Forum

Forum - Dutch Charts - Prikkelplaat

Thistle list, JDBtop30 en Muziek naar mijn goesting, drie facebookpagina's die focussen op goede, alternatieve muziek proudly present de (eerste) #Prikkelplaat. Hiermee willen we samen elke zondag 1 song tippen die je MOET gehoord hebben en die we willen proberen op de radio te krijgen. Stemmen op de Vox Top 30, De Graadmeter van Radio Pinguin en De Afrekening wordt ten zeerste geapprecieerd. In elke geval zijn al drie stemmen op #1 binnen voor deze song.

https://youtu.be/yC_-YhydSyc
Leuk initiatief...
Misschien, als het gaat lopen, kan ie hier bij komen staan:


https://dutchcharts.nl/schijven.asp
Top!
#Prikkelplaat #2= Archive Material van Silverbacks
Deze plaat wordt wekelijks democratisch gekozen door Thistle list, JDBtop30 en Muziek naar mijn goesting. Jouw stem voor de Vox Top 30, Graadmeter en De Afrekening kan mogelijk de doorslag geven. In elke geval zijn al drie stemmen op #1 binnen voor deze song.
https://youtu.be/oMSsnDWcJIQ
#Prikkelplaat #3= 'Chaos Space Marine' van Black Country, New Road (deze week nieuw op 35).
Deze plaat wordt wekelijks democratisch gekozen door Thistle list, JDBtop30 en Muziek naar mijn goesting met de bedoeling om te trachten ze op de radio te krijgen. Jouw stem voor de Vox Top 30, De Graadmeter en De Afrekening kan mogelijk de doorslag geven. In elk geval zijn al drie stemmen op #1 binnen voor deze song.
https://youtu.be/Jqy6WPSfZSA
#Prikkelplaat #4 = 'DOERS' van BODEGA.
Deze plaat wordt wekelijks democratisch gekozen door Thistle list, JDBtop30 en Muziek naar mijn goesting met de bedoeling om te trachten ze op de radio te krijgen. Jouw stem voor de Vox Top 30, De Graadmeter en De Afrekening kan mogelijk de doorslag geven. In elk geval zijn al drie stemmen op #1 binnen voor deze song. https://www.youtube.com/watch?v=wOLxZrVmjiw...


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?