Forum

Forum - General [nl] - Rihanna (deel 3)

Zo, omdat ik deel 2 niet meer kan vinden, dacht ik van: laat ik maar een deel 3 beginnen! Dus, schrijf hier gezellig mee over Rihanna!

Even wat over Rihanna: Rihanna is geboren in Barbados op 20 februari 1988 (op Barbados is 20 februari sinds 2009 Rihanna day). Waarschijnlijk ken je Rihanna wel, aangezien ze sinds 2005 hit na hit heeft gescoord. Ze staat erom bekend met elke leadsingle in de top 5 terecht te komen, en de andere singles doen het meestal ook erg goed. Ook qua albums doet ze het goed. 'Good Girl Gone Bad' stond maar liefst 79 weken genoteerd in de Album Top 100 en 'Anti' (haar meest recente album) 73 weken. Ze brak wereldwijd door met 'Pon De Replay', maar bereikte pas echt succes met 'SOS' en 'Unfaithful' (2006) en scoorde dé hit van 2007 met 'Umbrella', een enorme monsterhit. Sindsdien heeft ze vele (grote) hits gescoord. In de Top 40 heeft ze zoveel succes gehaald dat ze de meest succesvolle Top 40-artiest aller tijden is. 'Needed Me' deed het wat minder, maar nu is ze weer lekker bezig met 'Wild Thoughts'.

Al haar hits op een rijtje
2005:
#Pon De Replay
#If It's Lovin' That You Want
2006:
#SOS
#Unfaithful
2007:
#Umbrella
#Shut Up And Drive
#Don't Stop The Music
2008:
#Hate That I Love You
#Take A Bow
#Disturbia
#If I Never See Your Face Again
#Live Your Life
2009:
#Rehab
#Russian Roulette
2010:
#Rude Boy
#Te Amo
#Love The Way You Lie
#Only Girl (In The World)
#Who's That Chick?
#What's My Name?
2011:
#S&M
#California King Bed
#Man Down
#We Found Love
2012:
#Where Have You Been
#Diamonds
2013:
#Stay
#The Monster
2014:
#Can't Remember To Forget You
2015:
#FourFiveSeconds
2016:
#Work
#Needed Me
#This Is What You Came For
#Too Good
2017:
#Love On The Brain
#Wild Thoughts

De laatste staat op nummer 11 in de Single Top 100, maar dat wordt deze week waarschijnlijk iets hoger!
Laatst gewijzigd:
'Wild Thoughts' is gestegen van de 11e naar de 7e plaats en staat in de wereldwijde Spotifylijst op nummer 2!!!! En 'Anti' stijgt van de 73e naar de 67e plaats!
'Wild Thoughts' staat op nummer 2 in de Spotify Top 50 wereldwijd!
Twaalf jaar lang weet Rihanna elk jaar een nieuwe hit te scoren. Ook 2017 hoort daar bij. Ik kan er niet zo snel op komen maar volgens mij heeft niemand dat ooit gedaan. Haar laatste album ANTI (waar we ruim drie jaar op moesten wachten) scoort enorm goed, maar het was het wachten waard. Het is mijn favorieten album geworden van haar en van Nederland. De album staat het hoogst genoteerd van Rihanna-albums in de Top Aller Tijden en wordt ook zeker weten haar langst genoteerde album ooit in Nederland. Ik ben benieuwd wanneer ze weer met een nieuw album komt. Want de Rihanna Navy is wel een beetje verwend doordat we elk jaar een nieuw album gewend zijn. Maar het lijkt erop dat Rihanna daar niet meer aan doet. Ik hoop dat we in de eerste helft van 2018 een nieuw album van haar kunnen verwachten.
Ik hoop het ook, wat ik wel weet is dat 'Wild Thoughts' de komende weken nog kan gaan stijgen, aangezien die nederrapnummers denk ik zullen dalen de komende weken. 'Anti' stijgt na 76 weken van de 69e naar de 66e plaats!
Mijn Rihanna top 5

1. Diamonds (Unapologetic, 2012)
2. Man Down (Loud, 2010)
3. We Found Love Ft Calvin Harris (Talk That Talk, 2011)
4. Love The Way You Lie (Recovery, 2010)
5. Love On The Brain (ANTI, 2016)

