ARIE RIBBENS

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Jur Eckhardt, Eddy Harms

DISCOGRAFIE ARIE RIBBENS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Bloemen aan de muurPhilips1969
Laat nu de kat maar komen (Arie Ribbens & The Chaps)Decca1969
Mijn kleine NathalieNegram05/1973
Dat zien we morgen dan wel weerNegram1973
Ik zie het niet meer zittenNegram1974
Kruus kotBovema Negram1978
Brabantse nachten zijn langPapagayo1980
French can canPapagayo1981
Klap eens in je handen (van je 1, 2, 3)Polydor1981
Polonaise HollandaisePolydor1981
BaanvrijPolydor1982
AkketdoePolydor1983
Lang leve de lolPolydor1983
Reggae te gek héPolydor1984
AllemaalPolydor1985
Poe PoePolydor1985
Samen (Artiesten Voor Afrika)Katana1985
Cerveza OlandáPolydor1986
Als het volle maan isTelstar1988
Vanavond gaan we stappenTelstar1988
Bij Rio links afTelstar1989
Ik ben verliefd op Hanja May-WeggenTelstar1990
Maar d'r is t'r een waar ik het meest van houTelstar1990
Don't Worry BabyTelstar1991
Let op vetTelstar1991
Heimwee naar LolitaTelstar1992
Ja 'k heb 'n neus voor feestenTelstar1993
De polonaiseTelstar 
 

Arie Ribbens IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Brabantse nachten zijn lang19/07/1980910
Polonaise Hollandaise23/01/198288
Polonaise achteruit29/01/1983295
Akketdoe27/08/1983216
Lang leve de lol28/01/1984353
Reggae te gek hé18/08/1984384
De eindeloze polonaise - Potpourri (Arie Ribbens / De Deurzakkers / André van Duin / De Dutch Boys / De Havenzangers / Dennie Christian / De Valentino's / Nico Haak)23/02/1985481
Samen (Artiesten Voor Afrika)24/08/1985401
Vanavond gaan we stappen30/01/1988266
De polonaise14/01/1989337
Liefde is leven (Arie Ribbens en Nathalie)08/07/1989587
Bij Rio links af25/11/1989518
Ik ben verliefd op Hanja May-Weggen16/06/1990605
Maar d'r is t'r een waar ik het meest van hou12/01/1991366
Don't Worry Baby18/01/1992686
Ritsen ritsen (Arie Ribbens m.m.v. DJ Goldfinger)28/01/2006692

Nummers van Arie Ribbens

Sorteren per: Titel | Jaar
Aan 't strand van Maspalomas
Akketdoe
Allemaal
Als de fanfare gaat spelen
Als de tap maar loopt
Als het volle maan is
Als je pas getrouwd bent
Baanvrij
Bij Rio links af
Bloemen aan de muur
Boerekielebal
Brabantse nachten zijn lang
Cerveza Olandá
Dan is er altijd nog de kroeg
Dat zien we morgen dan wel weer
De allereerste keer
De eindeloze polonaise - Potpourri (Arie Ribbens / De Deurzakkers / André van Duin / De Dutch Boys / De Havenzangers / Dennie Christian / De Valentino's / Nico Haak)
De mannen van de nacht
De oorwurm
De polonaise
Don't Worry Baby
Drie Chinezen en 'n contrabas
Er is een plaats in mijn armen
French can can
Heimwee naar Lolita
Ik ben 'n boereknul
Ik ben verliefd op Hanja May-Weggen
Ik blijf toch vrijgezel
Ik hoop dat er veel vrouwen in de hemel zijn
Ik zie het niet meer zitten
Ja 'k heb 'n neus voor feesten
Jij, jij, jij, krijgt dat pietje niet van mij
Klap eens in je handen (van je 1, 2, 3)
Kleine dingen in het leven
Kruus kot
Kwekkerde kwek kwek
Laat nu de kat maar komen (Arie Ribbens & The Chaps)
Lang leve de lol
Let op vet
Liefde is leven (Arie Ribbens en Nathalie)
Lieve Riet, zo gaat 't niet
Maar d'r is t'r een waar ik het meest van hou
Met jou word ik honderd
Mijn kleine Nathalie
'n Potje met vet
'n Tafel van 10 meter
Omdat we toffe jongens zijn
Oy, oy, oy, wat staat ie je mooi (Arie Ribbens & The Chaps)
Pepita
Piet Hein
Poe Poe
Polonaise achteruit
Polonaise Hollandaise
Reggae te gek hé
Rikketik m'n hart
Ritsen ritsen (Arie Ribbens m.m.v. DJ Goldfinger)
Rosalien, toe laat je mooie benen nou eens zien
Samen (Artiesten Voor Afrika)
Schenk eerst maar es in
Spring maar achterop
Together (Artiesten Voor Afrika)
Vanavond gaan we stappen
Want ik hou van de mensen

De best beoordeelde nummers van Arie Ribbens

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Vanavond gaan we stappen63.83
Polonaise Hollandaise163.5
Aan 't strand van Maspalomas53.2
Ik ben verliefd op Hanja May-Weggen63.17
Brabantse nachten zijn lang113
Reggae te gek hé72.43
Polonaise achteruit52.2

De bekendste platen van Arie Ribbens

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Polonaise Hollandaise163.5
Brabantse nachten zijn lang113
Reggae te gek hé72.43
Vanavond gaan we stappen63.83
Ik ben verliefd op Hanja May-Weggen63.17
Aan 't strand van Maspalomas53.2
Polonaise achteruit52.2

Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?