Forum

Forum - General [nl] - The Voice Of Holland

Ik kijk elke vrijdagavond naar de Voice Of Holland. Ik vind het weer 'es wat anders, lekker vernieuwend, en ik heb er elke vrijdag weer zin in! Wat vinden jullie van het programma, de finalisten (hoe ze het doen), de juryleden, en natuurlijk het gehele concept??
Laatst gewijzigd:
Ik verlang terug naar de tijd dat het allemaal nog nieuw was.
Kunnen jullie je Idols I, 2002-2003 nog herinneren... Goeie ouwe tijd.
Maarja, toen kwamen Idols II, Idols III, Idols IV, X Factor I, X Factor II, X Factor III, binnenkort X Factor IV, Holland's Got Talent I, HGT II, HGT III, So You Wanna Be A Popstar I, Popstars I, Popstars II, Popstars III, en nu ook The Voice Of Holland I...
Ik vind het wel wat hebben, geen afzeiktv en geen slechte zangers/zangeressen. Het concept zit ook goed in elkaar. Ik heb de laatste talentenjachten niet meer gevolgd sinds ik geloof Idols 3 of 4. Dus vandat heeft het mij in ieder geval weten te overtuigen om te kijkeN! And I like it!
Vanavond weer een nieuwe aflevering van "The Voice". Ik moet zeggen dat ik er elke vrijdag weer naar uitkijk welk talent langskomt..!
maar laten we niet vergeten wie de grondlegger was van al deze talentenjachten.. Hennie Huisman .. voor dat krijgt hij nogsteeds mijn respect!!
Finale is op maandag 17 januari (!)
TVOH, nieuw concept, geen ellende meer zoals popstars of holland got talent. eindelijk eens een talenten jacht met live band en een hoog entertaiment gehalte. Nummers die in de top 100 download belanden gouden platen dit is wat je noemt succes. belangrijker nog kandidaten die elkaar respecteren en jury leden die elkaar respecteren henk jan smit hier kunnen jullie een puntje aan zuigen. kortom respect voor dit programma
ben je ebtn geweldig i love ben ben ben ben kom op ben
Het beloofd vw een goede show te worden met topfinalisten!
Ik neem mijn reactie terug. Het klopt wel wat ik zei in oktober, maar je merkt nou wel met toptalenten als Ben Saunders en Lenny Keylard dat er toch nog iets vernieuwends in zit!
Natuurlijk waren er series bij waarbij er veel minder talent bijzat, maar dan kan je het programma moeilijk afblazen omdat het niveau tegenvalt. Maar deze serie is een goede!
Natuurlijk jammer dat ze al een tweede seizoen hebben aangekondigd. Hoewel de kijkcijfers hoog zullen blijven en er hoogstwaarschijnlijk honderdduizenden auditanten op af zullen komen, zal het niveau een stuk lager liggen. Laten we hopen dat het niet zo is, maar stemmen als die van Ben lijken mij op dit moment niet te evenaren!
BEN SANDERS - WINNER OF THE VOICE OF HOLLAND
Gelukkig ook weer afgelopen ! kunnen de Hitparades zich storten op een ander fenomeen: Carnaval
Zolang het bij André van Duin blijft, vind ik het best.
gelukkig is het met die onzin gedaan!!!
Dit is, wat ik noem, hitlijstvervuiling. Die gast heeft al 3 nummer1hits, terwijl zijn singeltjes er allemaal maximaal 10 weken zullen instaan. Kvind dit echt wel bedroevend. Gelukkig is dat "zeikprogramma" afgelopen.
Ik vond het ook niks. Ik kijk wél uit naar X Factor! Daar komen de kandidaten voordat er een winnaar is gekozen ook NIET in de Top100! The Voice was doorgestoken kaart, zeg ik jullie...
carnaval ? aan Vic van de Reyt's bloemlezing hebben we meer dan genoeg een smaakvolle compilatie .. de carnavalshitjes nowadays is ook vervuiling .(.. De Sjonnies staan alweer op de laatste positie van de Sterren nl top 20)
Inderdaad Frankly, die carnavalshitjes van tegenwoordig zijn bijzonder zwak. Dat doet me weer denken aan die vreselijke plaat van "Oh Oh Cherso", onwaarschijnlijk dat die bij jullie in Nederland op 1 heeft gestaan.
Blijkbaar vinden ze in Amerika TVOH wel fascinerend, John de Mol doet goede zaken;-)


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?