Het samenstellen van deze top 5 vond ik toch wel wat lastiger dan ik heb gedaan bij de Ariana Grande-topic. Maar dat is waarschijnlijk omdat Rihanna veel langer bezig is in de muziek en ik bijna alles wat Rihanna uitbrengt geweldig vind. Ondanks dat ANTI mijn favorieten album is heeft maar een nummer de top 5 gehaald. Dat is omdat ik ANTI als compleet plaatje gewoon geweldig vind. Daarom ook ff en top 5 albums

1. ANTI
2. Loud
3. Unpologetic
4. Good Girl Gone Bad
5. Talk That Talk
Zo, dan komt nu mijn top 10 (dat is wat makkelijker):
1. Only Girl In The World (Loud, 2010)
2. S&M (Loud, 2011)
3. Disturbia (Good Girl Gone Bad: Reloaded, 2008)
4. Don't Stop The Music (Good Girl Gone Bad, 2007)
5. Umbrella (Good Girl Gone Bad, 2007)
6. Diamonds (Unapologetic, 2012)
7. Where Have You Been (Talk That Talk)
8. Stay (Unapologetic, 2013)
9. Man Down (Loud, 2011)
10. California King Bed (Loud, 2011)

Mijn top 5 favoriete albums:
1. Loud (2010)
2. Unapologetic (2012)
3. Good Girl Gone Bad (2007)
4. Talk That Talk (2011)
5. Rated R. (2009)
'Wild Thoughts' stijgt naar plaats 6, dus ik had wel gelijk!
DJ Khaled is voor zijn samenwerking met Rihanna en Bryson Tiller voor Wild Thoughts drie keer genomineerd voor een MTV Video Music Award. In de categorieën Video Of The Year, Best Collaboration en Best Art Direction. Het succes heeft DJ Khaled natuurlijk te danken aan Rihanna.
Bijzonder, aangezien het nummer nog maar een maand uit is!
Rihanna scoort deze week haar dertiende top 5 hit in de Single Top 100 met Wild Thoughts. Dit aantal is in haar begin jaren langzaam omhoog gestegen. Maar sinds 2010 scoort ze elk jaar (op 2014 na) tenminste een top 5 hit.
Yeah!
Kendrick Lamar heeft zojuist de videoclip uitgebracht voor zijn single Loyalty in samenwerking met Rihanna. Dit nummer verscheen op zijn album DAMN wat uitkwam op 14 april.
https://youtu.be/Dlh-dzB2U4Y
Een linkje is misschien wel handig
Ik zag het, Rihanna ziet er goed uit in de video, zoals normaal.

Rihanna is sinds een paar dagen te zien in de film Valerian and the City of a Thousand Planets, waarin ze Bubble speelt!

'Wild Thoughts' blijft in de top 10 hangen wereldwijd, maar krijgt concurrentie van de single van Calvin Harris ('Feels').
In de Mega Top 50 stijgt ze terug naar plek 2 met Wild Thoughts . Haar dertiende top 3 hit.
Qua muziek heeft Rihanna mij in jaren niet teleurgesteld. Ik vind bijna altijd alles leuk wat zij uitbrengt. Maar als het over films gaat trekt ze me niet zo aan. Niet dat ze niet goed kan acteren. Maar de type films waarin zij speelt trekt mij totaal niet aan. Net als de film Battleship uit 2012. Ik heb die film uiteindelijk veel later wel gezien maar niet in de bioscoop. En dat deed ik alleen omdat Rihanna erin speelde. Ik zal Valerian ook nog wel gaan kijken. Maar zal niet daarvoor speciaal naar de bioscoop gaan. Ik hoop haar ooit nog in een goede actie film te zien, iets met een goed en mooi verhaal.
Ik vind 'Anti' persoonlijk heel erg teleurstellen. Hopelijk brengt ze in eind 2017/begin 2016 weer een leuk popalbum uit!
ANTI staat deze week tachtig weken genoteerd. Het langst genoteerde album van Rihanna in Nederland. Voorlopig lijkt er geen einde aan te komen. Telkens als je denkt dat het is stijgt ze de weken erop weer volop omhoog. Ben heel erg benieuwd hoe lang het nog gaat duren.
Excuus voor mijn verkeerde zin. Het moest zijn telkens als je denkt dat ze eruit gaat stijgt ze de weken erop weer volop.
Zo zijn er meer albums. Ook weer een aardige stijging voor Arctic Monkeys bijv.
Stond ook al in de onderste regionen...
Toch kun je niet ontkennen dat 'Anti' het verrassend goed doet. Het staat nu bijna in de Top 200 Aller Tijden.
Laatst gewijzigd:
Ja heel verassend ja. Loud deed het destijds ook heel erg goed voor een Rihanna album. Het was haar eerste album in de top tien en stond weken lang in de top twintig. Uiteindelijk stond ze maar 48 weken genoteerd. Als ik het goed heb stond ze op 29, steeg de week erop naar 16 en zakte vervolgens naar 44 en toen was het ineens voorbij tot mijn grote verbazing. Dat had ik nooit verwacht. Zoals ik al zei ANTI heeft mij al een paar keer laten denken dat het voorbij is, toch stijgt ze weer terug en dat gaat nu al een hele tijd zo.
Dat is inderdaad erg bizar, je zou bijna denken dat het manipulatie is.. (dat 'Loud' zomaar uit de lijsten verdween). Het leek wel dat het kwam door 'Talk That Talk' dat het album eruit vloog. Het had denk ik op een eerlijke manier wel de 80 weken behaald kunnen hebben!
Zou ze de 100 weken kunnen halen? :O
Dat is wat ik destijds dus ook dacht. Tachtig weken had ze makkelijk kunnen halen. Het zou inderdaad heel goed kunnen dat het door Talk That Talk kwam. Dat mensen zich meer gingen richten op de release van die album. Ik denk dat dat het enige nadeel was van elk jaar een nieuwe album. Dat ze nooit langer dan een jaar genoteerd stonden omdat het album werd overschaduwd door de nieuwe album.

