Forum

Forum - Ultratop - Nog een keertje "Tien Om Te Zien" deze zomer

Voor de vijfentwintigste verjaardag van VTM keert het legendarische muziekprogramma 'Tien om te zien' deze zomer terug, gekruid met de humor van 'Tegen de sterren op'. Dat meldt de televisiezender woensdag. Meer informatie over de precieze locatie en de data van de twee shows is nog niet bekend.

Twee kuststeden mogen in augustus de nieuwe 'Tien om te zien' verwachten. Er lopen momenteel gesprekken met Blankenberge en Nieuwpoort, aldus VTM.

Wie de presentatie van de show op zich zal nemen, is ook nog niet bekend. VTM kan wel al melden dat tijdens de show muzikale persiflages door de acteurs van 'Tegen de Sterren Op' afgewisseld worden met artiesten van vroeger en nu.

Tijdens de zomer keert voor de 25ste verjaardag ook het programma 'Familieraad' terug. Chris Van den Durpel zal dit programma presenteren en brengt voor de gelegenheid zijn typetjes terug.

bron: De Standaard
Geweldig-hopelijk keert TOTZ in het najaar elke week terug op VTM
Spijtig genoeg gaat het hier maar over 2 afleveringen. Nu, voor mij absoluut toch super dat dit stukje 'nostalgie', al is het maar even, terugkeert! Wie weet verbluffen de kijkcijfers hun en komt er dan uiteindelijk toch nog een nieuw seizoen? Ik ben toch ook énorme voorstander hiervan! Ik was vroeger fan, en ik zal dat nu ongetwijfeld ook blijven!
Als je het goed leest ; Tegen De Sterren Op gaat TOTZ persifleren,met hier en daar een échte artiest tussen...
Dat is zelfs voor TOTZ veel te weinig eer.
Ja rudi, maar maakt niet veel uit voor mij. Eerst zien en dan oordelen. Al ben ik nu al fan. Ik denk dat die gasten van Tegen De Sterren Op dat héél goed zullen doen...
Als Jonas en Nathalie Ann en Willy gaan doen en een paar nummers brengen en ook de echte artiesten niet ontbreken komt het goed en dan vanaf het najaar Christoff & Belle Perez de nieuwe TOTZ laten presenteren en dan op weekbasis-kijk maar hoeveel succes Ment en Anne hebben en de showbizz herleeft met de vele Schlagerfestivals in het land-dan gaat Vlaamse muziek nog meer floreren als VTM en hopelijk ook Eén wekelijks een muziekprogramma maken-Vlaanderen Muziekland elke week - in de zomer buiten en daarna in zalen
Ik ben het nu wel niet echt eens met het feit dat het 'allemaal' schlagers moeten zijn. Ik hoop dat ook de gewone artiesten (die een hit hadden) de kans krijgen terug eens in de spotlights te komen.

Zo denk ik maar aan Clouseau, Natalia, Belle Perez, Lasgo, Katerine Avgoustakis.

En dan hoop ik ook bijvoorbeeld dat ze het niet énkel en alleen terug bij deze 'alombekende tienomtezien-artiesten' houden, maar dat ook artiesten als bijvoorbeeld: Oscar And The Wolf, Stromae, Hooverphonic, Milow en Novastar een kans krijgen!!!

We zien wel, ik ben alvast benieuwd naar het concept én de affiches!
De kans dat TOTZ deze zomer effectief zal terugkeren zijn al héél wat kleiner geworden. Nog niet onbestaande, maar VTM vraagt aan Blankenberge 50.000 euro financiële steun en dat ziet Blankenberge niet zitten. Ook omdat VTM heel laat kwam met het idee het voormalige VTM-programma terug op te starten.

De schepen van Blankenberge zegt dat ze wel willen logistiek steunen. Zoals tussenpersoon zijn voor de hotelovernachtingen. Maar verder wil Blankenberge niet gaan.

Het doek valt dit weekend definitief over de terugkeer van TOTZ, maar de kansen worden dus kleiner en kleiner. Ik persoonlijk hoop alleszins nog op een overeenkomst tussen VTM en Blankenberge.

