Forum

Forum - General [nl] - Ariana Grande

Zo, laat ik eens een nieuw topic openen!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, is Ariana Grande een zangeres, en niet zomaar een zangeres. Ze heeft in 2014 maar liefst vijf top 10-hits gescoord (Problem, Break Free, Bang Bang, Love Me Harder & Santa Tell Me), en in 2015 2 (One Last Time & Focus). In 2016 scoorde ze hits als Dangerous Woman, Into You en Everyday, en op dit moment is ze op tournee. Laten we hier gezellig over Ariana kletsen, en ik ben erg benieuwd wat jullie van haar en haar muziek vinden! Ik ben niet een fan, maar Ariana Grande maakt wel hitgevoelige, aanstekende popplaatjes!
Ik vind Ariana Grande geweldig. Ik was al helemaal weg van haar personage Cat in de Nickelodeon serie Victorious. Vervolgens kwam ze in 2013 met haar single The Way en wist ik dit wordt ook in de muziek een hele grote, en ik heb gelijk gehad. In vier jaar tijd heeft ze al aardig wat hits op haar naam staan, en ik weet zeker dat we nog veel goede muziek van haar krijgen. Mijn favorieten nummer van haar is toch wel Side To Side met Nicki Minaj. Zou het ook leuk vinden om haar weer te zien acteren in een grote film in de bioscoop. Wie weet ooit misschien in de toekomst.
Ik heb persoonlijk helemaal niet gedacht dat ze het zo ver zou maken! Ik vond haar ook tof in Victorious, en Sam & Cat natuurlijk. Side to Side en Everyday vind ik echter wat rommelig klinken, en van The Way ben ik ook niet zo'n fan. Haar nummers zijn echter wel origineel (op de laatste twee na), en dat kan ik zeker waarderen!
Mijn Ariana top 5...

1. Side To Side Ft Nicki Minaj (Dangerous Woman, 2016)
2. Break Free Ft Zedd (My Everything, 2014)
3. Love Me Harder Ft The Weeknd (My Everything, 2014)
4. Problem Ft Iggy Azalea (My Everything, 2014)
5. The Way Ft Mac Miller (Yours Truly, 2013)
1. Break Free ft. Zedd (My Everything, 2014)
2. Problem ft. Iggy Azalea (My Everything, 2014)
3. Focus (2015)
4. Into You (Dangerous Woman, 2016)
5. Love Me Harder (My Everything, 2014)

Van alle albums vind ik Dangerous Woman het beste!
Ariana Grande is terug, en hoe!! Ik vind haar nieuwe single typisch 2018 en tegelijkertijd tijdloos. Ik heb het gevoel dat we over een aantal jaar nog steeds vol liefde terugkijken naar de tijd waarin dit nummer uit kwam. Al meteen de eerste keer was het raak en was ik weg van dit nummer. Dat gebeurt mij niet vaak. Ook de bijhorende videoclip is waanzinnig. Ik ben heel benieuwd waar ze aanstaande vrijdag binnenkomt in de Single Top 100.
Ik ook! Het is mijn nieuwe jam! Ook inspirerende tekst!

Mijn top 10:
1. Break Free (ft. Zedd)
2. Focus
3. Greedy
4. One Last Time
5. Problem (ft. Iggy Azalea)
6. No Tears Left To Cry
7. Into You
8. Just A Little Bit Of Your Heart
9. Love Me Harder (ft. The Weeknd)
10. Touch It

Laatst gewijzigd:
In top 40 binnen op #22.
In de Single Top 100 binnen op #4. Kan het haar eerste nummer 1 hit worden of zijn Calvin Harris en Dua Lipa een te groot concurrent? Ben heel benieuwd. Ik ben in ieder geval voor Ariana Grande.
In de Top 40 stijgt Ariana naar de 7e plaats
In de Single Top 100 is ze op #4 blijven staan.
In de Single Top 100 doet ze twee stappen terug. Maar in de Top 40 stijgt ze naar de tweede positie.
Een regelrechte hit, op Spotify heeft het de 100 miljoen streams overschreden en op YouTube staat de teller op ruim 140 miljoen (binnenkort 200 miljoen).
Nog steeds in de top 10, 200 miljoen keer bekeken op YouTube en 150 miljoen keer gestreamd op Spotify!
'The Light is Coming" op 20 juni!
Album van de week ❗


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?