RAMMSTEIN

Links
Officiële site  http://www.rammstein.de


DISCOGRAFIE RAMMSTEIN

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Du riechst so gutMotor1995
EngelMotor28/03/1997
Du hastMotor21/07/1997
Das ModellMotor12/1997
Du riechst so gut '98Motor25/05/1998
StrippedMotor11/08/1998
SonneMotor12/02/2001
Links 2-3-4Motor14/05/2001
Ich willMotor10/09/2001
MutterUniversal2002
Mein TeilMotor26/07/2004
AmerikaUniversal13/09/2004
Ohne dichUniversal22/11/2004
Keine LustUniversal27/02/2005
BenzinUniversal07/10/2005
RosenrotUniversal16/12/2005
Mann gegen MannUniversal03/03/2006
PussyUniversal18/09/2009
Ich tu dir wehUniversal04/01/2010
HaifischUniversal28/05/2010
Mein LandUniversal11/11/2011
Mein Herz brennt [2012]Vertigo10/12/2012
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
HerzeleidMotor1995
SehnsuchtMotor25/08/1997
MutterMotor03/04/2001
Reise, ReiseUniversal27/09/2004
RosenrotUniversal28/10/2005
Liebe ist für alle daUniversal16/10/2009
 
Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Live aus BerlinMotor30/08/1999
VölkerballUniversal17/11/2006
ParisVertigo / Capitol19/05/2017
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Made In GermanyVertigo02/12/2011
 
Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Völkerball17/11/2006
Tanz MetalCRD14/01/2011
Videos 1995 - 2012Universal14/12/2012
In AmerikaVertigo / Capitol25/09/2015
ParisUniversal19/05/2017
 

Rammstein IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Sonne17/03/20012411
Links 2-3-421/07/2001604
Ich will08/12/2001528
Mutter04/05/2002694
Feuer frei!09/11/2002701
Mein Teil28/08/2004158
Amerika02/10/20041612
Keine Lust12/03/2005197
Ohne dich18/06/2005302
Benzin15/10/2005254
Rosenrot24/12/2005435
Mann gegen Mann11/03/2006352
Pussy03/10/2009432
Mein Land19/11/2011881
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Herzeleid06/09/1997774
Sehnsucht06/09/1997285
Live aus Berlin11/09/1999436
Mutter14/04/2001470
Reise, Reise02/10/2004232
Rosenrot05/11/2005424
Völkerball25/11/2006716
Liebe ist für alle da24/10/2009129
Made In Germany10/12/20111827
Paris27/05/2017103

Nummers van Rammstein

Sorteren per: Titel | Jaar
5/4
Adios
Alter Mann
Amerika
Amour
Angel
Asche zu Asche
B********
Benzin
Bestrafe mich
Bück dich
Dalai Lama
Das alte Leid
Das Modell
Der Meister
Donaukinder
Du hast
Du riechst so gut
Du riechst so gut '98
Eifersucht
Ein Lied
Eisenmann
Engel
Feuer frei!
Feuer und Wasser
Feuerräder
Frühling in Paris
Führe mich
Gib mir deine Augen
Haifisch
Halleluja
Halt
Heirate mich
Herzeleid
Hilf mir
Ich tu dir weh
Ich will
Ich will (Live)
Ich will (Westbam Remix)
Keine Lust
Klavier
Kokain
Küss mich (Fellfrosch)
Laichzeit
Liebe ist für alle da
Liese
Links 2 3 4 (Rammstein vs. WestBam)
Links 2-3-4
Los
Mann gegen Mann
Mehr
Mein Herz brennt
Mein Herz brennt [2012]
Mein Land
Mein Teil
Morgenstern
Moskau
Mutter
Nebel
Ohne dich
Pet Sematary (Live) (Rammstein with Clawfinger)
Pussy
Rammlied
Rammstein
Rein raus
Reise, Reise
Rosenrot
Roter Sand
Schwarzes Glas
Seemann
Sehnsucht
Sonne
Spiel mit mir
Spieluhr
Spring
Stein um Stein
Stirb nicht vor mir / Don't Die Before I Do (Rammstein feat. Sharleen Spiteri)
Stripped
Te quiero puta!
Tier
Vergiss uns nicht
Waidmanns Heil
Weisses Fleisch
Wiener Blut
Wilder Wein
Wo bist du
Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?
You Hate
Zerstören
Zwitter

Albums van Rammstein

Herzeleid
Liebe ist für alle da
Live aus Berlin
Made In Germany
Mutter
Paris
Piano Instrumental
Reise, Reise
Rosenrot
Sehnsucht
Völkerball
XXI - Klavier
XXl - The Vinyl Box Set

DVDs van Rammstein

In Amerika
Lichtspielhaus
Live aus Berlin
Paris
Tanz Metal
Videos 1995 - 2012
Völkerball

De best beoordeelde nummers van Rammstein

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Donaukinder315.23
Ohne dich1344.72
Spieluhr654.71
Reise, Reise744.7
Mein Herz brennt684.66
Ich will (Live)124.58
Mutter844.57
Halleluja254.56
Halt194.47
Waidmanns Heil304.47

De bekendste platen van Rammstein

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Amerika2123.95
Engel1694.38
Benzin1453.07
Sonne1444.44
Du hast1434.12
Mein Teil1363.1
Ohne dich1344.72
Pussy1213.02
Links 2-3-41094.06
Keine Lust1083.63

Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?