ANDRÉ MOSS

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Jack de Nijs

DISCOGRAFIE ANDRÉ MOSS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
EllaImperial1973
RositaImperial1974
My Spanish RoseEMI09/1975
LauraEMI1976
Auf Wiedersehen AtheneBovema Negram1978
Down By The WaterCNR1979
Bella nottePolydor1980
TamaraPolydor1980
Thema uit De Levkas ManEMI1981
Let's PartySouthern Star1987
 

André Moss IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Ella05/01/1974411
Rosita05/10/1974119
Let The Bouzoukis Play15/02/1975252
My Spanish Rose04/10/1975175
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Ella26/01/1974213
Rosita19/10/1974312
Spanish Rose11/10/197568
Belle notte06/09/1980276
18 karaats24/01/1981314

Nummers van André Moss

Sorteren per: Titel | Jaar
Auf Wiedersehen Athene
Automn Song
Bella notte
Blue Eyes
Down By The Water
El torero
Ella
Fiesta nuda
Koekoeroekoekoe
Laura
Let The Bouzoukis Play
Let's Party
Mills Of Creta
My Happiness
My Spanish Rose
Purple Rose
Rock And Roll Party
Romantica
Rosita
Starlight Dreamer
Sylvia's Wedding
Tamara
Thema uit De Levkas Man
Viva Gerona
Yesterday On My Mind

Albums van André Moss

18 karaats
Belle notte
Ella
Rosita
Spanish Rose

De best beoordeelde nummers van André Moss

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Ella64.83

De bekendste platen van André Moss

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Ella64.83

Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?