Dat is trouwens een vraag die ik me ook afvroeg. Maar ik vond het net iets te vroeg om hem te stellen. Maar ik hoop het. Als ze zo doorgaat als ze nu doet lukt het zeker wel.
Werd Loud misschien een MidPrice album?

Loud was op 15 oktober 2011 voor het laatst genoteerd in de Album Top 100. Pas op 7 juli 2012 kwam het album binnen in de Midprice Album-lijst.
Dan kan MidPrice niet de reden zijn lijkt me

Het is wel opmerkelijk dat Loud uit de album Top 100 verdween per oktober 2011. Vooral ook omdat We found love op dat moment in de Top 3 stond van de Single Top 100. De stijging per 8 oktober 2011 van Loud was daar denk ik een gevolg van. We found love kwam per 1 oktober 2011 in de Single Top 100 binnen.
Het verdwijnen van Loud is dan ook erg onlogisch.
Met een nieuw album hoop ik altijd dat heel veel liedjes uitgebracht zullen worden als single. Helaas blijven er toch altijd wat liedjes achter en deze worden niet gehoord door mensen die bijvoorbeeld vaak naar de radio luisteren, maar nooit een heel album luisteren. Hierbij wat liedjes van Rihanna waarbij ik heel graag had gehad dat ze toch als single uitgebracht zouden worden op een chronologische volgorde.

1. Cry (Good Girl Gone Bad, 2007)
2. Love The Way You Lie Part II Ft Eminem (Loud, 2010)
3. Farewell (Talk That Talk, 2011)
4. Consideration Ft SZA (ANTI, 2016)
5. Desperado (ANTI, 2016)
6. Never Ending (ANTI, 2016)

Dit zijn er zes die bij mij als eerst in mijn hoofd opkwamen. Ik ben benieuwd of jullie ook liedjes hebben van Rihanna waarbij jullie vinden dat er meer meegedaan moest worden.
Ik blijf eraan vasthouden dat er iets stiekems gaande was. Kon je misschien 'Talk That Talk' al pre-downloaden (als dat het goede woord ervoor is?) Ik weet wel dat '19' van Adele vroeger na 104 weken de lijst uitvloog vanwege de belachelijke regel van maximaal 104 weken in de lijst, terwijl dat eerst ook nog niet bekend was. Dat album stond volgens mij rond de elfde plaats, zelfs! Wie weet hoelang '19' anders in de lijst stond.. ik denk wel 200 weken!

Het meest opvallende is nog wel dat 'Loud' in de Vlaamse Album Top 200 op nummer 16 stond in dezelfde week dat het album in de Nederlandse Album Top 100 op nummer 44 stond, en allebei in de 48e week dat het album genoteerd stond. Weet Sportyjohn wat de reden hiervan is, dat 'Loud' zomaar uit de lijst verdween? 'Talk That Talk' vloog ook al bizar snel beide lijsten uit, maar dat album stond ook laag genoteerd in de laatste weken, 'Loud' stond gewoon nog in de top 20/30.

