MAAN

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE MAAN

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Warrior8ball05/12/2015
Halo8ball12/12/2015
Let It Go8ball09/01/2016
Perfect WorldCloud 930/01/2016
Ride It8ball01/04/2016
DJ (Maan X $hirak)8ball15/07/2016
Give you all I got8ball23/09/2016
Someone That I Never Knew8ball03/02/2017
Jij bent de liefdeFTV / Cornelis28/05/2017
Almost Had It All8ball07/07/2017
Pockets Full Of Change8ball13/10/2017
Me8ball10/11/2017
Another Lonely ChristmasCloud 901/12/2017
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)Top Notch08/12/2017
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)8ball / Top Notch08/06/2018
Lief zoals je bent8Ball / Top Notch14/09/2018
 

Maan IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/2018241

Nummers van Maan

Sorteren per: Titel | Jaar
Almost Had It All
Another Lonely Christmas
Back To Us
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)
DJ (Maan X $hirak)
Give you all I got
Halo
He Ain't You (Maan feat. Angelo King)
Heartbreak
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)
Jij bent de liefde
Let It Go
Lief zoals je bent
Me
Perfect World
Pockets Full Of Change
Ride It
Someone That I Never Knew
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)
Warrior

Albums van Maan

AM [EP]
AM/PM
PM [EP]

De best beoordeelde nummers van Maan

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Ride It153.87
Jij bent de liefde73.86
Perfect World183.67
Me63.67
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)83.62
Almost Had It All73.57
Give you all I got63.5
Someone That I Never Knew53.2
DJ (Maan X $hirak)53.2
Another Lonely Christmas63.17

De bekendste platen van Maan

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Perfect World183.67
Ride It153.87
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)153
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)92.44
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)83.62
Jij bent de liefde73.86
Almost Had It All73.57
Me63.67
Give you all I got63.5
Another Lonely Christmas63.17

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?