MARCO BORSATO

7 Fans
Toon fans

Word fan


DISCOGRAFIE MARCO BORSATO

Discografie Singles

TitelLabelRelease
At This MomentPolydor1990
At This Moment / EmozioniPolydor1990
Una donna cosìPolydor1990
You're The Reason WhyPolydor1990
SentoPolydor1991
Un po' bambinoPolydor1992
Dromen zijn bedrogPolydor12/08/1994
Waarom nou jijPolydor11/11/1994
Kom maar bij mijPolydor27/10/1995
Je hoeft niet naar huis vannachtPolydor1995
De waarheidPolydor22/11/1996
Vrij zijn / MargheritaPolydor1996
WiePolydor17/03/1997
Wereld zonder jou (Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis)Polydor20/06/1997
De bestemmingPolydor29/06/1998
Het water / SpeeltuinPolydor13/11/1998
BinnenPolydor1999
Wat is mijn hart (Live)Polydor2000
Lopen op het water (Marco en Sita)Polydor31/12/2001
Afscheid nemen bestaat nietUniversal08/12/2003
Voorbij (Marco Borsato & Do)Universal01/03/2004
Wat zou je doen (Marco Borsato & Ali B)Universal10/09/2004
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)Sugar03/02/2006
RoodUniversal05/05/2006
Everytime I Think Of You (Marco Borsato & Lucie Silvas)TEG / Empire / Mercury06/10/2006
Wit lichtUniversal25/04/2008
Stop de tijdUniversal22/08/2008
DochtersUniversal07/11/2008
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)Universal17/05/2010
WaterkantUniversal22/10/2010
KerstmisUniversal29/11/2010
DichtbijUniversal10/01/2011
Kom maar op (Vrij) (Marco Borsato met Lange Frans)Universal14/03/2011
Droom, durf, doe en deelUniversal11/04/2011
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)Universal18/10/2013
Het beste wat ik ooit hadUniversal24/02/2014
MooiUniversal16/10/2015
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)Universal26/02/2016
This Is Rood (The Flying Dutch Mash Up) (Marco Borsato vs. Armin van Buuren)Armada05/06/2016
ThuisUniversal29/09/2017
Vrienden (Marco Borsato, André Hazes & Nick & Simon feat. Diggy Dex, VanVelzen, Jeroen van Koningsbrugge & Xander de Buisonjé)Universal19/01/2018
Wat doe je met meUniversal26/01/2018
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
EmozioniPolydor15/10/1990
SentoPolydor29/10/1991
Giorno per giornoPolydor27/10/1992
MarcoPolydor16/09/1994
Als geen anderPolydor06/10/1995
De waarheidPolydor17/01/1997
De bestemmingPolydor17/08/1998
Luid en duidelijkPolydor07/01/2000
ZienUniversal19/03/2004
Wit lichtUniversal19/09/2008
Dromen durven delenUniversal19/11/2010
Duizend spiegelsUniversal22/11/2013
EvenwichtUniversal20/11/2015
ThuisUniversal17/11/2017
 
Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Symphonica in rossoUniversal01/12/2006
Wit licht - LiveUniversal13/03/2009
Dromen durven delen - Live 3DimensiesUniversal21/10/2011
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
OnderwegPolydor01/03/2002
#1Universal25/11/2011
Samen voor altijd (De grootste hits uit zijn carrière)Universal06/07/2015
 
Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Marco Borsato - Box SetPolydor02/11/2007
25 jaar Marco Borsato - De studio albumsUSM24/07/2015
 
Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Mijn mooiste nummersPolyGram1996
Wit licht + De bestemmingUniversal23/03/2012
Marco + Als geen anderUniversal28/06/2013
 
Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Onderweg - Live in de KuipUniversal Music31/10/2002
Symphonica in RossoUniversal01/12/2006
Wit licht - LiveUniversal13/03/2009
Dromen durven delen - Live 3DimensiesUniversal21/10/2011
 