Trouwens, 'Anti' staat na 81 weken op de 71e plaats.. ik ben benieuwd hoelang het album het nog gaat volhouden.
Ja Rihonce, dit is mijn lijstje:
1. Cry
2. Breakin' Dishes
3. Push Up On Me
4. Complicated
5. Drunk On Love
6. Farewell
7. Presh Out The Runway
'Anti' zakt naar plaats 87, het wordt wel erg spannend zo.. al kan dat ook komen door Lowlands. Zal ze de 90 weken kunnen halen?
Kan komen door Lowlands?
Denk dat dat festival er weinig mee te maken heeft, Sebastiaan.
Ik denk van wel, want een aantal albums zijn door Lowlands gestegen en (opnieuw) binnengekomen. Ook '25' van Adele is bijvoorbeeld gezakt, en de lagere noteringen nog meer. Ik denk dat 'Anti' volgende week weer stijgt.
Denk het niet,Sebastiaan.
De vaart is gewoon uit dat album van Rihanna.
Misschien nog 1 ,2 plekjes stijging.
Lowlands is er weinig debet aan.
Er zijn wel enkele festivalsacts die een stuk langer of even lang genoteerd staan dan 'Anti', dat wel
The War On Drugs, Arctic Monkeys, Mumford & Sons bijvoorbeeld.
Laatst gewijzigd:
Qua videoclips kan Rihanna er ook wel wat van. Daarom een top tien Rihanna videoclips

1. Where Have You Been (2012)
2. Hard (2009) Ft Jeezy
3. Man Down (2011)
4. Princess Of China (2012) Ft Coldplay
5. Can't Remember To Forget You (2014) Ft Shakira
6. Loyalty (2017) Ft Kendrick Lamar
7. Disturbia (2008)
8. Te Amo (2010)
9. Only Girl (In The World) (2010)
10. Umbrella (2007) Ft Jay-Z

Wel een hele andere lijst dan favorieten singels van Rihanna.
Rihanna zakt naar plaats 89 na 83 weken, maar dat is nog steeds erg knap met alle concurrentie van allerlei albums die in de top 10 binnenkomen. Volgende week weer een stijging

'Wild Thoughts' zakt naar de 13e plaats, maar als Justin Bieber komende week zakt, samen met (hopelijk) wat nederraptracks, kan het nummer misschien nog weer stijgen..

Ja Rihonce, Rihanna is erg goed met videoclips! De enige die er nog beter in zijn, zijn Lady Gaga, Beyoncé en Katy Perry..

1. Only Girl (In The World (2010)
2. Umbrella ft. Jay Z (2007)
3. Love The Way You Lie ft. Eminem (2010)
4. Princess Of China ft. Coldplay (2012)
5. S&M (2011)
6. California King Bed (2011)
7. Man Down (2011)
8. What's My Name? (2010)
9. Disturbia (2008)
10. We Found Love (2011)

Voor mij ook een best wel andere lijst, maar de beste videoclip is ook gelijk het beste nummer OOIT, ook die van Rihanna.
Er zijn welgeteld 12 albums in de albumlijst die langer dan 'Anti' genoteerd staan. Bijzonder wat voor effect het kan hebben als je een tijdje geen album uitbrengt.. haar albums tussen 2009/2011 verlieten veel eerder qua aantal weken de albumlijsten, 'Unapologetic' stond er wel 54 weken in, toen ze bijna vier jaar lang geen album heeft uitgebracht
Laatst gewijzigd:
'Anti' stijgt na 84 weken naar plaats 88 'Wild Thoughts' staat op de 17e plaats.
En na 85 weken naar de 86e plaats, wat drie plaatsen stijging in twee weken is, en dat terwijl Adele en Ed Sheeran zakken, en zelfs Artic Monkeys Het is haar langstgenoteerde album in de Album Top 100 en ook haar hoogstgenoteerde in de Top Aller Tijden op plaats 209, als dat niet nog hoger wordt. 'Wild Thoughts' daalt na 13 weken naar plaats 24. Ik verwacht dat het nummer in totaal 20 á 25 weken erin zal staan. Ik vraag me wel af waar haar nieuwe album blijft. Het is alweer 1,5 jaar geleden.. of ze komt eind 2017 met een nieuw album zoals ze vaker in het einde van het jaar een album uitbrengt, of in het begin/midden van 2018. Ze is niet irrelevant, maar qua muziek neemt ze wel een hele lange pauze nu.. misschien is ze stiekem wel met het opnemen van nieuwe nummers bezig!
Al zakken Adele, Arctic Monkeys en Sheeran, het aantal weken notering van hun albums gaat 'Anti' zeker niet halen...
Ja, maar dat zijn dan ook de langstgenoteerde albums uit de Album Top 100. Zelfs Linkin' Parks en Metallica's albums doen het minder goed dan die van Rihanna. Accepteer nou gewoon dat Rihanna een single én albumartiest is, of je het nou wilt of niet.

