Forum

Forum - General [nl] - The voice e.d. (Deel 3)

Nieuwe single van OG3NE-Clouds across the sun
Nieuwe single van Sandra Van Nieuwland-Human Alien
Dat The Voice nog steeds in Nederland is..
De singles die Patrick3 vermeldde hebben niets gedaan.
Zowel Van Nieuwland als Og3ne zullen zichzelf weer in de picture moeten zetten. Hun eerdere populariteit kwam toch met name door (overdreven) exposure in de media.
Beide acts zijn terug bij af. Niet de kwaliteit om zelfstandig succesvol te blihven.
Laatst gewijzigd:
Het is maar net was je definitie van succesvol is.

Als succesvol is "hits scoren" dan heeft Rootje gelijk, dat gaat waarschijnlijk niet meer gebeuren in het huidige muzikale klimaat.

Persoonlijk vind ik dat echter geen graadmeter voor populariteit.

Als je in 6 jaar tijd 3 zelfstandige albums uitbrengt en geregeld concerten geeft (ook al is het in een theater) dan doe je wat mij betreft wel mee in de muziek industrie
Met andere woorden; ik vind het nog niet zo slecht wat Sandra van Nieuwland doet.
The Voice pretendeert elk jaar weer dé muziek -en hitsensatie te vinden/gevonden te hebben...
Als je na zoveel jaren na deelname na The Voice, in het geval van Van Nieuwland 5 jaar, nog steeds alleen in theaters komt is er m.i. wat fout gegaan.
Er zijn artiesten korter bezig, zonder The Voice deelname, die al in Ziggodome, Afas Live en op elk groot festival van naam in binnen- en buitenland hebben gestaan...
Je kunt het ook anders zien Rootje. Door hun deelname aan the voice zijn er deuren open gegaan, waardoor ze nu meer mogelijkheden hebben. Zonder deelname aan the voice was er geen theatertour geweest en kende niemand Sandra van Nieuwland. Ze heeft zich kunnen laten zien.
Er zijn ook artiesten die zonder deelname aan The Voice een theatertour ondernemen, Bart...
Lang niet elke muziekgenre is geschikt voor grote zalen zoals Ziggodome en omgekeerd. Bijvoorbeeld, kleine intieme singer-songwriter-stijl liedjes (theater materiaal) versus metaalherrie (grote zaal/stadium materiaal) om paar te noemen. Daarom niet voor elke muziekgenre dient Ziggodome als een mijlpaal van succes.

Het nummer See You van Sandra van Nieuwland was de titelsong voor de Nederlandse speelfilm Fataal. Haar nummer Stop the clocks in 2016is gebruikt in een aflevering van de Amerikaanse televisieserie Lethal Weapon.

Ook verzorgde Van Nieuwland in het najaar van 2016 het voorprogramma van de Britse muzikant Bryan Ferry in een uitverkochte concertenreeks door Nederland, België en Luxemburg. [13]
Lotte. Met alle respect maar je zwetst een beetje. Een muziekevenementen gebouw van deze tijd programmeert zo breed mogelijk. Ziggodome bijv. kan Ed Sheeran hebben, maar ook de bombastische rock van bijv. Muse of de metal van Rammstein.
Zelfs in het theater hebben metalacts opgetreden. Zie huidige #2 in DVD lijst(Ayreon).

En enkele succesjes zoals een liedje in een film maken je nog niet op de lange termijn succesvol, zeker niet in een weinig bekende film.
Ik weet nu pas van het bestaan van die film doordat je de titel noemt.
En Lethal Weapon wordt hier ook niet massaal bekeken.
Daarbij: De brute deathmetalband Cannibal Corpse had ooit een rolletje en een song in een Hollywood produktie.
Net als Rammstein...

Blijft het een gegeven dat Van Nieuwland met vele gecreerde #1 hits in de Top 100 het weer moet doen met een theatertourtje. Er zijn, zoals gezegd, acts zonder hits en The Voice deelname die al als headliner op grote outdoor festivals spelen.

Maar zoals Aikanaro al zei. Jouw definitie van succes zal anders zijn dan die van mij.
M.i. most Sandra van Nieuwland weer van voor af aan beginnen om successen te boeken.
Laatst gewijzigd:
Wat is de definitie van succes?

Van Dale omschrijft succes als 'goede afloop, uitkomt of uitslag' en 'iets dat goed afloopt'. Deze definitie legt de nadruk op een vooropgezet eindresultaat, op de geslaagde verwezenlijking van een voornemen. Succes wordt gezien als de afronding van een bepaald proces en niet zozeer als doel op zich.

Als het doel van Sandra van Nieuwland was om wereldberoemd te worden dan heeft ze geen succes gehad.

Als haar doel was om muziek te maken en mensen te entertainen met haar muziek dan heeft ze wel succes behalve als haar doel was om ieder jaar een keer of 10 in de Ziggo Dome te staan.

Om te bepalen of ze succes heeft zal je het aan haar moeten vragen
Ze is in ieder geval niet zo'n succes als dat programma's als The Voice kandidaten doen voorschotelen. Die leggen de verwachtingen veel te hoog. Ook haar #1 hits kwamen met name door de overdreven exposure van The Voice...
Maar om theatertours te ondernemen is deelname aan The Voice dus niet noodzakelijk...
Sandra van Nieuwland zal niet de eerste zijn die misschien zal zeggen dat ze meer verwacht had na The Voice.
Singles van Van Nieuwland, OG3ne en Pleun Bierbooms geflopt...
Maan staat in de top 40 met Spijt.
Stond vorige week al in de top 100 op # 25


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?