EDWARD REEKERS

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Tom Parker

DISCOGRAFIE EDWARD REEKERS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Norwegian GirlCNR1980
Lady Of PrudenceCNR1981
The Words To Say I Love YouPolydor1982
Flaming StarPolydor1983
My SongPolydor1983
Take Me HomeRCA1990
Sunday SundayRCA1991
 

Nummers van Edward Reekers

Sorteren per: Titel | Jaar
Diep in de zee (Freddy Gumbs, koor: Pim Roos, Edward Reekers, Sjef Poort, Ruud Boes, Marloes van der Heuvel, Jody Pijper, Dian Senders en Bernadette)
Eyes Meet Eyes
Flaming Star
Full Circle
Kus haar dan (Freddy Gumbs, koor: Pim Roos, Edward Reekers, Sjef Poort, Ruud Boes, Marloes van der Heuvel, Jody Pijper, Dian Senders en Bernadette)
Lady Of Prudence
Loving Only You
My Song
Norwegian Girl
Sidetracks
So schmeckt der Sommer
So schmilzt der Winter
Sunday Sunday
Take Me Home
Tell Me When
The Words To Say I Love You
Vadems benee (Pim Roos, Edward Reekers, Sjef Poort en Ruud Boes)
Vertel 't me liever niet (Mieke & Edward Reekers)
Voor altijd samen (Mieke & Edward Reekers)

De best beoordeelde nummers van Edward Reekers

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
So schmeckt der Sommer444.09

De bekendste platen van Edward Reekers

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
So schmeckt der Sommer444.09

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?