Forum

Forum - General [nl] - Gebroeders Ko

Een prima prestatie van de "Gebroeders Ko". De broers "Ton" en "Gerard Koopmans" bezetten deze week niet alleen de eerste, maar ook de tweede plaats in de NL Top 20 met hun single "Wunderbar?", ze maken de sprong van # 18 naar de 1e plaats en met de carnavalsversie van "Helikopter" een sprong van 9 naar # 2. Het is nog nooit eerder voorgekomen dat een artiest of groep de eerste twee posities van de NL Top 20 in beslag heeft genomen.

Ook in de NL Single Top 100, staan de "Gebroeders Ko" vandaag succesvol genoteerd met beide platen in de Top 15: "Wunderbar" stijgt van # 10 naar # 6 en "Helikopter" van # 18 naar # 15 .
@ Snormobiel: Welke NLTalige Top 20 is dat?
Hier is de laatste RadioNL Top 30.... vers van de pers !

http://dutchcharts.nl/weekchart.asp?cat=sn
de Nl top 20 die Snormobiel noemt (man wat een nickname ;-) is van sterren nl en samengesteld door hitlijstenexpert Sieb Kroeske de man die als geen ander weet hoe je een hitlijst moet samenstellen. Persoonlijk vind ik die NL lijst beter dan de Nl top 30 van gfk die mag Sieb in zijn jacket steken ;-)
of is Snormobiel soms Kroeske himself ?;-P
Al vond ik zijn I will Follow, inbreng specialer dan deze Gebroeders Ko posities ;-D


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?