YANN TIERSEN

2 Fans
Toon fans

Word fan

Links
Officiële site  http://www.yanntiersen.com

Componisten, tekstschrijvers en producers
Yann Tiersen, F.lor, Everything's Calm

DISCOGRAFIE YANN TIERSEN

Discografie Singles

TitelLabelRelease
PalestineIci d'Ailleurs02/04/2010
KereonMute12/09/2016
YuzinMute07/11/2016
TempelhofMute19/10/2018
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
L'absenteEMI01/02/2002
Les retrouvaillesVirgin20/05/2005
TabarlyVirgin06/06/2008
La valse des monstresIrascible22/05/2009
Le phareIci d'Ailleurs22/05/2009
Rue des cascadesIrascible22/05/2009
Yann Tiersen & Shannon Wright (Yann Tiersen & Shannon Wright)Irascible22/05/2009
Dust LaneMute04/10/2010
SkylineAip14/10/2011
Tout est calmeIci d'Ailleurs01/02/2013
∞ (Infinity)Aip16/05/2014
EusaMute30/09/2016
 
Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
On TourEMI10/11/2006
 
Discografie Albums - Soundtrack

TitelLabelRelease
Le fabuleux destin d'Amélie Poulain (Soundtrack / Yann Tiersen)Virgin10/08/2001
Good Bye Lenin (Soundtrack / Yann Tiersen)//
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
C'était iciMute27/09/2002
 

Yann Tiersen IN DUTCH CHARTS

Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Le fabuleux destin d'Amélie Poulain (Soundtrack / Yann Tiersen)23/03/20023137

Nummers van Yann Tiersen

Sorteren per: Titel | Jaar

7:PM
À ceux qui sont malades par mer calme
A Midsummer Evening
A quai
Amy
Ar maen bihan
Ashes
Chapter 19
Comptine d'un autre été: L'après-midi
Dark Stuff
Dust Lane
Enez nein
Finding The Money
From Prison To Hospital
Fuck Me
Grønjørð
Hent I
Hent II
Hent III
Hent IV
Hent V
Hent VI
Hent VII
Hent VIII
In Our Minds
J'y suis jamais allé
Kadoran
Kala
Kereon
La boulange
La dispute
La jetée
La noyée
La plage
La redécouverte
La valse d'Amélie
La valse des monstres
La valse des vieux os
La veillée
L'autre valse d'Amélie
Le banquet
Le matin
Le moulin
Les enfants
Les jours tristes
Les jours tristes (The Divine Comedy feat. Yann Tiersen)
Les retrouvailles
Lights
Loin des villes
Lok gweltaz
Meterorites
Monochrome
Monuments
Naval
Palestine
Pas si simple
Penn ar lann
Penn ar roc'h
Pern
Porz Goret
Roc'h ar vugale
Rue des cascades
Slippery Stones
Soir de fête
Steinn
Summer 78
Sur le fil
Tempelhof
The Crossing
Till The End
Western
Yuzin

Albums van Yann Tiersen

∞ (Infinity)
C'était ici
Dust Lane
Eusa
Good Bye Lenin (Soundtrack / Yann Tiersen)
La valse des monstres
L'absente
Le fabuleux destin d'Amélie Poulain (Soundtrack / Yann Tiersen)
Le phare
Les retrouvailles
On Tour
Rue des cascades
Rue des cascades / La valse des monstre
Skyline
Tabarly
Tout est calme
Yann Tiersen & Shannon Wright (Yann Tiersen & Shannon Wright)

De best beoordeelde nummers van Yann Tiersen

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Comptine d'un autre été: L'après-midi905.33
Summer 7895.33
La valse d'Amélie194.84
J'y suis jamais allé104.7
Le moulin104.6
Naval54.2
Sur le fil114.18
Pas si simple74.14
La valse des monstres74.14
La dispute84.12

De bekendste platen van Yann Tiersen

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Comptine d'un autre été: L'après-midi905.33
La valse d'Amélie194.84
Sur le fil114.18
J'y suis jamais allé104.7
Le moulin104.6
Summer 7895.33
Les jours tristes94.11
La noyée93.78
La dispute84.12
A quai83.88

Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?