Bron:
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20140605_01131124
Dat zou jammer zijn maar zou een andere kuststad dit evenement dat heel veel toeschouwers trekt niet met veel plezier bij hen laten plaatsvinden.
Iemand die toevallig al wat meer weet van de terugkeer van TOTZ? Ik hoop zo hard dat ze hebben kunnen onderhandelen en dat het éffectief terugkeert!
Ze moeten mijn vraag gehoord hebben zeker? Want er is duidelijkheid!

Willy Somers en Nathalie Meskens presenteren deze zomer "Tien om tegen de sterren op te zien" op VTM, de eenmalige opvolger van "Tien om te zien". Dat laat woordvoerster Sara Vercauteren weten via Twitter. Somers was jarenlang het vaste gezicht van het muziekprogramma.

Naar aanleiding van de 25e verjaardag van VTM komt in augustus "Tien om te zien" even terug op de zender. Het muziekprogramma, dat uitgezonden werd vanuit Blankenberge, was jarenlang een vaste waarde tijdens de zomermaanden.

De eenmalige terugkomst van het programma wordt een mengeling van het muziekprogramma en het humoristische programma "Tegen de sterren op". Willy Somers, die jarenlang het vaste gezicht was van "Tien om te zien", en Nathalie Meskens, vast lid van "Tegen de sterren op", zullen "Tien om tegen de sterren op te zien" presenteren.

Bron: http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/cultuur%2Ben%2Bmedia/media/1.1996129
Enkel die titel. Hadden ze het niet gewoon TOTZ kunnen laten en dan gewoon enkele sketches laten passeren? Hmm. Da's wel een minpuntje.
Hopelijk vanaf september elke week terug de gewone TOTZ-er zouden terug heel veel kijkers zijn en na Anne en Ment ook terug Vlaamse muziek op VTM
VTM benadrukt dat dit 'voorlopig' een EENMALIGE terugkeer is! Dus wellicht nog niet echt een vervolg erop.
Hopelijk krijgt dat voorlopig een definitieve terugkeer
Het was tof gisteren in Familieraad het team Tien om te zien met Willy, Anne, Sam Gooris en Wendy Van wanten-hopelijk denkt VTM serieus aan een terugkeer van TOTZ-Vlaamse muziek heeft veel succes bij Anne en Ment die de Vlaamse 10 opnemen in Plopsaland-nu de hoofdzenders Eén en VTM (terug)volgen
En ondertussen is er al wat meer info gelekt over het nieuwe: Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien. In een filmpje waarin Willy Sommers én 'Anne De Baetzelier' ons uitnodigen, en ook in een persbericht wordt het één en ander duidelijk.

Zo zullen er 6 artiesten zijn uit de tijd van TOTZ, alsook 6 optreden van Tegen De Sterren Op, dus elke aflevering zal 12 optredens tellen.

De opnames starten vanaf 20h00 op 11 augustus in Blankenbergen en op 20 augustus in Nieuwpoort.

Bron:
http://vtm.be/25-jaar-vtm/kom-meevieren-met-tien-om-tegen-de-sterren-op-te-zien
Tevens nog dit topic terug even bovenhalen. Jaja, ik was erbij. En zelfs al kan het programma niet tippen aan het oude TOTZ, toch vond ik dat de magie van TOTZ in deze Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien, terug even te zien was. Misschien ga ik nog naar Nieuwpoort, maar er was me toch iéts te veel volk.
En nu in het najaar terug de gewone TOTZ herstarten-de Vlaamse muziek zal daar heel blij mee zijn
Hopelijk beslist men om in 2015 terug wekelijks TOTZ te brengen. Net als op Eén loopt er bij VTM zo goed als geen muziekprogramma. Nu is er alleen Ment TV en Anne waar onze artiesten terecht kunnen. Dat zou het Vlaamse lied opnieuw een hele boost en hits opleveren- breng b.v. De Vlaamse top 50 op TV en geef daar elke week een pak nummers uit aangevuld met tips voor de top.
Maar als de zenders die toch de marktleiders zijn-Eén en VTM ook hun medewerking zouden verlenen zou dit een grote meerwaarde zijn voor onze artiesten en nog een groter publiek bereiken
Hopelijk luistert VTM naar zijn publiek en herstart TOTZ in 2015- een grote meerwaarde en dan zouden er op het einde van het jaar zeker Vlaamse singles in de top 100 staan bij Ultratop. Ment en Anne doen hun uiterste best maar ook de nationale zenders mogen hun steentje bijdragen.
Men zou bij VTM veel kijkers en ook de artiesten blij maken met de herstart van TOTZ- Neem de Vlaamse top 50 en dan heb je ook afwisseling- doen VTM en hoge kijkcijfers zijn verzekerd
Groot nieuws vandaag op de showbizzsite en op HLN. Want TOTDSOTZ komt terug dit jaar, en niet met 2 afleveringen, maar met 3. Telkens zou het opgenomen worden op het strand van Oostende! Ik als Vlaamse muziekliefhebber ben daar HEEL blij om! En een goeie keuze van VTM lijkt mij, want het programma haalde afgelopen zomer telkens bijna een miljoen kijkers en een marktaandeel van bijna 40%.