Denk het niet,Sebastiaan.
De vaart is gewoon uit dat album van Rihanna.
Misschien nog 1 ,2 plekjes stijging.

En tada, drie plaatsen in twee weken gestegen! En dat na 85 weken. Echt niet elk album staat meer dan 80 weken genoteerd..
Ligt eraan welk Metallica album je bedoeld, Sebastiaanmember.
Sowieso heeft die band al meerdere #1 albums gescoord, iets wat Rihanna nooit gelukt is in Nederland...
Klopt niet elke album staat meer dan 80 weken genoteerd.
Maar die van bijv. Kensington, Arctic Monkeys en The War On Drugs wel...
Dus wat is je punt?
Kensington is van Nederlandse bodem, dus dat verbaast me niets dat zij zo lang genoteerd telkens staan. En wat betreft nummer 1, dat is omdat er vaak maar een bepaalde groep is die een album in de eerste week koopt/downloadt/streamt. Mijn punt is dat 'Anti' het (in Nederland) erg goed doet, en een piek op nummer 3 is voor een album van Rihanna erg hoog, vooral als je weet dat Adele met '25' en Justin Bieber met 'Purpose' haar van de troon hielden. Anders was ze sowieso op nummer 1 beland, al was het maar een week. Dat valt niet te vergelijken met artiesten die enkel goed scoren in de albumlijst..

Ik vind het overigens wel grappig dat je blijft reageren, we snappen dat je geen Rihannafan bent Op het Britney Spears topic in de tijd van 'Glory' ging je ook al zo tekeer, al was het daar nog vele maken erger. Dit topic is voor de Rihannafans bedoeld, dus ik snap niet goed waarom je hier je (negatieve) inbreng komt doen. Of je het wilt of niet, Rihanna is al 12 jaar een wereldster. Zij is sindsdien de enige artiest die continu hits blijft scoren elk jaar. Sommige artiesten zoals Justin Timberlake of Jennifer Lopez scoren nog weleens een hit, maar daar blijft het bij.
Laatst gewijzigd:
Oja, en Rihanna heeft de meeste (top 10-)hits in de Top 40 behaald, evenals de meeste punten. Hiermee staat ze boven Madonna Laten we daarbij ook erbij vermelden dat ze één van de bestverkopende artiesten OOIT is tussen alle oude legendes, waarmee ze mijlenver boven artiesten als Lady Gaga, Beyoncé en Bruno Mars ligt, haar YouTubekanaal bijna de meeste abonnees wereldwijd heeft met meer dan 25 miljoen abonnees en ze maar liefst 14 nummer 1-hits en 31 top 10-hits in de Verenigde Staten heeft gehad Oja, en terwijl ze in 2011 al wereldberoemd was, heeft ze er nog sindsdien 15 hits aan toegevoegd. Hoe dan ook, ik ben benieuwd hoe haar komende album het gaat doen! Ik ben ook erg benieuwd of 'Anti' de 90 weken gaat halen. Het album staat immers in de onderste regionen genoteerd..
Laatst gewijzigd:
Over YouTube gesproken. Shut Up And Drive is de 29ste video van Rihanna die meer dan 100 miljoen (Vevo Certified) keer is bekeken. Er is niemand die er meer heeft en zo gaat dat nu al een flink aantal jaar zo. Ze laat Taylor Swift en Justin Bieber achter haar met ieder 25 Certified video's. Artiesten als Ariana Grande, Calvin Harris, Lady Gaga en Avicii zitten rond een tiental met aantal Certified video's wat Rihanna zo'n vijf jaar geleden al had. Ondanks haar grote afwezigheid in 2014 en 2017 (buiten haar hits die ze uitbracht met andere artiesten op hun albums) blijft ze boven aan de top.
'Anti' daalt naar de 100e plaats Het einde van 'Anti' nadert nu toch wel.. hoe dan ook, 86 weken is een hele presentatie en 209 in Top Aller Tijden is ook niet verkeerd .
Het maakt mij niet meer uit dat ANTI er waarschijnlijk volgende week uitvliegt. Dit album is zo veel meer geworden dan ik ooit had kunnen hopen. Keer op keer presteerde ze boven mijn verwachtingen. Het is sowieso een geslaagd succes en 86 weken is zeker niet verkeerd. Al helemaal niet voor Rihanna in Nederland. Waar ze normaal gesproken onder de maat presteert dan de rest van de wereld. Maar niet met dit album en dat vind ik top. Het is goed zo.

