ALVARO SOLER

0 Fans
Word fan

Geburtstag
Álvaro Tauchert Soler  09.01.1991

Links
Officiële site  http://www.alvarosoler.com/

Componisten, tekstschrijvers en producers
Simon Triebel, Ali Zuckowski, Alvaro Tauchert Soler, Tricot

DISCOGRAFIE ALVARO SOLER

Discografie Singles

TitelLabelRelease
El mismo solSony24/04/2015
AgostoSony02/11/2015
SofiaAirforce115/04/2016
AnimalEpic10/02/2017
Yo contigo, tú conmigo (The Gong Gong Song) (Morat y Álvaro Soler)Universal16/06/2017
La cinturaEpic30/03/2018
La cintura (Remix) (Alvaro Soler feat. Flo Rida & Tini)Sony27/07/2018
PueblaSony31/08/2018
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Eterno agostoAirforce126/06/2015
Mar de coloresAirforce107/09/2018
 

Alvaro Soler IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
El mismo sol25/07/20151620
Sofia11/06/20161919
La cintura14/07/20182214
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Eterno agosto23/07/2016361
Mar de colores15/09/2018811

Nummers van Alvaro Soler

Sorteren per: Titel | Jaar
Agosto
Animal
Au au au
Bonita
Cuando volverás
Die schnellste Maus von Mexiko
El camino
El mismo sol
El mismo sol (Alvaro Soler feat. Jennifer Lopez)
El mismo sol (Under The Same Sun) (Alvaro Soler feat. Jennifer Lopez)
Ella
Esperándote
Esta noche
Fuego (Alvaro Soler feat. Nico Santos)
Histérico
La cintura
La cintura (Remix) (Alvaro Soler feat. Flo Rida & Tini)
La vida seguirà
Let It All Go (Birdy & Alvaro Soler)
Libre (Alvaro Soler feat. Paty Cantu)
Libre (Alvaro Soler feat. Emma)
Lo mismo (Maître Gims & Alvaro Soler)
Lucía
Mi corazón
Niño perdido
No te vayas
Puebla
Que pasa
Si no te tengo a ti
Sie lässt mich allein (Farzin & Alvaro Soler)
Sofia
Te quiero lento
Tengo un sentimiento
Veneno
Volar
Yo contigo, tú conmigo (The Gong Gong Song) (Morat y Álvaro Soler)

Albums van Alvaro Soler

Eterno agosto
Mar de colores

De best beoordeelde nummers van Alvaro Soler

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Te quiero lento54.4
No te vayas54.4
Niño perdido54.2
Veneno54.2
Au au au64
Que pasa64
El camino64
Bonita54
Lo mismo (Maître Gims & Alvaro Soler)54
Lucía93.89

De bekendste platen van Alvaro Soler

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Sofia903.83
El mismo sol703.76
La cintura643.84
Animal153.8
El mismo sol (Alvaro Soler feat. Jennifer Lopez)153.47
Puebla103.7
Lucía93.89
Agosto93.67
La cintura (Remix) (Alvaro Soler feat. Flo Rida & Tini)83.75
Tengo un sentimiento73.86

Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?