DUCK SAUCE

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Armand Van Helden, Alain Macklovitch, Duck Sauce

DISCOGRAFIE DUCK SAUCE

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Barbra Streisand3Beat13/09/2010
Big Bad WolfARS31/10/2011
It's YouBecause21/06/2013
Radio StereoBecause21/10/2013
NRGBecause21/04/2014
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
QuackBecause06/06/2014
 

Duck Sauce IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Barbra Streisand16/10/2010124

Nummers van Duck Sauce

Sorteren per: Titel | Jaar
Barbra Streisand
Big Bad Wolf
Calamari (Put The Sauce On It)
Charlie Chazz & Rappin Ralph
Goody Two Shoes
It's You
Jacky Lafon (Duck Sauce vs. Ornelis & Rogiers)
Louie The First
Mondo
NRG
Party In Me
Radio Stereo
Ring Me
Spandex
Time Waits For No-One
You're Nasty (Armand Van Helden & A-TRAK pres. Duck Sauce)
Zal 't gaan ja? (Duck Sauce vs. DDT)

Albums van Duck Sauce

Quack

De best beoordeelde nummers van Duck Sauce

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Goody Two Shoes54.4
NRG173.94
It's You233.74
Radio Stereo113.64
Barbra Streisand3133.27
Big Bad Wolf612.33

De bekendste platen van Duck Sauce

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Barbra Streisand3133.27
Big Bad Wolf612.33
It's You233.74
NRG173.94
Radio Stereo113.64
Goody Two Shoes54.4

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?