Rihanna is nu druk bezig met het promoten van haar nieuwe make-up-lijn dat ze pas heeft gelanceerd. Maar ik hoop ook dat ze nog wat tijd heeft genomen om de studio in te duiken voor nieuwe muziekmatriaal. Ik denk niet dat ze dit jaar nog met iets nieuws komt. Maar ik hoop echt iets te verwachten in de eerste halfjaar van 2018. Anders duurt het weer heel erg lang. Alhoewel het met ANTI (ruim drie jaar) uiteindelijk allemaal het wachten waard bleek te zijn.
Daarmee heb je wel een punt Rihonce, al deed 'Good Girl Gone Bad' het, ondanks de vrij lage piek van 20, goed met 79 weken notering. 'Anti' kwam echter op de derde plaats terecht en verbleef twee weken in de top 10. Ik heb het gevoel dat we in 2018 nieuw materiaal van Rihanna kunnen verwachten. Ik ben in iedergeval erg benieuwd waarmee ze ons gaat verrassen!
'Anti' ligt eruit, maar 86 weken is zeker niet verkeerd! 'Wild Thoughts' daalt naar de 42e plaats. Zou het de 25 weken kunnen halen?
Het gaat wel heel snel heel slecht met Wild Thoughts. Heeft het misschien te maken met het weer, omdat het zo'n heerlijk zomerplaatje is? Zat ook nog te denken, is het misschien mogelijk dat ANTI in een van de aankomende weken een RE maakt in de Album Top 100. Het gebeurt vaak genoeg, dus wie weet. Hoe het ook zal lopen, de ANTI-periode was top en nu maar verheugen op een nieuwe album. Of misschien zelfs een nieuwe single als featuring op een album van een ander artiest.
Het ironische is dat een album zonder enige hitsingle (bijna) 2 keer zo lang genoteerd staat als 'Anti'van Rihanna.
168ste week notering voor Arctic Monkeys' 'AM'
Als die band met nieuw materiaal komt zal het ook weer als een malle scoren.
Van 'Anti' deed alleen 'Work' het goed in Nederland, dus echt veel hitsingles heeft het album hier niet. Des te knapper dat het dan meer dan 85 weken genoteerd staat!
'Wild Thoughts' stijgt na 18 weken naar de 51e plaats! Nu afwachten wanneer de nieuwe 'era' van Rihanna eraankomt
Afgelopen week verscheen uit het niets een nieuwe single van Rihanna samen met N.E.R.D. Ik had ook wel een samenwerking van Rihanna verwacht met iemand nog voor dat ze met iets nieuws van haar zelf zou komen. Lemon klinkt goed in de oor maar ik had er totaal niks van verwacht. Blijkbaar toch wel goed genoeg voor de Single Top 100. Waar ze deze week op 87 binnen komt.
Na vier jaar kondig Eminem eindelijk zijn nieuwe album Revival aan, wat uitkomt op 15 december. Op zijn vorige twee albums, Recovery en The Marshall Mathers LP 2 stond een samenwerking met Rihanna en dat zorgde voor twee mega grote hits, Love The Way You Lie en The Monster. Zouden Eminem en Rihanna nogmaals de studio ingedoken zijn om weer zo’n grote mega hit uittebrengen. Ik vind het een top duo.
Rihanna is the most streamed female performer of the year, followed by Taylor Swift and Selena Gomez.
http://www.whio.com/news/national/sheeran-tops-spotify-2017-list-with-billion-streams/cHQMCpIfTBZ4qGihqiektM/
En dat voor iemand die dit jaar niet eens een album heeft uitgebracht. Rihanna is weer lekke bezig, net als altijd. Er is trouwens helaas geen samenwerking met Eminem op zijn aankomend album.
Rihanna heeft een interview gegeven in het blad Vogue. Ze had veel te vertellen. In het Amerikaanse talkshow programma Good Morning America hebben ze het even kort samengevat. En ja ze vertelde ook over haar aankomende album.
https://m.youtube.com/watch?v=sZ_4smS2YfI


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?