Forum

Forum - General [nl] - SOUNDCHECK

Een geheel nieuw concept in Panama* en wat voor één!!! Een combinatie van 1 club, 4 zalen en 18 artiesten… En dit om de maand september goed af te sluiten en heerlijk je weekend te beginnen.
Onder de echte liefhebbers hoeven we natuurlijk niet uit te leggen, hoe we met deze line up een heel dik feestje gaan bouwen. Dus waar gaan we ons weekend inluiden? Panama* offcourse, want met Brothers in the Booth – Johnny de Mol – Emiel Roche – Juvanice – Mitchel Kelly – Wurtz – Isaac Blaze – MC Iceman – MR Mike – Dj Rockid – The Disco Diva’s – Tie Cie – Dennis Hercules – Boxed, weet je zeker dat dit gaat lukken.

Main room: Dat het een ware sensatie gaat worden in de mainroom is een feit. De tweelingbroers Richie en Robbie ( Brothers in the Booth), zijn 2 sterren in de vaderlandse DJ scène die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen. De heren zijn ooit begonnen als fotografen die alle grote clubs in het weekend bezochten. Als er iemand dus kennis heeft van de dj clubscene en hoe je een feest tot een succes maakt, zijn het Richie en Robbie wel!
Voor wie Johnny de Mol nog nooit als dj heeft gehoord, is dit een absolute aanrader!!! Geen kaketoe aan geluiden, maar een zeer gedegen diepe uplifting progressive sound maakt Johnny tot een dj die je absoluut moet horen!
Emiel Roché zijn dj carrière begint op stoom te raken, zo is hij onder meer resident dj bij de evenementen van Nachtboetiek, Wasteland, ClinicParty & Littlesins. Bezoekers van deze evenementen weten hoe hij de dansvloer keer op keer in beweging krijgt. Emiel kiest daarbij niet voor de makkelijke weg van de bekende hitjes, hij draait liever de nieuwe (nog) onbekende releases, zijn dj sets zijn daardoor altijd zeer verrassend.

Ook hebben we dit keer een speciale act voor jullie en deze wordt verzorgt door Miss Beeby Rose.. Als je nog nooit bij een Burlesque show bent geweest, dan weet je niet wat je mist. Daarom gaat deze dame ervoor zorgen dat je helemaal in de sfeer opkunt gaan en onder genot van een drankje helemaal opgewarmd kan worden om door te feesten.

Studio: Amsterdam, de hoofdstad van Nederland en zeker een van de hoofdsteden op uitgaansgebied, is de thuisbasis van Juvanice. Juvanice is een artiest die zijn energie haalt uit het publiek. Zijn brede interesse in muziek komt terug in zijn sets. Opgroeiend met Hiphop en met een voorliefde voor Housemuziek draait deze ware artiest werkelijk wat het publiek van hem verwacht. Hiphop, House, Disco, Urban, Classics, Soul of Funk. Maar hij doet dit niet alleen!! Hij neemt ook zijn waardige collega’s mee, om te zorgen dat Panama* daadwerkelijk uit z’n voegen gaat scheuren. The dreamteam van vanavond bestaat uit Mitchel Kelly, Wurtz, Isaac Blaze, DJ Rockid, Mc Iceman en Mr Mike. Ben jij er klaar voor om een heus feestje te bouwen met deze gasten? Want zij zorgen er zeker voor dat je met de voetjes van de vloer gaat.

Johnny Blue Room: Helaas voor alle mannen, maar deze ruimte is alleen voor dames… Helemaal omdat The Disco Diva’s de avond gaan hosten. Deze dames houden van feesten, gek doen en optimaal genieten. Wil je uit je dak gaan? Ben je een dame? Kun je het tempo bij houden van hetgeen wat gaande is in de Johnny Blue Room? Dan weet je helemaal zeker dat je in deze zaal, naar een hoger level wordt gebracht!

Locker room: In deze zaal is het voor de mensen die dieper wil gaan dan diep. Minimal/Techno op z’n best en voor iedereen die lekker uit z’n dak wilt gaan hebben we een reeks van bijzondere dj’s neergezet. Dat Dennis Hercules een bekende in Panama* is, hoeven we niet meer te zeggen. De resident dj van Panama* haalt weer met alle plezier z’n cd’s uit z’n map, om te zorgen dat jullie niets te kort komen. Met als verrassing hebben we 2 nieuwe gezichten en wel genaamd: Boxed. Deze upcoming dj’s nemen het publiek mee in hun diepe sounds en ze houden ervan om een verrassing achter de hand te hebben. En als laatste, maar niet de minste: Correos. Je hebt techno en je hebt techno á la Correos. Deze man zorgt ervoor dat je na deze avond zeker weet wat techno is. Kom het ervaren om pas echt lekker uit je dak te gaan.

Thomas Sabatello beter bekend als TMS81 gaat tijdens deze avond zijn kunsten vertonen in de hal van Panama*. Zijn werk staat bekend om de verschillende soorten kunst die hij naar voren haalt die expressies uitdrukken. Door zijn artistieke kunst ga je kunst zeker leren waarderen.

Dus ben je er klaar voor om te genieten van de diversiteit die wij bieden? Ontdek het nieuwe concept van Panama* en laat je leiden door de muzikale klanken op een mooi begin van je weekend!PANAMA* pres. ‘Soundcheck…’ – Vrijdag 30 September 2011

Line-up:

Mainroom:
Brothers in the Booth – Johnny de Mol – Emiel Roche
Burlesque entertainment by Miss Beeby Rose

Studio:
Juvanice – Mitchel Kelly – Wurtz - Isaac Blaze – DJ Rockid –
Mc Iceman – Mr Mike.

Johnny Blue Room (Ladies only):
The Disco Diva’s

Locker Room:
Dennis Hercules – Correos - Boxed

TMS81... True art

Aanvang: 23:00 uur
Entrance:€ 15,-
Presale: € 10,- via panama.nl (Paylogic), alle Primera Shops en alle Free Record Shops

Laatst gewijzigd:


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?