ACDA EN DE MUNNIK

1 Fan
Toon fans

Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Thomas Acda, Paul de Munnik, David Middelhoff, JB Meijers, Jan Bart Meijers

DISCOGRAFIE ACDA EN DE MUNNIK

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Het geeft nietColumbia09/1997
Als het vuur gedoofd isColumbia1997
Drie keer vallenColumbia1997
Niet of nooit geweestS.M.A.R.T.11/05/1998
Laat me slapenS.M.A.R.T.24/08/1998
Het regent zonnestralenS.M.A.R.T.28/12/1998
Mijn houten hart (De Poema's)S.M.A.R.T.02/07/1999
Ol '55S.M.A.R.T.01/11/1999
Schoolplein / KeesS.M.A.R.T.04/02/2000
De kapitein deel IIS.M.A.R.T.13/10/2000
Verkeerd verbondenS.M.A.R.T.23/02/2001
Brussel moeten heten (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)S.M.A.R.T.03/08/2001
Zij maakt het verschil (De Poema's)S.M.L.05/10/2001
Ren Lenny renS.M.L.25/10/2002
Groeten uit MaaiveldS.M.L.10/02/2003
Mis ik mijS.M.L.25/07/2003
Ik mis niets (De Poema's)Columbia17/10/2003
Gewoon maar wat op weg (De Poema's)Columbia12/12/2003
Vandaag ben ik gaan lopenColumbia30/04/2004
't Is stil (aan de overkant)Columba04/06/2004
Totdat ik jouColumbia27/08/2004
(Noem me) Oud verdrietS.M.L.08/11/2004
Jaren ver van hierColumbia17/05/2005
Dan leef ik toch nog een keerUniversal16/11/2007
Heel veel lieve mensenUniversal22/02/2008
EvaUniversal01/01/2009
Ik blijf jouw leven lang bij mijUniversal11/09/2009
Woorden van een anderAEDM02/03/2011
Voetstuk staanAHAA!05/03/2012
DraaienAHAA!09/08/2013
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)CTM / Tribe15/01/2021
Morgen wordt fantastisch (AEDM)CTM / Tribe24/03/2023
Tussendoor (AEDM)CTM / Tribe21/09/2023
Hoe dan ook (Guus Meeuwis & Acda en de Munnik)Modestus / CTM-Tribe24/11/2023
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Acda en de MunnikS.M.A.R.T.20/02/1997
Naar huisS.M.A.R.T.07/09/1998
Hier zijnSony03/11/2000
TrilogieSML01/04/2002
Groeten uit MaaiveldSML22/11/2002
Liedjes van LennyColumbia20/09/2004
NachtmuziekUniversal23/11/2007
Jouw leven lang bij mijUniversal09/10/2009
't Heerst (A e/d M)AHAA!22/03/2012
Their Ultimate CollectionColumbia27/08/2021
AEDM (AEDM)CTM / Tribe26/10/2023
 
Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Op voorraad (Live)S.M.A.R.T.27/09/1999
Live (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)S.M.A.R.T.06/07/2001
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Best Of (De Poema's)Columbia14/11/2003
Adem - (Het mooiste en) het beste vanColumbia04/11/2005
Adem - Het beste vanMusic On Vinyl31/10/2016
Top 40 - Their Ultimate Top 40 CollectionSony06/07/2018
 
Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
3 Original Album ClassicsSony15/03/2010
 
Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Trilogie - Geknipt voor TVSony BMG21/10/2002
Groeten uit Maaiveld LiveSony BMG26/05/2003
SpelenUniversal08/05/2009
Afscheid in Carrť (Acda & de Munnik)Bridge / Just22/05/2015
 

Acda en de Munnik IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Niet of nooit geweest16/05/1998232
Laat me slapen29/08/1998319
Het regent zonnestralen02/01/19994014
Mijn houten hart (De Poema's)10/07/1999421
Ol '5506/11/1999847
Schoolplein / Kees12/02/2000538
De kapitein deel II21/10/20001612
Verkeerd verbonden03/03/20017312
Brussel moeten heten (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)11/08/2001981
Zij maakt het verschil (De Poema's)13/10/2001125
Ren Lenny ren02/11/20021115
Groeten uit Maaiveld22/02/200377
Mis ik mij02/08/20035110
Ik mis niets (De Poema's)25/10/2003267
Gewoon maar wat op weg (De Poema's)20/12/2003242
Vandaag ben ik gaan lopen08/05/2004287
't Is stil (aan de overkant)12/06/200427
Totdat ik jou04/09/2004236
(Noem me) Oud verdriet13/11/20046710
Jaren ver van hier21/05/2005197
Dan leef ik toch nog een keer17/11/2007179
Heel veel lieve mensen01/03/2008613
Ik blijf jouw leven lang bij mij19/09/2009332
Eva16/01/2010415
Woorden van een ander05/03/201186
Voetstuk staan10/03/2012183
Draaien17/08/2013931
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021533
Morgen wordt fantastisch (AEDM)01/04/20232016
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Acda en de Munnik08/03/19971124
Naar huis12/09/1998161
Op voorraad (Live)02/10/1999447
Hier zijn11/11/2000249
Live (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)14/07/20011415
Trilogie06/04/2002727
Groeten uit Maaiveld30/11/2002169
Best Of (De Poema's)22/11/2003221
Liedjes van Lenny25/09/2004126
Adem - (Het mooiste en) het beste van12/11/20051122
Nachtmuziek01/12/2007334
Jouw leven lang bij mij17/10/2009239
't Heerst (A e/d M)31/03/2012227
Alle singles21/09/2013631
Adem - Het beste van05/11/2016351
Their Ultimate Collection04/09/2021501
AEDM (AEDM)04/11/202338

