SARITA LORENA

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Sarah De Sousa Goncalves

DISCOGRAFIE SARITA LORENA

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Boeit me geen (Metejoor feat. Sarita Lorena)Fruity26/10/2018
On TopSony22/03/2019
Denk maar niet.Sony26/04/2019
Haal me naar boven (Ronnie Flex & Sarita Lorena)Top Notch17/05/2019
Loco (Sigourney K / Jayh / Sarita Lorena)La Foux21/06/2019
CashSony06/03/2020
So pra mimSony30/03/2020
LokitaSony01/05/2020
Lemonade (Johnny 500 feat. Sarita Lorena / Chip Charlez / Revie)Sony15/05/2020
Sem tuSony03/07/2020
Geen liefdeSony02/04/2021
LagrimasSony16/04/2021
CuriosidadeSony30/04/2021
HealingSony18/05/2021
MudarSony28/05/2021
 

Sarita Lorena IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Haal me naar boven (Ronnie Flex & Sarita Lorena)25/05/2019226

Nummers van Sarita Lorena

Sorteren per: Titel | Jaar
Boeit me geen (Metejoor feat. Sarita Lorena)
Cash
Curiosidade
Denk maar niet.
Geen liefde
Haal me naar boven (Ronnie Flex & Sarita Lorena)
Healing
Lagrimas
Lemonade (Johnny 500 feat. Sarita Lorena / Chip Charlez / Revie)
Loco (Sigourney K / Jayh / Sarita Lorena)
Lokita
Mudar
On Top
Sem tu
So pra mim

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?