MAAN

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Maan de Steenwinkel

DISCOGRAFIE MAAN

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Warrior8ball05/12/2015
Halo8ball12/12/2015
Let It Go8ball09/01/2016
Perfect WorldCloud 930/01/2016
Ride It8ball01/04/2016
DJ (Maan X $hirak)8ball15/07/2016
Give You All I Got8ball23/09/2016
Someone That I Never Knew8ball03/02/2017
Jij bent de liefdeFTV / Cornelis28/05/2017
Almost Had It All8ball07/07/2017
Pockets Full Of Change8ball13/10/2017
Me8ball10/11/2017
Another Lonely ChristmasCloud 901/12/2017
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)Top Notch08/12/2017
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)8ball / Top Notch08/06/2018
Lief zoals je bent8ball / Top Notch14/09/2018
Waar ga je heen8ball / Top Notch26/10/2018
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)Spinnin' / Top Notch21/12/2018
Ik kom eraan8ball24/05/2019
Zo kan het dus ook8ball12/07/2019
Zo gewoon (Dave Budha feat. Maan)Noah's Ark06/09/2019
Jij en ik tegen de wereld8ball01/11/2019
Spiegel8ball22/11/2019
Ze huilt maar ze lacht8ball13/12/2019
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)8ball / Noah's Ark20/03/2020
Zo kan het dus ook Part 28ball09/10/2020
Sukkel voor de liefde8ball20/11/2020
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)CTM / Tribe15/01/2021
Blijven slapen (Snelle x Maan)Roq 'N Rolla / Cloud 9 / 8ball26/02/2021
Nee is nee (Bente & Maan)Top Notch / 8ball07/05/2021
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes8ball15/11/2017
AM [EP]8ball17/11/2017
AM/PM8ball24/11/2017
PM [EP]8ball24/11/2017
Waar ga je heen8ball / Top Notch26/10/2018
Onverstaanbaar8ball31/01/2020
 

Maan IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021527
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021121
Nee is nee (Bente & Maan)15/05/20211811
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138

Nummers van Maan

Sorteren per: Titel | Jaar
#Lifegoals (Jonna Fraser feat. Maan)
7 maanden
Almost Had It All
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)
Another Lonely Christmas
Back To Us
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)
Blijven slapen (Snelle x Maan)
DJ (Maan X $hirak)
Don't Forget To Love Me
Don't Look Back (Kenny B & Maan)
Give You All I Got
Halo
He Ain't You (Maan feat. Angelo King)
Heartbreak
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)
Ik kom eraan
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)
Jij bent de liefde
Jij en ik tegen de wereld
Kom maar
Let It Go
Lief zoals je bent
Me
Nee is nee (Bente & Maan)
Nessun Dorma
Niet alleen
Nog even niet
Onverstaanbaar
Perfect World
Pockets Full Of Change
Ride It
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)
Save Me
Someone That I Never Knew
Spiegel
Spiegelbeeld
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)
Sukkel voor de liefde
They Don't Play Our Love Song Anymore
Vergeet je niet
Vraag jezelf eens af
Waar ga je heen
Warrior
Wereld zonder jou (Brace & Maan)
Ze huilt maar ze lacht
Zo gewoon (Dave Budha feat. Maan)
Zo kan het dus ook
Zo kan het dus ook Part 2

Albums van Maan

AM [EP]
AM/PM
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes
Onverstaanbaar
PM [EP]
Waar ga je heen

De best beoordeelde nummers van Maan

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Ze huilt maar ze lacht55
Zo kan het dus ook54.2
Jij bent de liefde83.88
Ride It143.86
Me63.67
Give You All I Got83.62
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)83.62
Almost Had It All73.57
Perfect World193.53
Lief zoals je bent53.4

De bekendste platen van Maan

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Perfect World193.53
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)153
Ride It143.86
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)142.86
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)102.5
Jij bent de liefde83.88
Give You All I Got83.62
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)83.62
Almost Had It All73.57
Me63.67

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?