Nummers van Acda en de Munnik

Sorteren per: Titel | Jaar
(Noem me) Oud verdriet
Alleen maar hier
Alles gaat voorbij
Als het vuur gedoofd is
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)
Als je bij me weggaat
Als je me morgen ziet
Als ze lacht
Amsterdam (Hij die slentert)
Andere maan
Bang dat dit het is (De Poema's)
Bij haar zijn
Brussel moeten heten
Brussel moeten heten (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)
Dag Esmee
Dan leef ik toch nog een keer
Dat ik nooit de avond zag (De Poema's)
Dat was het dan (De Poema's)
De Beatles en de buren
De glimlach van een kind
De kapitein
De kapitein deel II
De laatste keer zijn
De liefde voortaan
De stad Amsterdam
Die man zijn
Draaien
Drie keer vallen
Duivel is dood
Een lief die niet zo huilt
Een Spaanse moslim groet zijn god
Eerste Helmersstraat
Ergens zingt een zanger
Eva
Ezra
Foto's van vandaag
Geef me al je armen
Geen hemelen beloven
Geen liedje
Geluk heb je te leen
Gewoon maar wat op weg (De Poema's)
Groeten uit Maaiveld
Groot en belangrijk (De Poema's)
Hallo liedje
Halve zinnen
Hť mooie vriend
Heel soms
Heel veel lieve mensen
Henk
Het geeft niet
Het regent zonnestralen
Het woord is aan
Hier voor jou
Hm hm ja ja
Hoe dan ook (Guus Meeuwis & Acda en de Munnik)
Hoogmoed en de val
Ik blijf jouw leven lang bij mij
Ik denk je hier bij mij
Ik hou van bijna
Ik hou van jou
Ik mis niets (De Poema's)
Ik was vergeten
Ik weet het beter
Ik wou dat je een vreemde was
In gedachten
Jaren ver van hier
Je bent er nog
Je huis is af
Jij hoort bij mij
Kees
Kleine man
Kom bij me lief
Kom dan bij mij
Kom nog even niet naar hier
Kop van Zuid
Laat me niet staan (De Poema's)
Laat me slapen
Laura, Bob en Ellen
Lena
Liever gelijk dan geluk
Lopen tot de zon komt
Mijn client (Vogelvrij)
Mijn houten hart (De Poema's)
Mijn vriend
Minnaars en verliezers
Mis ik jou
Mis ik mij
Misschien wel niets
Mooi liedje
Morgen is ze weg
Morgen wordt fantastisch (AEDM)
Naar huis
Nachtmuziek
Niemand sterft
Niet of nooit geweest
Niets kan mij nog stoppen (De Poema's)
Ol '55
Opa
Over en uit
Ren Lenny ren
Sally
Samen
Schoolplein
Slaap zacht, Elisabeth
Slaapliedje
Stel dat we wel
Suiker en azijn
't Is stil (aan de overkant)
't is wat het is
Tien seconden
Tijd (zonder titel)
Totdat ik jou
Tussendoor (AEDM)
Uit het hoofd
Van de regels en het spel
Vandaag ben ik gaan lopen
Vandaag gedaan
Verkeerd verbonden
Vier uit zeven
Voetstuk staan
Voicemail
Vondelpark vannacht
Voor jou
Waar was je dan
Wacht
Wacht op mij
Wat ik zie moet ik hebben
Weer gelukkig zijn
Wees niet bang
Welkom terug
Wennen aan jou
Woorden van een ander
Ze zegt steeds liefje
Zij maakt het verschil (De Poema's)
Zitten voor de blues (De Poema's)
Zitten voor de blues
Zo is het goed
Zo'n lief als ik had
Zwerf'on
Zwerver met een wekker

Albums van Acda en de Munnik

3 Original Album Classics
Acda en de Munnik
Adem - (Het mooiste en) het beste van
Adem - Het beste van
AEDM (AEDM)
Alle singles
Best Of (De Poema's)
Groeten uit Maaiveld
Hier zijn
Jouw leven lang bij mij
Liedjes van Lenny
Live (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)
Naar huis
Nachtmuziek
Op voorraad (Live)
't Heerst (A e/d M)
Their Ultimate Collection
Top 40 - Their Ultimate Top 40 Collection
Trilogie

DVDs van Acda en de Munnik

Afscheid in Carrť (Acda & de Munnik)
Groeten uit Maaiveld Live
Spelen
Trilogie - Geknipt voor TV

De best beoordeelde nummers van Acda en de Munnik

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Ren Lenny ren145.21
Lopen tot de zon komt55.2
Groeten uit Maaiveld54.8
Als het vuur gedoofd is74.43
Zij maakt het verschil (De Poema's)234.35
Dan leef ik toch nog een keer64.33
Niet of nooit geweest234.22
Het regent zonnestralen154.2
De kapitein deel II134
Laat me slapen84

De bekendste platen van Acda en de Munnik

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Zij maakt het verschil (De Poema's)234.35
Niet of nooit geweest234.22
Het regent zonnestralen154.2
Eva152.73
Ren Lenny ren145.21
De kapitein deel II134
Mijn houten hart (De Poema's)123.92
Laat me slapen84
Woorden van een ander83.38
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)83.25

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?