Dit schrijft Showbizzsite:
Groot nieuws in Het Laatste Nieuws van vrijdag. Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien was vorig jaar in augustus een doorslaand succes op vtm met telkens ongeveer een miljoen kijkers. We moeten uiteraard niet zeggen dat de zender meteen liet onderzoeken of er dit jaar opnieuw een dergelijk programma mogelijk is. Het antwoord is ja, al moet men nog wel naar de broodnodige financiële middelen zoeken. Het nieuwe programma zal drie avonden op rij voor een groot feest moeten zorgen op het strand van Oostende en zal op drie vrijdagavonden in augustus worden uitgezonden. Het zal een combinatie worden van internationale sterren van nu, populaire Vlaamse hits en Belgische muziek én foute hits, zoals op Q-Music. De cast van Tegen de sterren op zou weer enkele artiesten persifleren.
Heel tof en dan vanaf september op zaterdagavond elke week TOTZ- als dan Eén op zondag verder doet is er op onze nationale zenders eindelijk ook terug meer aandacht voor onze artiesten-volg toch het goede voorbeeld van Anne en Ment TV die ten minste veel aandacht aan onze artiesten besteden.
Hmm, vermoed nou niet dat ze het zullen doortrekken in het najaar. Maar met die 3 nieuwe afleveringen ben ik al héél blij!
Als je ziet hoeveel hits Liefde voor muziek heeft is het misschien nu wel een mooi moment om Tien om te zien te herstarten of een doorstart te geven- op TV komen in een muziekprogramma levert hits op- dat zie je ook bij dansen in So you think you can Dance of Belgium's got talent of The Voice,...
Deze zomer Liefde voor sterren tegen de muziek op- dit in een presentatie van Nathalie Meskens en Christoff de opvolger van Willy Sommers
Hopelijk komt Eén en/of VTM op het idee in het najaar te starten met De Vlaamse top 50 op TV of naar analogie met de Belgische albums top hier op Ultratop de Belgische singles top 50 te starten en deze op TV te brengen
Het was gisteren een schitterende start:
Liefde voor muziek met Bandits en hun versie van Don't worry
Sergio met een spetterende versie van Lean on
Laura Omloop die op haar eentje Doe het Maar deed Smoorverliefd
Tegen de sterren op gehalte met een Get Ready imitatie en Genti Di Mare en Ella Leyers en Kate Ryan met een hilarische Elle l'a versie
Uitkijken naar volgende week en start TOTZ maar terug op héél het jaar door
Hopelijk komt TOTZ terug-het zou een boost betekenen voor de Vlaamse showbizz en wekeljks terug ongeveer 1 miljoen kijkcijfers halen en veel meer Vlaamse nummers terug in de Ultratop 50 komen
Deze zomer zijn er opnieuw Meisjes op het strand maar hopelijk denken ze bij VTM toch aan herstart van Tien om te zien- in Duitsland kan men shows van drie uur zien en bij onze zenders Eén en VTM ontbreekt het helaas daar aan Tijd om daar verandering in te brengen
Wanneer gaat men bij VTM starten met Tien om te zien .2 Het moet toch niet alleen van Ment TV komen- VTM mag ook aan de liefhebbers van de Belgische/Vlaamse muziek denken en niet alleen The Voice of Liefde voor muziek maar ook de tijden van Tien om te zien laten herleven elke week en in de zomer terug opnemen in Blankenberge-schitterend zou dat toch zijn
Laatst gewijzigd:
Ik begin zo vaag de indruk te krijgen dat Patrick3 wel zou interesse hebben in een nieuw muziekprogramma. Alleen vraag ik me wel af of er nog veel anderen daarvoor hun televisie zullen aanschakelen...
