BLÜMCHEN

7 Fans
Toon fans

Word fan

Geburtstag
Jasmin Wagner  20.04.1980 (Hamburg)

Links
Officiële site  http://www.bluemchen-online.de


DISCOGRAFIE BLÜMCHEN

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Herz an HerzControl26/10/1995
Kleiner Satellit (Piep, Piep)Control25/03/1996
BoomerangControl12/06/1996
Du und ichControl19/09/1996
Bicycle Race (Queen Dance Traxx feat. Blümchen)Control25/11/1996
You And Me (Blossom)Control1996
Nur geträumtControl11/04/1997
Verrückte JungsControl30/06/1997
Gib mir noch ZeitControl12/09/1997
Sesam-Jam (Der, Die, Das)Control24/11/1997
Give Me More Time (Blossom)Soundasia EX1997
Just A Dream (Blossom)Soundasia EX1997
Blaue AugenControl18/05/1998
Ich bin wieder hierControl24/08/1998
Es ist vorbeiControl02/11/1998
Tu es mon île (Blümchen feat. Yta Farrow)Edel02/1999
Heut' ist mein TagEdel19/04/1999
Unter'm WeihnachtsbaumEdel06/12/1999
Heut' ist mein Tag / Ich bin wieder hierEdel27/02/2000
Ist deine Liebe echt?Edel29/05/2000
Die Welt gehört mirEdel28/08/2000
Es ist nie vorbei (Blümchen vs. E-Type)Edel27/11/2000
Ich vermisse dichEdel27/12/2000
Santa Claus Is Coming To Town (Jasmin Wagner)TCM21/11/2001
Leb deinen Traum (Jasmin Wagner)Polydor08/09/2003
Helden wie wir (Jasmin Wagner)Polydor13/04/2004
Männer brauchen Liebe (Jasmin Wagner)Polydor31/03/2006
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
HerzfrequenzControl23/05/1996
Heartbeat (Blossom)Form1996
Verliebt ...Control02/05/1997
In Love... (Blossom)Edel1997
JasminControl28/09/1998
Die Welt gehört dirEdel26/06/2000
Die Versuchung (Jasmin Wagner)Polydor15/04/2006
Singt Alexandra (Jasmin Wagner)Montana07/08/2012
 
Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Live in BerlinEdel29/11/1999
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Für immer und ewigEdel04/12/2000
Best OfEdel07/07/2003
 

Blümchen IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Bicycle Race (Queen Dance Traxx feat. Blümchen)18/01/1997683

Nummers van Blümchen

Sorteren per: Titel | Jaar
Ja lubljú tebjá (Ich liebe dich) (Jasmin Wagner)
Achterbahn
Alles, was du willst (Jasmin Wagner)
Am großen Strom (Jasmin Wagner)
Angel Of Love (Blossom)
Automatisch
Baby, Baby (Blossom)
Bad Boys In Love (Blossom)
Bicycle Race (Queen Dance Traxx feat. Blümchen)
Blaue Augen
Boomerang
Boomerang (Blossom)
Butterflies (Blossom)
Denk noch mal drüber nach
Denkst du manchmal noch an mich?
Der beste von allen
Der Sommer mit dir
Der Traum (Jasmin Wagner)
Der Traum vom Fliegen (Jasmin Wagner)
Detektive
Die Welt gehört mir
Du bist die Insel
Du und ich
Ein neues Gefühl (Jasmin Wagner)
Ein schlechtes Gewissen (Jasmin Wagner)
Ein zerbrechlicher Moment (Jasmin Wagner)
Eisberg
Eisblumen
Engel der Nacht
Entschuldigen Sie (Jasmin Wagner)
Er ist so süss
Er liebt mich
Erstes Morgenrot (Jasmin Wagner)
Es ist nie vorbei (Blümchen vs. E-Type)
Es ist vorbei
Ganz bald
Gehn' wie ein Ägypter
Gib mir noch Zeit
Give Me More Time (Blossom)
Hand in Hand (Gewalt ist doof)
He Loves me (Blossom)
Heart To Heart (Blossom)
Helden wie wir (Jasmin Wagner)
Herz an Herz
Herzen haben Flügel
Heut' ist mein Tag
Hit-Medley (Boomerang, Herz an Herz, Du & ich, Nur geträumt)
Ich bereue dich so gerne (Jasmin Wagner)
Ich bin wieder hier
Ich vermisse dich
Icicles (Blossom)
Illusionen (Jasmin Wagner)
Immer noch verliebt
Intro (Herz an Herz)
Ist deine Liebe echt?
Just A Dream (Blossom)
Key To Paradise (Blossom)
Kleiner Satellit (Headcrash feat. Blümchen)
Kleiner Satellit (Piep, Piep)
Komm auf meinen Stern
Komm schon werd' wütend (Jasmin Wagner)
Küss mich (Wise Guys feat. Jasmin Wagner)
Leb deinen Traum (Jasmin Wagner)
Liebe Liebe
Little Satellite (Blossom)
Männer brauchen Liebe (Jasmin Wagner)
Maskenball (Jasmin Wagner)
Mein Freund der Baum (Jasmin Wagner)
Mein Kind, schlaf' ein (Jasmin Wagner)
Morgen, wenn ich weg bin (Jasmin Wagner)
Neverland (Blossom)
Nur einen Sommer lang (Jasmin Wagner)
Nur für euch
Nur geträumt
Odyssee in 3-D
Odyssey In 3D (Blossom)
Pink Cloud (Blossom)
Reise durch die Zeit
Rollercoaster (Blossom)
Rosa Wolke
S.O.S. (Blossom)
S.O.S. - Herz in Not
Santa Claus Is Coming To Town (Jasmin Wagner)
Schmetterlinge
Schwarze Balalaika (Jasmin Wagner)
Sehnsucht (Jasmin Wagner)
Sehnsucht@herz.de
Sesam-Jam (Der, Die, Das)
So wie ein Wunder
Taxi Taxi
Time Machine (Blossom)
Tu es mon île (Blümchen feat. Yta Farrow)
U-Bahn
Übermorgenland
Unter'm Weihnachtsbaum
Verrückte Jungs
Versuchung (Jasmin Wagner)
Wahrscheinlich Hallo (Jasmin Wagner)
Wär ich du
We Are The Champions (Acts United)
Where Hearts Have Wings (Blossom)
Wie der Blitz
Willkommen in meinem Garten
Wish Upon A Star (Blossom)
You And Me (Blossom)
Zigeunerjunge (Jasmin Wagner)

Albums van Blümchen

Best Of
Die Versuchung (Jasmin Wagner)
Die Welt gehört dir
Für immer und ewig
Heartbeat (Blossom)
Herzfrequenz
In Love... (Blossom)
Jasmin
Live in Berlin
Singt Alexandra (Jasmin Wagner)
Verliebt ...

De best beoordeelde nummers van Blümchen

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
U-Bahn214.62
Reise durch die Zeit204.6
Willkommen in meinem Garten124.58
Du bist die Insel254.52
Übermorgenland164.5
Intro (Herz an Herz)164.5
Morgen, wenn ich weg bin (Jasmin Wagner)84.5
Ganz bald114.45
Nur für euch114.45
Wär ich du94.44

De bekendste platen van Blümchen

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Herz an Herz1553.55
Boomerang1253.24
Kleiner Satellit (Piep, Piep)1143.26
Nur geträumt943.13
Gib mir noch Zeit863.35
Ich bin wieder hier753.13
Du und ich643.39
Bicycle Race (Queen Dance Traxx feat. Blümchen)642.83
Heut' ist mein Tag633.86
Blaue Augen592.63

Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?