ROBERTO BELLAROSA

1 Fan
Toon fans

Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Tiery-F, Pierre Jaconelli, Quentin Mosimann

DISCOGRAFIE ROBERTO BELLAROSA

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Apologize8ball27/02/2012
Jealous Guy8ball02/04/2012
Je crois8ball02/07/2012
Apprends-moi8ball12/11/2012
Love Kills8ball15/03/2013
Suivre mon ťtoile8ball04/10/2013
Agathe8ball11/08/2014
Suis ta route8ball17/04/2015
My Girl8ball09/10/2015
Ma muse8ball14/12/2015
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Ma voie8ball24/09/2012
Suis ta route8ball30/10/2015
 

Roberto Bellarosa IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Kills25/05/2013711

Nummers van Roberto Bellarosa

Sorteren per: Titel | Jaar
Agathe
Apologize
Apprends-moi
Au coucher du soleil
C'est cadeau
Je crois
Je n'trouve pas les mots
Jealous Guy
Julian
Le coup de soleil
Le plus beau des cadeaux
L'enfance
Lonely Boy
Love Kills
Ma muse
Mon ‚ge
My Girl
Reste toi
Sans toi
Stop
Suis ta route
Suivre mon ťtoile
Un homme
Voyou

Albums van Roberto Bellarosa

Ma voie
Suis ta route

De best beoordeelde nummers van Roberto Bellarosa

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Jealous Guy74.43
Agathe94.22
Love Kills733.75
Suis ta route53.6
Apologize52.6

De bekendste platen van Roberto Bellarosa

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Love Kills733.75
Agathe94.22
Jealous Guy74.43
Suis ta route53.6
Apologize52.6

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?