DO

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Bryan Adams

DISCOGRAFIE DO

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Real GoodMercury2000
Heaven (DJ Sammy & Yanou feat. Do)Urban21/11/2001
On And On (Yanou pres. Do)Urban05/08/2002
Voorbij (Marco Borsato & Do)Universal01/03/2004
Love Is Killing MeAriola11/06/2004
Angel By My SideBMG2004
Everyday Is ChristmasBMG2004
Follow MeBMG2006
Zingen in het donkerPiapella23/11/2009
Laat het nu maar vrijPiapella19/10/2012
Heaven (Dash Berlin feat. Do)Armada11/11/2016
Sterker dan alleenMLG31/07/2017
Degene die gaat (Do, Mathieu & Guillaume)Kukido28/09/2018
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
DoAriola28/06/2004
Follow MeAriola2006
 

Do IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven (DJ Sammy & Yanou feat. Do)26/01/20021219
On And On (Yanou pres. Do)14/09/2002754
Heaven (Candlelight Remix) (DJ Sammy & Yanou feat. Do)04/01/2003420
Heaven (Unplugged)04/01/2003426
Voorbij (Marco Borsato & Do)06/03/2004122
Love Is Killing Me19/06/2004119
Angel By My Side09/10/20041117
Follow Me25/03/2006188
Beautiful Thing24/06/20061719
I Will03/03/2007822
On The Topshelf (Inge van Kemenade feat. Do)31/05/20082511
Zingen in het donker09/01/2010576
Hij gelooft in mij14/05/2011111
Vijf jaar (Do & Pieter van der Zweep)24/09/2011841
Habibi I Love You (Chawki feat. Pitbull & Do)30/11/201359
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Do03/07/2004335
Follow Me24/06/2006815
Bubbles & Bells17/12/2011633
Drie kleine kleutertjes en een dappere dodo07/11/2015382
Momentum25/02/2017303

Nummers van Do

Sorteren per: Titel | Jaar
When Everything Is Gone
Angel By My Side
Angel Of Mine
Beautiful Thing
Chanter dans le noir
Close To You
Degene die gaat (Do, Mathieu & Guillaume)
Everyday Is Christmas
Follow Me
Habibi I Love You (Chawki feat. Pitbull & Do)
Heaven (Dash Berlin feat. Do)
Heaven (DJ Sammy & Yanou feat. Do)
Heaven (Candlelight Remix) (DJ Sammy & Yanou feat. Do)
Heaven (Unplugged)
Hij gelooft in mij
I Believe In Love
I Don't Want To Be Your Friend
I Still Believe In You
I Will
Laat het nu maar vrij
Laat me
Love Is Killing Me
Love Me
Move Closer
Not Our Day To Die
On And On (Yanou pres. Do)
On And On (piano mix)
On The Topshelf (Inge van Kemenade feat. Do)
Ordinary People
Real Good
Selfish
Sending Me Roses
Should I
Singen im Dunkeln
Singing In The Darkness
So Near, So Far
Sterker dan alleen
Take It Like A Man
The Blue (DJ Sammy & Yanou feat. Do)
The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire) (Do & Mel Tormť)
The Day You Went Away
True
Tune Into Me
Under A Spell
Vijf jaar (Do & Pieter van der Zweep)
Voorbij (Marco Borsato & Do)
We Could
Zingen in het donker

Albums van Do

Bubbles & Bells
Do
Drie kleine kleutertjes en een dappere dodo
Follow Me
Momentum
Uncovered Studio Sessions

De best beoordeelde nummers van Do

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Zingen in het donker54.8
On And On (Yanou pres. Do)134.77
Voorbij (Marco Borsato & Do)134.69
Angel By My Side74.57
Heaven (Unplugged)174.41
Heaven (Candlelight Remix) (DJ Sammy & Yanou feat. Do)223.95
Beautiful Thing123.92
Heaven (DJ Sammy & Yanou feat. Do)1363.85
Love Is Killing Me63.67
Hij gelooft in mij193.63

De bekendste platen van Do

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Heaven (DJ Sammy & Yanou feat. Do)1363.85
Heaven (Candlelight Remix) (DJ Sammy & Yanou feat. Do)223.95
Hij gelooft in mij193.63
Heaven (Unplugged)174.41
On And On (Yanou pres. Do)134.77
Voorbij (Marco Borsato & Do)134.69
Beautiful Thing123.92
Habibi I Love You (Chawki feat. Pitbull & Do)113.09
Angel By My Side74.57
Vijf jaar (Do & Pieter van der Zweep)73.14

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?