Big Hits 2009.1

Cover  - MNM Big Hits 2009.1
CD
EMI 6977162 (be)

Compilatie

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

MNM Big Hits

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

dries373
****
Er zitten enkele zéér goeie nummers in, maar er zitten ook nummers in waarvan ik vind da ze toch nie zo heel goed om "BIG HIT" genoemd te worden. Maja... de meerderheid heeft gewonnen, dus toch nog 4 sterren. 'K had toch wa beters verwacht van de eerste MNM-cd!!!
Laatst gewijzigd: 29/03/2009 11:20

Brommermuis
******
Super Good

MUSICBOJ
****
Een matig tot net nog goeie CD-compilatie van de hitzender "MNM", die vorig jaar nog Donna heette. Ik vraag mij nog altijd af of die vernieuwing écht wel nodig was?! MNM is beter in muziek, maar moesten ze daarvoor écht de naam veranderen?! Maar bon, het gaat om de CD en slecht is die niet.. Nog nét 4 sterren!

Patrick3
******
Fijne verzamelaar

gherkin
****
Misschien zijn er iets wat te veel tegenvallende platen op die mij te weinig zeggen om deze verzamelaar uit het eerste levensjaar van MNM de hemel in te prijzen. Al wil ik wel een voldoende geven want sommige goede platen zijn wel écht sterk.

tommyboy
****
Met 3,86 scoort deze 1ste verzamelaar van MNM toch wel beter dan die van Qmusic. Afgerond ook een 4 dus dat is zeker niet slecht is voor deze verzamelaar.

Sebastiaanmember
****
What gherkin zegt. 'Poker Face' is overduidelijk het beste nummer!!!!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?