Daar zou je nog verschieten meer dan 1 miljoen mensen zouden zeker afstemmen- de tijden van TOTZ zouden (kunnen) herleven. Als je in het land bij optredens bent zie je hoe de mensen mee doen en genieten van onze artiesten
Vorige week zag ik Jo met de Banjo op Ment TV en een van zijn dromen is ook nog eens Tien om te zien mee te maken-heimwee naar die topjaren in Blankenberge - VTM zou toch Tien om te zien.2 kunnen opstarten net zoals men De Collega's 2.0 maakt of Expeditie Robinson herstart of Boer zoekt vrouw- Doen VTM
Volgend jaar in februari bestaat VTM 30 jaar hopelijk beslist men dan om Tien om te zien herop te starten. Dat waren toch zalige tijden: de Manhattan in Leuven, de zomers in Blankenberge Mooi 't leven is mooi Laat de zon in je hart Kom aan VTM
Deze week waren Willy & Anne in het nieuws met opnames voor een nieuw programma 'Studio Tarara' hopelijk zet dit VTM aan tot de herstart van Tien om te zien. Er is hier heel vraag voor. Als je op de diverse fora kijkt wacht men op de heropstart van Tien om te zien.
Ik had toch gedacht nu VTM 30 jaar bestaat men Tien om te zien zou heropstarten zoals men ook met Blind Date doet
Helaas nog steeds geen herstart van Tien om te zien
Deze zomer wel opnieuw Q Music in Oostende
Gisteren genoten van Wesley Sonck in Groeten uit en net als Wesley zei mag VTM zeker Tien om te zien heropstarten prachtig was dat toch met ook Erik en Sanne in Groeten uit. Kom aan VTM je zou er vele mensen een groot plezier mee doen. Tien om te zien terug.
Willy Sommers en co in Quaran-Tien om te zien
Nu alle muzikanten hun geplande optredens zagen wegvallen wil de Leuvense band Frimout zelf actie ondernemen. De groepsleden organiseren morgen 'Quaran-Tien om te zien Stef Willems de frontman nodigt negen van zijn favoriete artiesten uit zoals b.v. Willy Sommers, Gene Thomas, amaryllis Temmerman, Jan De Campenaere(Venus in Flames) en Joe Hardy. Anderhalf uur lang -een heel tof inititiatief.
In ieder geval al een fijn initiatief voor de liefhebbers van de betere puns.
30 jaar geleden was Tien om te zien voor het eerst in Blankenberge wat waren dat heerlijke tijden Tien om te zien
VTM Zou in deze moeilijke tijden voor onze artiesten hen een hart onder de riem kunnen steken door Tien om te zien te herstarten. Gisteren op Duitsland 1 Florian Silbereisen meer dan drie uur topamusement met vele artiesten.
Nu deze zomer het Rad terug kwam en binnenkort Big Brother zou men bij VTM nog geen aanstalten hebben gemaakt om ook Tien om te zien terug te herstarten. Hopelijk wel en gebeurt dat toch wel binnenkort.
Nu optredens wellicht voor een hele tijd stil liggen is het het moment om Tien om te zien te herstarten en zo onze artiesten te steunen
Helaas nog steeds geen herstart van Tien om te zien terwijl in Duitsland afgelopen zaterdag er terug een show van meer dan 3 uur was
Op zondag terug in de tijd met Tien om te zien
Dat VTM nog steeds niet luistert naar de kijkers en artiesten om Tien om te zien terug te herstarten is jammer
Ook zou men de vroegere Tien om te zien uitzendingen op VTM Gold kunnen geven zoals men daar de Super 50 geeft
Voor de vlaaamse artiesten zo dat een goede zaak zijn moest een programma als tien om te zien terug komen, maar dat zal helaas niet zijn omdat geld belangrijker is dan een programma te maken.

