HEF

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Julliard Frans, Kevin de Gier

DISCOGRAFIE HEF

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Drink van meNoah's Ark / Top Notch26/10/2012
Alles op alles (Hef feat. Safi & Spreej)Noah's Ark / Top Notch13/05/2013
Nada no ta pasando (Ir-Sais feat. Enmeris & Hef)Team Vieze14/04/2014
Dat nu (Adje, Big2, Cho, Dio, Hef & MocroManiac)La Foux / Brahim Fouradi28/08/2015
Hoop ellende (Jonna Fraser feat. Hef)Noah’s Ark / Top Notch11/09/2015
Mandela (SBMG met Sevn Alias, Louis, D-Double, Lijpe en Hef)Top Notch30/09/2015
Morgen weer (Hef feat. Dio & Jonna Fraser)Noah's Ark / Top Notch18/12/2015
Narcos (Broederliefde feat. SBMG, Jonna Fraser, Hef, Ronnie Flex & RMB)Top Notch04/04/2016
Mbongo (Rollān feat. Josylvio & Hef)Equipe / Cloud 901/07/2016
Ingang (Equalz feat. Hef)Artsounds25/11/2016
Ze wil hangen (Zack Ink feat. Hef & LouiVos)GlitchGang29/06/2017
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)Noah's Ark28/07/2017
Allemaal voor niks (Kevin feat. Hef & Vic9)Rotterdam Airlines04/08/2017
Zwaai (Bangbros, Hef & Murda feat. Bizzey)Noah's Ark11/08/2017
Wejo (Bangbros, Hef & Murda feat. Kevin)Noah's Ark06/10/2017
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)Bizzey10/11/2017
HoopNoah's Ark17/11/2017
Laat me zien (Hansie / Hef / Kempi)Van Klasse / Cloud 917/11/2017
Op je hoede (Josylvio feat. Hef & Moeman)Hella Cash30/03/2018
Jalla (F1rstman, Hef & Poke feat. Pyramids)At F1rst Music06/07/2018
Draai (D-Rashid, Hef & Kevin)Equipe / Cloud 903/08/2018
10 punten (Nafthaly Ramona feat. Hef & Valsbezig)Artsounds24/08/2018
Niet huilen (Hef feat. Kevin & Jayboogz)Top Notch24/08/2018
Dealers uit de buurtNoah's Ark07/12/2018
NiksNoah's Ark / Top Notch18/01/2019
De wereld is van jou (Hef feat. Kevin)Noah's Ark / Top Notch25/01/2019
5 gram (Vic9 feat. Hef)Top Notch08/03/2019
80 Grannies / CodeNoah's Ark03/05/2019
Many Men (Jordymone9 feat. Hef)Top Notch30/05/2019
Ik probeer hetNoah's Ark06/12/2019
Hyena's (Idaly feat. Kevin & Hef)Top Notch03/01/2020
Gedachtes (LA$$A feat. Jack & Hef)Top Notch30/04/2020
Beter dan goed (Spanker feat. Hef & Sticks)Spanker / Top Notch04/05/2020
In de kou (Idaly feat. Hef)Top Notch07/08/2020
We hadden niks (Knaller feat. Adje & Hef)Wilde Westen23/10/2020
FoutenNoah's Ark06/11/2020
Situaties (Jonna Fraser feat. Chivv & Hef)Noah's Ark27/11/2020
Wat ik doe (Hef feat. Jonna Fraser)Noah's Ark27/11/2020
Eigenaar (Spanker, Frenna, Murda feat. Kevin, Idaly & Hef)Legendary Sound16/04/2021
Niks voor niks (Jordymone9 feat. Hef)Top Notch11/06/2021
Niet doen alsof (Hef / Adje / Crooks)Noah's Ark01/10/2021
S.K.E.E.R.Noah's Ark16/11/2021
3 soldaten (Hef / Adje / Crooks)Noah's Ark26/11/2021
Rij op de weg (Kempi x COR x Hef)Kempi College10/12/2021
Benz muziekNoah's Ark28/01/2022
SorryNoah's Ark25/02/2022
FrikandelNoah's Ark08/04/2022
Op tijd (Mario Cash x Hef & Crooks)Cash City10/06/2022
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
HefvermogenStreetknowledge2009
PapierwerkNoah's Ark / Top Notch16/11/2012
GeitNoah's Ark15/12/2017
KoudNoah's Ark25/01/2019
TranenNoah's Ark20/12/2019
RookNoah's Ark18/12/2020
Boyz in de Hood 2 (Hef / Adje / Crooks)Noah's Ark17/12/2021
Hefvermogen 2Noah's Ark15/04/2022
 

