Forum

Forum - General [nl] - Hitparade dag 19 november

De 20e editie van de landelijke ruil- informatie- en ontmoetingsdag voor verzamelaars en liefhebbers van Top 40 en andere hitlijsten, ofwel de

* * * H I T P A R A D E D A G * * *

zal plaatsvinden op zondag 19 novermber 2017.

LOCATIE
De dag zal op dezelfde locatie gehouden worden als de afgelopen jaren, aan de rand van de stad Utrecht:

DESTO Paviljoen
Sportpark “De Vryheit”
Componistenlaan 1
3451 SX VLEUTEN

Er is hier voldoende gratis parkeergelegenheid.

Zaal open: 10:00 uur, sluiting: 16:00 uur

TOEGANG
5,00 euro per persoon

INFORMATIE
De Hitparadedag is dé jaarlijkse ontmoetingsdag voor iedereen die geïnteresseerd is in hitlijsten. De bezoekers komen uit alle windstreken in Nederland en zelfs ook uit Vlaanderen.

Er zullen veel hitparadedeskundigen aanwezig zijn, zoals de personen achter diverse internetsites op het gebied van hitlijsten en veel leden van Chartfreaks, de mailgroep van Nederlandse hitparadevolgers. Daarnaast zullen diverse gevorderde verzamelaars interessant materiaal op het gebied van hitlijsten kunnen laten zien. Sommigen nemen ook het nodige ruilmateriaal mee.

Er zal voldoende tijd zijn om met elkaar van gedachten te wisselen, verzamelingen te bekijken en te pogen via ruilcontacten de eigen verzameling uit te breiden. Tijdens de gezamenlijke sessie zal er zoals gebruikelijk weer een gastspreker aanwezig zijn.

Ben je geen actieve verzamelaar van hitlijsten of beschouw je jezelf niet als deskundige, dan is dat beslist geen reden om weg te blijven. Er is genoeg te zien en te horen om een leuke dag te beleven.

Op onderstaande link zijn foto's,filmpjes en verslagen te vinden van eerdere edities!
http://www.nederlandsehitparade.nl/Hitparadedag_2017.html

BEREIKBAARHEID PER AUTO
Het DESTO-paviljoen ligt ten noorden van Vleuten, aan de rand van de wijk Leidsche Rijn, tussen Utrecht en Maarssen. Deze locatie is goed te bereiken via de A2, knooppunt 6 Ring Utrecht. Kijk op een routeplanner voor een meer gedetailleerde omschrijving.

BEREIKBAARHEID PER OPENBAAR VERVOER
Neem de trein naar Utrecht CS; voor buslijnen zie https://9292.nl/

Vanaf Utrecht CS is het DESTO Paviljoen het beste te bereiken met buslijn 4 richting Terweijde. Deze vertrekt vanaf de Jaarbeurszijde van Utrecht CS. Stap uit bij de halte Walter Kollolaan in Utrecht. Daarvandaan is het ongeveer veertien minuten lopen.
Ga na het uitstappen in noordwestelijke richting naar de Krommewetering. Sla vervolgens na 50 meter linksaf een voetgangersbrug over. Je komt dan op de Walter Kollolaan. Na het kruisen van een fietspad (Rijnkennemerlaan) de volgende straat rechtsaf: Jean Gilbertlaan. Deze maakt op het eind een scherpe bocht naar links. Hierna direct rechtsaf: Componistenlaan. Het sportpark ligt na 100 meter aan je linkerhand
Laatst gewijzigd:
Terug kijken in het "hit" gebeuren, door de orginele hitlijsten te bekijken van voorheen. M.a.w. "toen was muziek nog heel gewoon". Effe weg van spotify en het sociaal media gebeuren.


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?