Ik weet nu niet exact hoe men tv-programma's maakt en wat daarbij komt kijken, maar ik denk eerlijk gezegd dat zo'n idee juist zou moeten aanslaan bij tv-bazen die vooral aan het businessplaatje denken.
Moet trouwens ook wel zeggen dat ik meer en meer twijfels heb bij wat die programma's mogen of kunnen zijn. Een programma waar artiesten hun nieuw werk kunnen laten opmerken zou een goede zaak kunnen zijn. Maar als je iets krijgt dat daar een beetje op lijkt zijn het dezelfde vaste koppen van altijd (die dus dat niet nodig meer zouden hebben) met soms zelfs dezelfde liedjes van altijd. Alsof dat na zo veel weken in de ultratop én een optreden in de Voice we nu echt nog 1 Op Een Miljoen moeten leren kennen.

Ik snap wel dat mensen graag die artiesten eens aan het werk zien mét die nummers, maar het zou toch meer mogen zijn. Waarom niet eens een programma dat niet alleen de focus legt op wat we al kennen (ook de "nieuwe" TOTZ lijkt vooral gericht op nostalgie), maar ook gewoon eens iets nieuw wil tonen. Of zou daar in deze tijden geen publiek meer voor zijn?
Er komt één speciale Tien om te zien van uit Middelkerke met Willy en Anne Het hoeft niet bij één keer te blijven het mag gerust terug elke week Tien om te zien zijn De kijkers en artiesten verlangen ernaar
Op dit punt lijkt het vooral gepresenteerd als een soort nostalgisch "terug naar de tijden van vroeger"-idee en dat is meer iets voor een special dan voor een wekelijkse show. Wat een wekelijkse show vandaag de dag zou moeten worden, vraag ik me wel wat af.
Volledig mee akkoord gherkin, Tien om te zien elke week opnieuw doen zou goed zijn voor de artiesten en er zal wel publiek voor zijn maar ik heb ook mijn twijfels of zo programma's niet voorbij gestreefd zijn.
Volgens mij niet maak er een Vlaamse top 50 van zoals de Super 50 vroeger presenteer een golden oldie supertip nieuw talent een kans geven Vlaamse tip 10 enz
Ik ben ook voorstander van terug een wekelijkse Tien Om Te Zien. Door het succes van de compilatie afleveringen kan je toch duidelijk merken dat het weer leeft in Vlaanderen en er dus duidelijk een markt voor is.
VTM heeft dus eindelijk door waar hier op dit forum al langer vraag naar was.
Die eenmalige aflevering zal, zoals gherkin ook zei, niet echt een meerwaarde zijn om nieuwe muziek te ontdekken. Daarvoor moet er echt een wekelijkse show komen en liefst met een verscheidenheid aan genres gaande van schlager tot de alternatieve rockmuziek.
@nightwish: I couldn't agree more!
Wel, laat ons dan hopen dat er voor zo'n brede show zoals nightwish2 voorstelt toch voldoende publiek is, want dat zou wel interessant kunnen zijn..
Genieten elke zondag gisteren de zomer van 1996
Gisteren opnieuw genoten met de zomer van 1997
Het is jammer dat VTM niet luistert naar de kijkers en Tien om te zien terug elke week geeft en de vroegere Tien om te zien op VTM Gold zoals men daar ook de Super 50 geeft
Woensdag is er de opname van uit Middelkerke wat hopelijk de aanzet is voor terug elke week Tien om te zien
Genoten van Tien om te zien het is nu duidelijk dat de kijkers en artiesten terug wekelijks Tien om te zien op het scherm willen
Op VTM Gold starten vanaf morgen herhalingen van Tien om te zien zoals met de Super 50 Heel tof
Herhaling gezien op VTM Gold met oa
Taste of Joy-Together forever
Yasmine-Ik tover jou
Ilusion-Uit de bol
Def Dames Dope-Feel free
Tempo-Hou je glimlach voor mij
Heel tof op maandag en woensdag en op zaterdag en zondag de herhaling


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?