Hef IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Mandela (SBMG met Sevn Alias, Louis, D-Double, Lijpe en Hef)10/10/2015588
Morgen weer (Hef feat. Dio & Jonna Fraser)26/12/2015991
Narcos (Broederliefde feat. SBMG, Jonna Fraser, Hef, Ronnie Flex & RMB)07/05/2016891
Mbongo (Rollān feat. Josylvio & Hef)24/09/2016952
Dope Game (Sevn Alias feat. Hef)19/11/2016781
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Bijna (Hef feat. Lil Kleine)24/12/2016692
Muhammad Ali (Childsplay feat. Hef, Boef, Lijpe & MocroManiac)24/12/2016952
Hustlers (Hef feat. Sevn Alias, D-Double & SBMG)31/12/2016891
Double Up (Josylvio, Hef & Kevin)06/05/2017532
Batterij (Lil Kleine feat. Hef)01/07/2017342
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
Allemaal voor niks (Kevin feat. Hef & Vic9)19/08/2017682
Wejo (Bangbros, Hef & Murda feat. Kevin)14/10/2017762
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)18/11/20172020
Hoop25/11/2017722
Misdaad23/12/2017901
Als ik naar huis ga (Hef feat. Kevin & Sevn Alias)23/12/2017422
Life is geen Game (Hef feat. Lijpe & Crooks)23/12/2017581
Roley (Hef feat. Josylvio)23/12/2017741
Kan niet terug (Hef feat. Vic9, Feis & Rich)23/12/2017821
Op je hoede (Josylvio feat. Hef & Moeman)03/03/2018413
Knowledge (Esko feat. Emms, Hef & Kevin)28/04/2018581
Jalla (F1rstman, Hef & Poke feat. Pyramids)21/07/2018961
Niet huilen (Hef feat. Kevin & Jayboogz)01/09/2018791
Streets (Josylvio & Moeman feat. Hef, Adje, JoeyAK, Ashafar & LaFunky)10/11/2018282
Dealers uit de buurt15/12/2018552
Niks26/01/2019264
Koud02/02/2019501
Gangster02/02/2019541
Ik weet dat je m'n rug hebt02/02/2019661
Wie niet waagt02/02/2019771
Andere Place02/02/2019951
Morgen is niet beloofd02/02/2019971
De wereld is van jou (Hef feat. Kevin)02/02/2019155
Rodeo (Hef feat. Jayh & Murda)02/02/2019581
Misschien (Hef feat. D-Double)02/02/2019621
Forever (meer dan genoeg) (Hef feat. Sticks)02/02/20191001
Wanneer zijn we Safe (Hef feat. Crooks)02/02/2019811
Bankrekening (Josylvio feat. Hef)12/10/2019402
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
24/7 (Sevn Alias feat. Kevin & Hef)07/12/2019671
Ik probeer het14/12/2019525
Straat28/12/2019911
Drukken28/12/2019373
Hyena's (Idaly feat. Kevin & Hef)11/01/2020225
1000 tranen (ADF Samski / Hef / Kevin)01/08/2020275
In de kou (Idaly feat. Hef)15/08/2020522
We hadden niks (Knaller feat. Adje & Hef)31/10/2020911
Fouten14/11/2020632
Wat ik doe (Hef feat. Jonna Fraser)05/12/2020632
Bagage (Hef feat. Idaly & Kevin)26/12/2020325
Soms (Hef feat. COR)26/12/2020581
Eigenaar (Spanker, Frenna, Murda feat. Kevin, Idaly & Hef)24/04/2021403
Niks voor niks (Jordymone9 feat. Hef)19/06/2021683
Niet doen alsof (Hef / Adje / Crooks)09/10/2021572
S.K.E.E.R.27/11/2021761
3 soldaten (Hef / Adje / Crooks)04/12/2021403
Ons (Hef / Adje / Crooks)25/12/2021561
Benz muziek05/02/2022551
Frikandel16/04/2022722
Adem23/04/2022581
Kaya Egeo 1023/04/2022961
Nacht op Ibiza (Rotjoch feat. Adje, Lil Kleine, Hef)13/08/2022991
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Hefvermogen17/04/201023
Papierwerk24/11/20121210
Freddy & Bundy (Crooks & Hef)16/11/2013381
1326/12/20152026
Ruman31/12/2016720
Bruin brood (Bangbros, Hef & Murda)28/10/2017106
Geit23/12/2017342
Koud02/02/2019148
Tranen28/12/2019117
Rook26/12/2020223
Boyz in de Hood 2 (Hef / Adje / Crooks)25/12/2021710
Hefvermogen 223/04/202218

