Forum

Forum - General [nl] - Sinead O'Connor vermist

Sinds afgelopen zondag word de "Nothing Compares To You" zangeres vermist...ze heeft eerder al gedreigd met zelfmoord, zou ze dit toch niet gedaan hebben hopelijk. Ze is niet teruggekomen van een fietstocht

De politie is haar aan het zoeken

hopelijk hoeven we haar niet in het rijtje van Bowie en Prince te plaatsen dit jaar
Laatst gewijzigd:
Zij was wél de eerste naam die serieus in me opkwam nadat iemand na Prince' dood vroeg: who's next? Maar ik deed haar suicidale neigingen in de media af als aandachttrekkerij. Behoorlijk bizar als ze nu dan toch de hand aan zichzelf zou hebben geslagen. Wat is dit voor idioot jaar aan het worden? Maar misschien is dit ook weer een poging om attentie te vangen. "Jullie zijn eindelijk van me af", had ze eerder na een overdosis geschreven? Komt op me over als een vorm van Selbsthass. In 3 landen komt spontaan haar hitje Nothing Compares 2 U binnen:

iTunes:
#129 Norway (NE)
#192 Denmark (NE)
#194 Switzerland (NE)

Album: I Do Not Want What I Haven't Got

iTunes:
#130 Vietnam

Dreigend muziekje eronder:
https://www.youtube.com/watch?v=AbnQ9WOOzrM

Ze was een beetje depri. Maar ze had misschien gewoon dit nodig:
https://www.youtube.com/watch?v=nxgOArZjK50

Toch een mooi iets dat politiemensen zich nog om haar bekommeren. Of zouden ze alleen uit eigen voordeel haar ass komen redden?

Nieuw: She Wants Me Dead
https://www.youtube.com/watch?v=FHccClTAdzc
Laatst gewijzigd:
Dat zou ironisch zijn. Haar grootste hit is een compositie van Prince...
ik ga me vast mentaal voorbereiden op 2 weken "Nothing Compares To You" op de radiostations
Nogal idioot om per sé dood te willen in hetzelfde jaar dat Prince overleed - nog geen maand nadat ie bezweek. Waarom wachtte ze niet gewoon tot haar 57ste en maakte er dán fatsoenlijk een einde aan? Flauw ook van 'r om juist Nothing Compares 2 U op Spotify af te schermen; had ze anders in ons land na haar zelfgekozen verscheiden nog een leuk hitje mee kunnen scoren. (Het kwam weliswaar niet uit haar eigen suicidale koker, maar dat zal haar fans -voor zover die nog ergens rondlopen- posthuum worst wezen.) Of zou ze misschien het afgelopen weekend naar het Songfestival hebben gekeken? Als je je serieus door dat carnaval laat leiden is het niet zo verwonderlijk om eruit te willen stappen: een onzalige mix van zóveel hysterische randdebielen, droeftoeter-acts en desolaat kattengejank dat je je al vrij snel met de dood wilt verzoenen. Goed, Douwe Bob viel nog mee en België kon er ook nog enigszins mee door. Maar het merendeel was huilen met de pet op. Liedjes die (te) vaak niks om het lijf hebben worden opgepimpt met special effects en lichtshows en als zogenaamd entertainment aan de man gebracht. Daarna volgt een puntentelling waarbij de Nederlandse vakjury ook nog 'ns 12 punten geeft aan de verkeerde act. En daarna nog dúrven weeklagen dat we slechts 11de werden..
Laatst gewijzigd:
Ze is inmiddels teruggevonden levend en wel
En ze heeft -veiligheidshalve- direct haar grootste radiohit weer geschrapt. Is ook lastig, steeds maar weer Prince in je hoofd die al op apegapen lag, als je zo'n nummer weer voor de tigste keer moet gaan blèren. Ik kan me er iets bij voorstellen. De hele dag Prince - Prince - Prince en het publiek wil alleen maar dát nummer horen, élke keer opnieuw. Ad infinitum. De enige song waarvoor ze nog naar haar optredens kwamen. Op een goed moment is het dan genoeg geweest. Anders was ze een soort crowdpleaser geworden en had ze zichzelf voor haar eigen publiek in de uitverkoop gegooid. Na constant op commando die Prince-song te hebben herkauwd was voor haar na 25 jaar de lol er wel zo'n beetje af en koos ze stenen, eh, eieren voor haar geld. (Stenen, dat was Virginia Woolf, dat is een heel ander verhaal.) Maar ze zit vast in een vicieuze cirkel want door haar laatste actie wordt nu juist dát nummer weer massaal gedownload. De keerzijde van het succes: het achter de hitparade aanhollende publiek is haar grootste vijand geworden. Kortom: 1 niemandsland dat schuift en schuift en schuift en waarin ze als een emotionele schim maar wat blijft rondkrabbelen.