Marco Borsato IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
At This Moment / Emozioni19/05/1990413
Una donna così08/09/19902711
Samen leven (Artiesten voor Droezba)22/12/1990625
Sento09/11/1991505
Un po' bambino21/03/1992328
Dromen zijn bedrog20/08/1994134
Waarom nou jij19/11/1994118
Je hoeft niet naar huis vannacht19/08/199579
You've Got A Friend (Rene Froger & Friends)09/09/199537
Kom maar bij mij04/11/19951210
Ik leef niet meer voor jou17/02/1996913
Vrij zijn / Margherita04/05/1996516
De waarheid30/11/1996218
Wereld zonder jou (Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis)28/06/1997327
De bestemming04/07/1998119
Het water / Speeltuin21/11/19981226
Binnen27/11/1999119
Wat is mijn hart (Live)11/11/20001412
Lopen op het water (Marco en Sita)05/01/2002119
Zij11/05/2002821
Afscheid nemen bestaat niet13/12/2003124
Voorbij (Marco Borsato & Do)06/03/2004122
Wat zou je doen (Marco Borsato & Ali B)18/09/2004125
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)11/02/2006122
Rood13/05/2006145
Everytime I Think Of You (Marco Borsato & Lucie Silvas)14/10/2006119
Wit licht03/05/200819
Stop de tijd30/08/2008114
Dochters15/11/2008133
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)29/05/2010119
Waterkant30/10/2010110
Kerstmis18/12/201036
Kom maar op (Vrij) (Marco Borsato met Lange Frans)09/04/201169
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)26/10/201316
Ik zou het zo weer overdoen (Marco Borsato met Trijntje Oosterhuis)16/11/2013114
Samen voor altijd (Marco Borsato met Jada Borsato feat. Willem Frederiks & Lange Frans, Day Ewbank & John Ewbank)30/11/2013119
Mooi24/10/2015618
Tweede kans14/11/2015562
Waarom dans je niet met mij28/11/2015761
Kleine oneindigheid28/11/2015551
Hou me vast28/11/2015811
Breng me naar het water28/11/2015751
Om je heen28/11/2015991
Hoeveel ik van je hou28/11/2015791
Neem me mee (Marco Borsato / Sanne Hans)28/11/2015561
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)05/03/20162213
Thuis07/10/2017663
Alsof je vliegt02/12/2017991
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Emozioni03/11/1990784
Marco01/10/19942136
Als geen ander14/10/19951171
De waarheid25/01/19971105
De bestemming22/08/1998153
Luid en duidelijk15/01/2000153
Onderweg09/03/20021104
Symphonica in rosso09/12/2006163
Marco Borsato - Box Set10/11/2007740
Wit licht27/09/2008146
Wit licht - Live21/03/2009127
Dromen durven delen27/11/2010169
Dromen durven delen - Live 3Dimensies29/10/2011232
#103/12/20112194
Duizend spiegels30/11/2013174
25 jaar Marco Borsato - De studio albums01/08/201525
Evenwicht28/11/2015282
Thuis25/11/2017143

