RICKY GORDON

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Eddy Govert, Ricky Gordon, Johan De Graeve

DISCOGRAFIE RICKY GORDON

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Heimwee naar jouStart1970
Vlinder van een nachtStart1970
Lieg nooit meerStart1971
MorgenCBS1971
HamburgCardinal1972
Ik hou zoveel van jouCBS1972
Ik droom van jouVogue1973
MonikaVogue1973
Get AroundVogue1974
Hey Hey BabyVogue1974
Komm wieder, My LoveBASF / Cornet1974
Such A NightBASF1974
(Oh, Let Me Be Your) Teddy BearGnome1975
I BelieveBuk / BASF1975
SonjaBASF1975
Deep WaterBASF1976
Twenty Flight RockBASF1976
It's So HardVogue1978
StormlinerVogue1978
De koningin van de discotheekGnome1984
Ga tochGnome / Telstar1985
't Eerste meisjeStart 
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Such A NightVogue1974
 

Ricky Gordon IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Such A Night05/10/197459

Nummers van Ricky Gordon

Sorteren per: Titel | Jaar
(Oh, Let Me Be Your) Teddy Bear
005
A Song For Rosy
Alleen liefde
Bang bang
Cheerio!
C'mon Everybody
Come Home
De koningin van de discotheek
De laatste sigaret
De nudisten
Deep Water
Een deur op slot
Ga toch
Get Around
Gevaarlijk spel
Glaub mir, dass ich dich liebe
Hamburg
Head Over Heels
Heimwee naar jou
Hello Suzanne
Hey Hey Baby
Hey! Hey! Hey!
I Believe
I Wanna Be With You
Ik doe geen oog meer dicht
Ik droom van jou
Ik hou nog steeds van jou
Ik hou zoveel van jou
I'm Getting Sentimental
It's So Hard
Je zag me huilen in 't kerkje
Komm wieder, My Love
Liebe, Zauberwort des Lebens
Lieg nooit meer
Marilien
Monika
Morgen
Nooit ben jij boos op mij
Set Me Free, Baby
Show The World
Somebody Else
Sonja
Stormliner
Such A Night
't Eerste meisje
Teach Me
That's Nice
Twenty Flight Rock
Vlinder van een nacht

Albums van Ricky Gordon

Such A Night

De best beoordeelde nummers van Ricky Gordon

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Such A Night124.08
Sonja62.33

De bekendste platen van Ricky Gordon

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Such A Night124.08
Sonja62.33

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?