Nothing Compares 2 U

iTunes:
#42 Czech Republic (NE)
#80 Switzerland (NE)
#89 Norway (NE)
#96 Italy (NE)
#112 France (NE)
#121 Netherlands (NE)
#138 Israel
#142 Belgium (NE)
#158 New Zealand (NE)
#177 Denmark (NE)
#182 Namibia
#194 United Kingdom (NE)

"One of her most shocking missives may have been when she announced in March 2015 that she would no longer be performing "Nothing Compares 2 U"— by far her biggest crowd-pleaser—in concert.

"OK, the time has come for me to cease singing Nothing Compares 2U," O'Connor wrote on Facebook in March 2015 (in a post long since deleted) about her No. 1 hit, which also won her Video of the Year at the 1990 MTV Video Music Awards.

"The first principle of the manner in which I'm trained as a singer (Bel Canto) is we never sing a song we don't emotionally identify with. After twenty-five years of singing it, nine months or so ago I finally ran out of anything I could use in order to bring some emotion to it.

"I don't want audiences to be disappointed coming along to a show and then not hearing it," she continued, "so am letting you know here that you won't. If I were to sing it just to please people, I wouldn't be doing my job right, because my job is to be emotionally available. I'd be lying. You'd be getting a lie. My job is to give you honesty. I'm trained in honesty. I can't act. It just isn't in my training. I have ceased singing other songs over the years for the same reason."

Harbour

iTunes:
#104 Czech Republic

Album: All the Best: Sinéad O'Connor

iTunes:
#46 Ireland (NE)

Album: I Do Not Want What I Haven't Got

iTunes:
#142 Vietnam

En het gáát maar door.. Wordt 2016 1 grote begrafenis?
http://www.maxazine.nl/2016/05/15/rhcp-zanger-anthony-kiedis-opgenomen-ziekenhuis/

Nee. Hij is ontslagen uit het ziekenhuis en staat 10 juni gewoon op PinkPop. Dus het bestaan is niet alleen kommer en kwel.
Laatst gewijzigd:
*fd. Gev*nden p*pst*rr*n m*t sl*cht*fferc*mpl*x

Sin**d kl**r m*t *x: 'Julli* h*bb*n mij v**r d**d *cht*rg*l*t*n'

Sinéad *'C*nn*r werd gisteren enkele uren vermist. Inmiddels is de zangeres teruggev*nden. Vandaag schreef de wereldster een em*ti*nele brief aan haar ex.

Sinéad kampte in het verleden met psychische pr*blemen. Dat het n*g steeds niet g*ed gaat met de zangeres blijkt uit de brief die ze vandaag p*st *p Faceb**k. "Een *pen brief aan haar ex-man J*hn Reyn*lds", begint de Ierse singer-s*ngwriter de brief. "Jullie hebben mij allemaal verbannen *mdat ik suïcidaal ben. Klootzakken. Jullie hebben mij voor d**d achtergelaten", schrijft ze.

Trauma

"Ik zie jullie allemaal in de rechtbank. Ik wil schade aanrichten", vervolgt de 49-jarige zangeres. "Ik ben niet in staat om te werken. Ik ben het inkomen van vorig jaar en van dit jaar kwijtgeraakt. Ik heb ontzettend hoge medische kosten en heb daarnaast een enorm trauma opgelopen door de manier waarop je mij hebt gemarteld."

Steun

Onder de brief reageren de volgers van de zangeres geschokt. Fans wensen Sinéad sterkte.

3.912 LUISTERAARS VANDAAG
381.881 luisteraars per maand
95.220 Volgers (Spotify)

WAAR MENSEN SINEAD O' CONNOR LUISTEREN

1 LONDON United Kingdom 12.164 LUISTERAARS
2 MANHATTAN United States 4.742
3 MEXICO CITY Mexico 4.705
4 SANTIAGO Chile 4.112
5 MADRID Spain 3.834

Vrij naïef natuurlijk van de zangeres om blind in een rechtbank te vertrouwen. Alsof daarin door procedureneukers automatisch altijd recht wordt gesproken. Die zitten daar ook alleen maar voor hun eigen hachje. En corruptie overheerst. En als ze geen geld heeft hoe wil ze de kosten dan betalen? Een beetje advocaat vraagt al gauw 100 euro per uur, als het niet meer is. Of krijgt ze er gratis 1 toegewezen? Dat zijn meestal niet de beste advocaten waardoor ze de zaak dan dus automatisch alsnóg verliest. En is ze dus weer terug in die vicieuze cirkel. En van haar fans hoeft ze ook niet bijster veel te verwachten want anders hadden die haar alláng uit haar problemen geholpen. Dus dat blijft voorlopig nog wel even voortmodderen op de ingeslagen weg richting volgende zelfmoordpoging. Wordt waarschijnlijk een repeterende breuk in het nieuws, als dat het al niet allang is.

Everything is anything new
The future is a thing that's a danger to you
Even the minimum is maximum
Gold will never become platinum

The future isn't part of your identity
Never will it be fine
Rather will it be your personality
that will have to re-define

https://www.youtube.com/watch?v=dApJQxpPyok

Nieuw: No Cash
http://music.naij.com/136794-digitalism-no-cash
Laatst gewijzigd:


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?