GAMES NEWS

Games News > Luigi en Pikmin vallen buiten top tien

09/08/2013 - Na een week zijn New Super Luigi U en Pikmin 3 weer uit de verkooptoptien verdwenen. Het verblijf van de eerste Wii U-spellen in de top tien was daarmee vooralsnog van korte duur. De eerste plek van de top tien wordt deze week ingenomen door FIFA 13, gevolgd door Skylanders Giants en Call of Duty: Black Ops 2.

Vorige week was het de eerste keer dat een spel voor de Wii U een plek in de verkooptoptien van marktonderzoeksbureau GfK wist te veroveren. De spelcomputer is sinds november vorig jaar verkrijgbaar, maar Nintendo heeft moeite het grote publiek te bereiken.

FIFA 13 maakte deze week een sprong van de achtste naar de eerste plek van de top tien. Skylanders Giants maakt een sterke terugkeer in de hitlijst met zijn tweede plek.

De actiegame The Last of Us heeft een val gemaakt van de eerste naar de vijfde plek. Hiermee staat die game achter Mario & Luigi: Dream Team Bros dat vorige week nog tweede stond.

De volledige verkooptoptien van week 32 ziet er als volgt uit:

01. FIFA 13 (Playstation 3)
02. Skylanders Giants (Nintendo Wii)
03. Call of Duty: Black Ops 2 (Playstation 3)
04. Mario & Luigi: Dream Team Bros (Nintendo 3DS)
05. The Last of Us (Playstation 3)
06. Bioshock Infinite (Playstation 3)
07. Battlefield 3 (Playstation 3)
08. De Sims 3: Exotisch Eiland (pc)
09. Luigi's Mansion 2 (Nintendo 3DS)
10. Assassin's Creed 3 (Playstation 3)

© Novum
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?