MAAN

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE MAAN

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Warrior8ball05/12/2015
Halo8ball12/12/2015
Let It Go8ball09/01/2016
Perfect WorldCloud 930/01/2016
Ride It8ball01/04/2016
DJ (Maan X $hirak)8ball15/07/2016
Give you all I got8ball23/09/2016
Someone That I Never Knew8ball03/02/2017
Jij bent de liefdeFTV / Cornelis28/05/2017
Almost Had It All8ball07/07/2017
Pockets Full Of Change8ball13/10/2017
Me8ball10/11/2017
Another Lonely ChristmasCloud 901/12/2017
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)Top Notch08/12/2017
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)8ball / Top Notch08/06/2018
Lief zoals je bent8ball / Top Notch14/09/2018
Waar ga je heen8ball / Top Notch26/10/2018
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)Spinnin' / Top Notch21/12/2018
Ik kom eraan8ball24/05/2019
Zo kan het dus ook8ball12/07/2019
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
AM [EP]8ball17/11/2017
AM/PM8ball24/11/2017
PM [EP]8ball24/11/2017
Waar ga je heen8ball / Top Notch26/10/2018
 

Maan IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018134
Zo kan het dus ook20/07/2019105
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018382

Nummers van Maan

Sorteren per: Titel | Jaar
#Lifegoals (Jonna Fraser feat. Maan)
Almost Had It All
Another Lonely Christmas
Back To Us
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)
DJ (Maan X $hirak)
Don't Forget To Love Me
Give you all I got
Halo
He Ain't You (Maan feat. Angelo King)
Heartbreak
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)
Ik kom eraan
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)
Jij bent de liefde
Let It Go
Lief zoals je bent
Me
Perfect World
Pockets Full Of Change
Ride It
Save Me
Someone That I Never Knew
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)
Waar ga je heen
Warrior
Zo kan het dus ook

Albums van Maan

AM [EP]
AM/PM
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes
PM [EP]
Waar ga je heen

De best beoordeelde nummers van Maan

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Ride It143.86
Jij bent de liefde73.86
Me63.67
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)83.62
Almost Had It All73.57
Perfect World193.53
Give you all I got63.5
Lief zoals je bent53.4
DJ (Maan X $hirak)53.2
Someone That I Never Knew53.2

De bekendste platen van Maan

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Perfect World193.53
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)153
Ride It143.86
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)123
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)92.44
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)83.62
Jij bent de liefde73.86
Almost Had It All73.57
Me63.67
Give you all I got63.5

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?