Nummers van Hef

Sorteren per: Titel | Jaar
10 punten (Nafthaly Ramona feat. Hef & Valsbezig)
1000 tranen (ADF Samski / Hef / Kevin)
24/7 (Sevn Alias feat. Kevin & Hef)
3 soldaten (Hef / Adje / Crooks)
32 Bars
460 N Kings Road
49 Barz (Hef / Adje / Crooks)
5 gram (Vic9 feat. Hef)
80 Grannies
Adem
Allemaal voor niks (Kevin feat. Hef & Vic9)
Alles op alles (Hef feat. Safi & Spreej)
Als ik naar huis ga (Hef feat. Kevin & Sevn Alias)
Altijd werk (Hef feat. Sevn Alias)
Amai amai (Safi & Spreej met Hef)
Andere Place
Asbak
Audi A3 (Hef / Adje / Crooks)
Bag (S10, Kevin & Hef)
Bagage (Hef feat. Idaly & Kevin)
Bang Bang (op je achterkant) (Lijpe feat. Hef)
Bankrekening (Josylvio feat. Hef)
Batterij (Lil Kleine feat. Hef)
Beefen
Beetje
Ben de baas
Benz muziek
Beter dan goed (Spanker feat. Hef & Sticks)
Beweging
Bijbel
Bijna (Hef feat. Lil Kleine)
Bullshit (Hef feat. Chivv)
Bundy
Chupamentu (Hef / Adje / Crooks)
Code
Commentaar (Kevin feat. Hef)
Cornflakes (Zwangere Guy feat. Hef)
Daarna cash ik uit (SFB feat. Hef)
Dankbaar
Dat nu (Adje, Big2, Cho, Dio, Hef & MocroManiac)
De Life
De wereld is van jou (Hef feat. Kevin)
Dealers uit de buurt
Deel 2 (Hef / Adje / Crooks)
Dezelfde film
Dope Game (Sevn Alias feat. Hef)
Double Up (Josylvio, Hef & Kevin)
Draai (D-Rashid, Hef & Kevin)
Drink van me
Droom (Hef feat. Crooks)
Drukken
Dushi
Eh eh eh
Eigenaar (Spanker, Frenna, Murda feat. Kevin, Idaly & Hef)
Feunen
Forever (meer dan genoeg) (Hef feat. Sticks)
Fouten
Frikandel
From The Gutter (Hef / Adje / Crooks)
Gangsta (Adje feat. Mocro Maniac, Crooks & Hef)
Gangster
Gedachtes (LA$$A feat. Jack & Hef)
Gedroomd (Hef met Big2 & Dio)
Get It In (Hef met Önder)
Get Money
Gevoelloos (SBMG feat. Hef & Zefanio)
Gone (Hef met Major)
Hayabusa (Hef feat. Jayh)
Hefvermogen
Helemaal niks (Bangbros, Hef & Murda feat. Feis)
Hell And Back (Hef / Adje / Crooks)
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)
Hoodshit
Hoogvliet (Hef feat. Crooks)
Hoop
Hoop ellende (Jonna Fraser feat. Hef)
Hopi echt (Hef feat. Adje)
Hou niet van ze (Bangbros, Hef & Murda feat. Crooks)
Hustlers (Hef feat. Sevn Alias, D-Double & SBMG)
Hyena's (Idaly feat. Kevin & Hef)
Ibiza (Hef / Adje / Crooks)
Ik probeer het
Ik weet dat je m'n rug hebt
In de kou (Idaly feat. Hef)
Ingang (Equalz feat. Hef)
Interieur
Jalla (F1rstman, Hef & Poke feat. Pyramids)
Johnny (Hef met Jayh)
Kan het niet geloven (Cho feat. Hef)
Kan niet terug (Hef feat. Vic9, Feis & Rich)
Kaya Egeo 10
Ken je dat (Jayh feat. Hef)
Kluis
Knowledge (Esko feat. Emms, Hef & Kevin)
Kofferbak
Kogel
Koud
Kutleven
Laat me zien (Hansie / Hef / Kempi)
Lagi Nek (Hef / Adje / Crooks)
Last van jou
Life is geen Game (Hef feat. Lijpe & Crooks)
Mandela (SBMG met Sevn Alias, Louis, D-Double, Lijpe en Hef)
Many Men (Jordymone9 feat. Hef)
Maserati (D-Double feat. Henkie T, Hef & DJEZJA)
Mbongo (Rollān feat. Josylvio & Hef)
Meer Money meer problemen
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)
Milli (Sevn Alias / Hef / D-Double)
Misdaad
Misschien (Hef feat. D-Double)
Moeilijk
