SELENA [NL]

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Marco Roosink, Nico Verrips

DISCOGRAFIE SELENA [NL]

Discografie Singles

TitelLabelRelease
ShotgunEMI Bovema1987
So Far AwayEMI Bovema1988
And My Heart BeatsEMI1989
TimebombEMI1989
Time After TimeEMI1990
Hit Me With Your Lovin'EMI1991
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
TimebombEMI1989
 

Selena [NL] IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Shotgun26/03/19882611
So Far Away20/08/19883010
Timebomb01/04/1989439
And My Heart Beats08/07/1989666
Time After Time04/08/1990784

Nummers van Selena [NL]

Sorteren per: Titel | Jaar
And My Heart Beats
Blue By You
Cry Baby Cry
Eyes On You
Hit Me With Your Lovin'
It Must Be Love
Missing You
Shotgun
So Far Away
Strange Love
Time After Time
Timebomb

Albums van Selena [NL]

Timebomb

De best beoordeelde nummers van Selena [NL]

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Shotgun184.61
And My Heart Beats64.17
So Far Away133.69
Timebomb63.17

De bekendste platen van Selena [NL]

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Shotgun184.61
So Far Away133.69
And My Heart Beats64.17
Timebomb63.17

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?