Nummers van Marco Borsato

Sorteren per: Titel | Jaar
18 jaar
A Lady Like You
A mio nonno
Afscheid nemen bestaat niet
Al die tijd
All Of My Life
Alleen
Alles kwijt
Alles wat stijgt
Als alle lichten zijn gedoofd
Als de wereld van ons is
Als jij maar naar me lacht
Als mijn hoofd mijn hart vertrouwt
Als rennen geen zin meer heeft
Alsof je vliegt
Anche tu
As Love Begins (Marco Borsato feat. Linda Michelle)
At This Moment
Bambina mia
Bang voor water
Barricade Of Love
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)
Ben ik je nu al kwijt
Betover me
Binnen
Branden aan de zon
Breng jij mij naar huis
Breng jij mij naar huis (Marco Borsato feat. Showtek)
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)
Breng me naar het water
Cara Lucia
Caro amico mio
Ciao Italia Medley
Come sei mia
Dans
Dat ben je
De bestemming (Ferry Corsten feat. Marco Borsato)
De bestemming
De cirkel rond
De dwaas
De schemer (Gers Pardoel feat. Marco Borsato)
De verliezer
De waarheid
De weg terug
De wens
Denk aan mij
Dichtbij
Die meisten Träume sind Betrug
Dit heb ik niet verdiend
Dit was je leven
Dochters
Doe wat je altijd deed
Dolce Nathalie
Domani
Domenica
Door jou
Dromen zijn bedrog
Dromen zijn bedrog/Die meisten Träume sind Betrug
Dromer
Droom, durf, doe en deel
Duizend scherven
Een beetje tijd
Een liefde voor het leven
Een nacht van duizend en één uren
Een nieuwe dag
Emozioni
Engel van m'n hart
Eventjes alleen
Everytime I Think Of You (Marco Borsato & Lucie Silvas)
Fijne vent
Geen toeval
Giulia
Hab ich dich schon verloren
Hart van een winnaar
Het beste wat ik ooit had
Het donker
Het einde van de lijn
Het kan niet zijn
Het water
Hij had het willen zeggen
Hoe zou het zijn?
Hoeveel ik van je hou
Hou me vast
Iemand zoals jij
Ik heb genoeg aan jou
Ik hoor bij jou
Ik kan het niet alleen
Ik leef niet meer voor jou
Ik weet dat je gaat
Ik zou het zo weer overdoen (Marco Borsato met Trijntje Oosterhuis)
Il treno va
Io perdo te
Je hoeft niet naar huis vannacht
Je zit op rozen
Jij alleen
Jij hebt mij niet nodig
Kerstmis
Kleine oneindigheid
Kom maar bij mij
Kom maar op (Vrij) (Marco Borsato met Lange Frans)
Laat het los
Laat maar los
Laat me gaan
Lentesneeuw
Liefde wint
Lopen op het water (Marco en Sita)
L'ora di Daniela
Ma quale amore
Mai dire sì
Margherita
Maskers af
Meester van mij
Melodia di Bach
Mooi
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)
Neem je leven
Neem me mee (Marco Borsato / Sanne Hans)
Niemand
Niemand anders
Niemand weet
Nooit meer een morgen
Nu of nooit
Om je heen
Omdat je bij me blijft
Onbewoonbaar verklaard
One Thousand Voices (The Voice of Holland)
Opa
Oud en afgedankt
Perché lo fai
Questo piccolo grande amore
Raggio di sole
Rood
Samen leven (Artiesten voor Droezba)
Samen voor altijd (Marco Borsato met Jada Borsato feat. Willem Frederiks & Lange Frans, Day Ewbank & John Ewbank)
Santi nel viavai
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)
Se l'amore
Sento
Slaap maar
Solitudine
Speeltuin
Stapel op jou
Stem (Marco Borsato met Gers Pardoel)
Stilte voor de storm
Stop de tijd
Take Good Care Of My Friend
Tegenpolen
Tell Me Why
Terug
This Is Rood (The Flying Dutch Mash Up) (Marco Borsato vs. Armin van Buuren)
Three Words
Thuis
Tweede kans
Un po' bambino
Una donna così
Vaderdag
Venezia
Verleden tijd
Verlies
Visione
Vlinder
Vogelvrij
Voor altijd
Voor één lach
Voor jou
Voorbij (Marco Borsato & Do)
Voorbij
Vreemde handen
Vrienden
Vrienden (Marco Borsato, André Hazes & Nick & Simon feat. Diggy Dex, VanVelzen, Jeroen van Koningsbrugge & Xander de Buisonjé)
Vrij (Marco Borsato feat. Lange Frans)
Vrij zijn
Waarom
Waarom dans je niet met mij
Waarom nou jij
Wakker
Was mij
Wat doe je met me
Wat is mijn hart
Wat is mijn hart (Live)
Wat zou je doen (Marco Borsato & Ali B)
Waterkant
Wereld zonder jou (Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis)
White Christmas (Marco Borsato & The Supremes)
Wie
Wit licht
Woorden
You
You're The Reason Why
You've Got A Friend (Rene Froger & Friends)
Zeg het maar
Zeg me dat het niet zo is (Frank Boeijen & Marco Borsato)
Zeg me wie je ziet
Zeven weken
Zij
Zoals je bent (Marco Borsato feat. Lisa Lois)
Zomaar
Zomaar een mens
Zonder jou
Zonder jou [1995]
Zwart en wit

Albums van Marco Borsato

#1
25 jaar Marco Borsato - De studio albums
Als geen ander
De bestemming
De waarheid
Dromen durven delen
Dromen durven delen - Live 3Dimensies
Duizend spiegels
Emozioni
Evenwicht
Giorno per giorno
Luid en duidelijk
Marco
Marco + Als geen ander
Marco Borsato - Box Set
Marco Borsato 1998-2002
Mijn mooiste nummers
Onderweg
Samen voor altijd (De grootste hits uit zijn carrière)
Sento
Symphonica in rosso
Thuis
Wit licht
Wit licht - Live
Wit licht + De bestemming
Zien

DVDs van Marco Borsato

Dromen durven delen - Live 3Dimensies
Live in het Sportpaleis 2004
Onderweg - Live in de Kuip
Symphonica in Rosso
Wit licht - Live
Zien - Live In de Kuip 2004
Zien

De best beoordeelde nummers van Marco Borsato

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Kleine oneindigheid65
Vreemde handen74.86
Neem me mee (Marco Borsato / Sanne Hans)54.8
Margherita144.79
Het beste wat ik ooit had114.73
Voorbij (Marco Borsato & Do)134.69
De waarheid304.67
Speeltuin64.67
Verlies64.67
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)164.62

De bekendste platen van Marco Borsato

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Rood504.26
Dochters364.11
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)353.14
De waarheid304.67
Waterkant293
Afscheid nemen bestaat niet284.61
Dromen zijn bedrog283.75
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)282.93
Ik zou het zo weer overdoen (Marco Borsato met Trijntje Oosterhuis)253.72
Wit licht252.84

Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?