Money gaat eerst (Hef feat. Willie Wartaal)
Morgen is niet beloofd
Morgen weer (Hef feat. Dio & Jonna Fraser)
Muhammad Ali (Childsplay feat. Hef, Boef, Lijpe & MocroManiac)
Nacht op Ibiza (Rotjoch feat. Adje, Lil Kleine, Hef)
Nada no ta pasando (Ir-Sais feat. Enmeris & Hef)
Narcos (Broederliefde feat. SBMG, Jonna Fraser, Hef, Ronnie Flex & RMB)
Niet doen alsof (Hef / Adje / Crooks)
Niet gespeeld (Ismo feat. LouiVos & Hef)
Niet huilen (Hef feat. Kevin & Jayboogz)
Niet huilen voor me (Hef feat. Murda Turk)
Niet normaal (Hef feat. Sevn Alias)
Niks
Niks voor niks (Jordymone9 feat. Hef)
Nog 1 (Hef / Adje / Crooks)
Nummer 1 (Kevin / Hef / Quessswho)
Ons (Hef / Adje / Crooks)
Op een missie (Hef met Badboy Taya & Feis)
Op je hoede (Josylvio feat. Hef & Moeman)
Op tijd (Mario Cash x Hef & Crooks)
Overal
Pijn (Hef feat. Alannah)
Poenie onderweg (Bangbros, Hef & Murda)
Real (Hef feat. Crooks & Kevin)
Real Shit (Momi feat. Hef)
Relatietherapie (Hef / Adje / Crooks)
Replay
Rij op de weg (Kempi x COR x Hef)
Rodeo (Hef feat. Jayh & Murda)
Roley (Hef feat. Josylvio)
Rotation (Josylvio feat. Hef)
S.K.E.E.R.
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)
Situaties (Jonna Fraser feat. Chivv & Hef)
Soldier (Hef feat. Beckie)
Soms (Hef feat. COR)
Sorry
Stapel op (Hef feat. Reverse & Adje)
Steentjes
Steken
Stoomtrein
Straat
Streets (Josylvio & Moeman feat. Hef, Adje, JoeyAK, Ashafar & LaFunky)
Tot en met
Trabajo (Spanker, Hef & F1rstman feat. El Pro)
Traffic (Sevn Alias feat. Hef)
Uitpakken (Hef met Donis)
Uulg!
Vacation (Johnny 500, Jhorrmountain, Hef)
Vandaag (Gers Pardoel feat. Hef)
Vergeef me (Hef met Crooks)
Verstopplek (Momi feat. Hef)
Vies
Voor een nigga
Voorbij
Voorkant (Bangbros, Hef & Murda feat. Ronnie Flex & Idaly)
Vuurwerk
Wanneer zijn we Safe (Hef feat. Crooks)
Wat ik doe (Hef feat. Jonna Fraser)
We hadden niks (Knaller feat. Adje & Hef)
Wedstrijd (Hef feat. Sevn Alias)
Wejo (Bangbros, Hef & Murda feat. Kevin)
Wie niet waagt
Wijzen (Hef / Adje / Crooks)
Winnen (Hef feat. Crooks)
Ze weet het
Ze wil hangen (Zack Ink feat. Hef & LouiVos)
Ze zeggen
Zelfde team (Hef / Adje / Crooks)
Zwaai (Bangbros, Hef & Murda feat. Bizzey)

Albums van Hef

13
Boyz in de Hood 2 (Hef / Adje / Crooks)
Bruin brood (Bangbros, Hef & Murda)
Freddy & Bundy (Crooks & Hef)
Geit
Hefvermogen
Hefvermogen 2
Koud
Papierwerk
Rook
Ruman
S.O.C. (Straight Outta Control) [EP] (Adje / Big2 / Cho / Dio / Hef / MocroManiac)
Tranen
Zes en een half [EP]

De best beoordeelde nummers van Hef

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Mbongo (Rollān feat. Josylvio & Hef)53.2
Mandela (SBMG met Sevn Alias, Louis, D-Double, Lijpe en Hef)72.14
Narcos (Broederliefde feat. SBMG, Jonna Fraser, Hef, Ronnie Flex & RMB)81.25

De bekendste platen van Hef

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Narcos (Broederliefde feat. SBMG, Jonna Fraser, Hef, Ronnie Flex & RMB)81.25
Mandela (SBMG met Sevn Alias, Louis, D-Double, Lijpe en Hef)72.14
Mbongo (Rollān feat. Josylvio & Hef)53.2

Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?